|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Witam!
Wpadłem na pomysł ,aby zrobić plebiscyt na najlepszego użytkownika forum. Zasady są proste. W temacie piszecie dwa nicki i uzasadniacie czemu akurat on ma uzyskac ten szlachetny tytuł. Do 4 lutego będziecie głosować a ja wyłonie 5 użytkowników i wstawie z nimi sonde. A więc co myślicie ot ym pomyślę? Regulamin 1. Każdy może oddać tylko dwa głosy. 2. Głosować można do 4 lutego 2006r. 3. Każdy musi uzasadnić czemu jego kandydat ma wygrać. Bez uzasadnienia nie licze głosów. 4. Kandydat nie może być karany. 5. Nie można głosować na samego siebie. Pozdrawiam! @down A uzasadnienie? Przeczytaj regulamin. A jeśli był to sorry. Nie znalazłem... @ghost nieudany PRzykro ale chyba nie zalicze tego ![]() ![]() ![]() @hiey Thx. Ułatwiłeś mi liczenie ![]() ![]() @zamor1 Chodzi o Avagar Tymczasowy?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Raul - 31-01-2006 o 15:05. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Już był chyba taki temat, ale no dobra moje typy to:
Tanatess Taube |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yarpen Zigrin aka Lord Fakolpet.
pawelekthedruid aka PiXik. Bo nie mogłem się powstrzymać. ;]]]] A tak na poważnie, to: slay i Aval'yah, bo jak nie im, to komu? Och, ach, bo są tacy mądrzy i byli pierwszymi, o których pomyślałem. :]
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 31-01-2006 o 14:23. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() OnlyM[PL] i Walekifa
Pierwszy osobnik dlatego ze "blyszczy inteligencja na lewo i prawo" wyzywajac po drodze kazdego kto mu sie tylko nawinie Drugi osobnik to dlatego, ze stara sie pisac madrze, wypowiadac sie na kazdy temat ale niezbyt czesto wie o czym pisze. Jednak checi trzeba podkreslic.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Taube - za sadystyczne znęcanie się nad "młodymi pisarzami", a także za inteligentne wypowiedzi.
Slay - za całokształt ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() A więc głosuje na dwóch userów którzy sa inteligentni, oczytani i wiedza co robią a oto oni :
Sorcer Maciek Berburio
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() 1. Na tego sataniste, który w godzinach 23:30 do 00:00 modli się do szatana modlitwą "Zdrowaś Mario". Berburio.
2. Na wszystkich użyszkodników z nickiem zawierający wyraz "lol" oraz "ziom -ek -al" Lista: http://www.forum.tibia.pl/memberlist...&ausername=lol http://www.forum.tibia.pl/memberlist...ausername=ziom |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Avager Tymczasowy - poniewaz podobja mi sie jego fake'i ma talenta chlopak xd
Walekifa - tak jak uzasadnil Ville Vallo : pisze madrze ![]() Zedytowalem to dla Chessterra ![]() Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 31-01-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Matek - za całokształt
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Slay i Ghost Nieudany. Bo nie chce mi się myśleć.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To ja se nie zagłosuję na slaya, bo jeszcze by wygrał.
Ville Vallo - bo i tak nie wygra. hoomik - żeby mu $#@4& nie było smutno. PS: A pamiętacie Sławni Forumowiczowie 2004?
#12 |
Guest
|
![]() $corcerer
Sorcerer Maciek Za kulture osobistą i inteligencję. |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Baron~
Dobrze jest napisane. Przykro mi ale musisz dać jakiś komenatzr do kandydatów... |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() 1_Taube
Czemu to chyba nikt nie musi tłumaczyć ![]() 2_Hybryda Bardzo rozlegle i prawdziwie potrafi ocenić psychikę oraz sens sytułacji.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Gufat i ]I[ichal
Bo mrok i szatan. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Szkoda, ze nie napisales jeszcze "za otwarty umysl w dziale teologii" ![]() Eh, zdecydowac sie nie moge. Tak wiec, tutaj jest dwojeczka : - Nightwalker - za ciekawe tematy w dziale teologii i szanowanie pogladow innych. - p.l - za ciekawe poglady w teologii. I tych, ktorych chcialbym wymienic, ale mozna tylko 2 : - Wieszok - $cor - Taube - Tana - Parys @Chesterr : heh, po upgrade forum liczone sa upomnienia z bardzo dawna, tak swoja droga... ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 31-01-2006 o 18:42. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze
![]() ![]() A więc ja głosuję na: belvedor - pisze najmądrzejsze posty i jest super człowiekiem. Życzę mu wygranej. I zastanawiam się nad drugą osobą ![]() @down Zgadza się. Lecz myślałem ,że wszyscy skojarzyli. Głosy za modów i adminów są nie ważne. Thx @2down Radek przeczytaj ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 31-01-2006 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O ile dobrze przeczytałem temat się nazywa "Użytkownik roku 2005"
Nie wiem więc dlaczego głosujecie na modów XD (pozatym jak już mody i adminy to czemu nie ma Vanessy?? ![]() PS popraw mnie Chessterr jak się myle. No więc... Wieszok -Zgadzam się prawie z kazdym postem jaki napisze ![]() Radek 666 -Udziela się często i mądrze (no i zrobił mi avatar ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja też oddam swoje dwa głosy.
Slay - Ciągle pisze coś w dziale "twórczość". W innych miejscach już trochę rzadziej, ale jak pisze to pisze z sensem. Avager - Także pisze mądrze i na temat. I podoba mi się jego krytyka, jest taka... hmm... bardzo obiektywna ![]() BTW. Huh, 1 głos mam ![]() EDIT Dobra dobra, poprawiam już ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 31-01-2006 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Tanatess
Za ładne oczy* Walekifa Za błyskotliwość i inteligencje *zeby nie było, dowód ![]() |
![]() |