![]() |
Plebiscyt na "Użytkownika roku 2005".
Witam!
Wpadłem na pomysł ,aby zrobić plebiscyt na najlepszego użytkownika forum. Zasady są proste. W temacie piszecie dwa nicki i uzasadniacie czemu akurat on ma uzyskac ten szlachetny tytuł. Do 4 lutego będziecie głosować a ja wyłonie 5 użytkowników i wstawie z nimi sonde. A więc co myślicie ot ym pomyślę? Regulamin 1. Każdy może oddać tylko dwa głosy. 2. Głosować można do 4 lutego 2006r. 3. Każdy musi uzasadnić czemu jego kandydat ma wygrać. Bez uzasadnienia nie licze głosów. 4. Kandydat nie może być karany. 5. Nie można głosować na samego siebie. Pozdrawiam! @down A uzasadnienie? Przeczytaj regulamin. A jeśli był to sorry. Nie znalazłem... @ghost nieudany PRzykro ale chyba nie zalicze tego :D Napisz chociaż ,że błyszczą inteligencją :D Albo coś w tym stylu. Ale szczerze :D @hiey Thx. Ułatwiłeś mi liczenie :D No i masz szczęscie bo robie wyjatek jeśłi chodzi o te głosy. :D @zamor1 Chodzi o Avagar Tymczasowy? |
Już był chyba taki temat, ale no dobra moje typy to:
Tanatess Taube |
Yarpen Zigrin aka Lord Fakolpet.
pawelekthedruid aka PiXik. Bo nie mogłem się powstrzymać. ;]]]] A tak na poważnie, to: slay i Aval'yah, bo jak nie im, to komu? Och, ach, bo są tacy mądrzy i byli pierwszymi, o których pomyślałem. :] |
OnlyM[PL] i Walekifa
Pierwszy osobnik dlatego ze "blyszczy inteligencja na lewo i prawo" wyzywajac po drodze kazdego kto mu sie tylko nawinie Drugi osobnik to dlatego, ze stara sie pisac madrze, wypowiadac sie na kazdy temat ale niezbyt czesto wie o czym pisze. Jednak checi trzeba podkreslic. |
Taube - za sadystyczne znęcanie się nad "młodymi pisarzami", a także za inteligentne wypowiedzi.
Slay - za całokształt :p |
A więc głosuje na dwóch userów którzy sa inteligentni, oczytani i wiedza co robią a oto oni :
Sorcer Maciek Berburio |
1. Na tego sataniste, który w godzinach 23:30 do 00:00 modli się do szatana modlitwą "Zdrowaś Mario". Berburio.
2. Na wszystkich użyszkodników z nickiem zawierający wyraz "lol" oraz "ziom -ek -al" Lista: http://www.forum.tibia.pl/memberlist...&ausername=lol http://www.forum.tibia.pl/memberlist...ausername=ziom |
Avager Tymczasowy - poniewaz podobja mi sie jego fake'i ma talenta chlopak xd
Walekifa - tak jak uzasadnil Ville Vallo : pisze madrze ;) Zedytowalem to dla Chessterra :P |
@Matek - za całokształt
|
Cytuj:
Slay i Ghost Nieudany. Bo nie chce mi się myśleć. |
To ja se nie zagłosuję na slaya, bo jeszcze by wygrał.
Ville Vallo - bo i tak nie wygra. hoomik - żeby mu $#@4& nie było smutno. PS: A pamiętacie Sławni Forumowiczowie 2004? |
$corcerer
Sorcerer Maciek Za kulture osobistą i inteligencję. |
@Baron~
Dobrze jest napisane. Przykro mi ale musisz dać jakiś komenatzr do kandydatów... |
1_Taube
Czemu to chyba nikt nie musi tłumaczyć :D 2_Hybryda Bardzo rozlegle i prawdziwie potrafi ocenić psychikę oraz sens sytułacji. |
Gufat i ]I[ichal
Bo mrok i szatan. |
Cytuj:
Szkoda, ze nie napisales jeszcze "za otwarty umysl w dziale teologii" ;) Eh, zdecydowac sie nie moge. Tak wiec, tutaj jest dwojeczka : - Nightwalker - za ciekawe tematy w dziale teologii i szanowanie pogladow innych. - p.l - za ciekawe poglady w teologii. I tych, ktorych chcialbym wymienic, ale mozna tylko 2 : - Wieszok - $cor - Taube - Tana - Parys @Chesterr : heh, po upgrade forum liczone sa upomnienia z bardzo dawna, tak swoja droga...;) |
Dobrze:D Uznaje punkt z karą za odwołany :D
A więc ja głosuję na: belvedor - pisze najmądrzejsze posty i jest super człowiekiem. Życzę mu wygranej. I zastanawiam się nad drugą osobą :D Myślę myśle... @down Zgadza się. Lecz myślałem ,że wszyscy skojarzyli. Głosy za modów i adminów są nie ważne. Thx @2down Radek przeczytaj :D Sorry ale na tane głos się nieliczy |
O ile dobrze przeczytałem temat się nazywa "Użytkownik roku 2005"
Nie wiem więc dlaczego głosujecie na modów XD (pozatym jak już mody i adminy to czemu nie ma Vanessy?? :p ) PS popraw mnie Chessterr jak się myle. No więc... Wieszok -Zgadzam się prawie z kazdym postem jaki napisze ;) no i nie pisze głupot. Radek 666 -Udziela się często i mądrze (no i zrobił mi avatar :p ) |
Ja też oddam swoje dwa głosy.
Slay - Ciągle pisze coś w dziale "twórczość". W innych miejscach już trochę rzadziej, ale jak pisze to pisze z sensem. Avager - Także pisze mądrze i na temat. I podoba mi się jego krytyka, jest taka... hmm... bardzo obiektywna :P. BTW. Huh, 1 głos mam :). EDIT Dobra dobra, poprawiam już :D. |
Tanatess
Za ładne oczy* Walekifa Za błyskotliwość i inteligencje *zeby nie było, dowód http://pctweak.net/tana/foto/f1.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |