![]() |
Gz Sero~
Uważame ze ludzie, którzy próbowali ubić Sero~ to banda totalych baranów... tylu ich było i nie dali rady... ehhh
Sero~ miał świetne hity z explo... 2xx :P Nie chciał bym poczuć jego Exori na swoich plecach! Film ogólnie wysokiej jakości praiwe sama akcja ;] |
hahahaha rozwalilo mnie to :p oni sero~ wala z sdkow a on robi exure :p buahahha sie dziwie czemu nie atakowal ich .... tylko same explo
:p on ma tyle hp ze nawet jakby oni go trapli to by mogl sie isc wysrac i wrocic i dalej by tam stal :p a jak o jest wojna to niezle desperaty ci ktorzy maja wojne z sero~ 8o |
Świetny film xD. Przewaznie jak jest pking to jest mało akcji ale w tym filmie jej nie brakuje
|
Cytuj:
może własnie dlatego uciekał bo miał mało uh a expił na exurach z manasami .. nie wiem , ale filmik spoko :)) |
Exura leczy sobie ok~100hp. Posiada 3775 hp i trudno jest go zabic samymi boltami. Sero nie jest nieśmiertelny i leczy sie tylko za 1250 czyli z dużo grupą shoterów podczas TRAPA da się go zabić. Film bardzo dobry, dużo walki czyli to co powinnno być w filmie.
@Xup sorce jakby zobaczyli ze Sero~ zaczyna walczyc zakladają SSA. @Xup chyba chceli go trapnąc w OFie a nie na otwartej przestrzeni |
Buehehe
Ja gram na Hibernie i wedlug mnie jest to naj naj swiat. Jak wiadomo Seromontis jest wlasnie z HIBERNY ;> , wiec nie wiem czemu oni chcieli zabic swego rodaka.Akcja nice [;. 10/10 BTW.- Polecam.
|
Cytuj:
|
wydaje mi sie ze głownym powodem defensywy u seromontisa bylo czekanie na reszte uv, chcial by paru kolesi z dm padlo, zawsze to jakis frag by byl dla dobra wojny, stawiam ze UV wygra wojne, a hiberna zmieni sie w tym ze panowie z dm nie beda grac na hibernce, Seromontis czekal i sie zabardzo nie doczekal, wszyscy w carlin sie znalezli ehh. Fajnie uciekali na pz =]
|
ehhhh jak dla mnie to ponizenie dla Seromontisa i polakow ;/
Jakies low lvle w porownaniu z Seromontisem przyczepily sie i zaczely go lac Ser~ uciekal im ciagle czekajac chyba na jakas pomoc ktora nie miala zamiaru sie pojawic -.- Dla porowniania Eternal~ cos nie ma takich akcji a jesli by go juz ktos pekowal to oprocz calego serwa nawet gmi by sie zerwali na pomoc : PP |
ej poporstu zal.pl
te ziomki mialy by szanse bo pvp maja good z tego co widzialem w trapie np. demony gdzies ale na of nie ma szans natomiast makev to zalosc.com widzieliscie gdzie on im uciekal?? w krzaki hahah gdyby nie sero to on by padl 10 razy ! jak sie wejbal miedzy rzeke drzewa i krzaki a sero tak biegal bo czekal az uv przybiegnie i ich pozabija jak bede miali pz ale sie nei doczekal ;] niewiem po co najpierw tamten ziomek przybiel i dal sie strapoowac a potem makev nie mieli szans we 2 na ich 6 ... |
Gonił go pall 113 lv z time ringiem utani hur i bohami i go nie mógł dogonić, zresztą czego można oczekiwać 244 ek od pala ktory ma mniej many :D.
Zresztą powinien uhy nosić przy sobie to byśmy zobaczyli niezłą akcje. |
Aż głupio się czyta takie komenty typu "Ale ci co go atakowali mieli śmieszne hity z sd!! Seromontis miał większe z explo!!". Seromontis hita podobnie bo ma drukrotnie większy level od nich? Wiadomo że pallek na 100lvl+ niebędzie z sd hitał tak jak sorc? Dziwie się, że sero się bał atakować, wiadomo dobrze robił że do tych garnków niepodbiegał bo odrazu by go otoczyli ale wyczuł moment i zwiał.
Doceniam Seromontisa za to że zrobił taki level ale pietrać się pomóc koledze z gildii? Który przybiegł żeby mu ocalić dupe, a potem seromontis stał i się bawił w gaszenie fieldów zamiast zaatakować odrazu tego np. Desola zauważyłem że Desol zapominał się uhać często miał red hp mógł sero wyczuć moment i exori i by było jednego shotera mniej. Ale i tak respect dla Seromontisa za ten level. |
Cytuj:
|
Cytuj:
leveli robi wieeeeelką różnice. |
zwracam honor i srry za comment :)) killing sero~~ myslalem ze go zabili a to kolejny keylogger jeszcze raz srry
|
@-=DanieL=-
Wiesz, gdyby Seromontis sie nie bawił w gaszenie fire fieldów, to by tamten raczej długo nie pożył. |
Cytuj:
No prosze pana to zes mnie zadziwil. Jestes rl bratem, mama, tata, seromontisa? Ze wiesz ze sharuje?O.o pewnie nawet na hibernie nie grasz ale jak juz widzisz ze ktos ma lepszy level niz ty to odrazu musi sharowac, uzywac cheatow itp?.... |
bawil sie z nimi jak z psami
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiesz dużo osób jest z większym lvlem odemnie bo mam 29 , i to mnie jakoś nie boli , a na hibernie gralem Enslaved Kangaax (teraz Phaeluxus , sprzedalem) , nie mówilem nic o cheatach tylko o tym że sharuje bo dla mnie to jest nie pojęte żeby chłopak który ma 19 lat ( jakoś tak .. ) grał 19-20 godzin dziennie .. może sharuje tak jak tirveliusa czyli gra nim 3 braci , no cóż niech robią co chcą nie moja sprawa .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |