![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Film nie jest nowy, ale chyba nie był publikowany nigdzie, znalazłem go na www.tibicams.com
Zauważcie jakie te 150 lvl+ waliły w Sero~ śmieszne hity z sd ^^ EDIT: O lol zrobiłem błęda w temacie ... ;/ Tak oczywiście nie ma za co ;p http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5080
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 02-02-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Fajnie że podałeś linka ;] ...
@Edit/ Filmik średni,tylko nie wiem po co oni próbowali go zabić, w 5 osób to nie ma szans w dodatku gdy Sero biega, trzeba strapować bo tak nic się nie wskóra.
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 02-02-2006 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() 1. poprawiłem się za nicka, a po 2. nie napisałem, że go zabili. Na drugi raz pomyśl, zanim kogoś zwyzywasz --.--
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() G00d Film Seromontis ma 9mlvl puszczal mwalle 0o ale sie usmialem te 100+ nieumieli go dogonic a jakie hity z explo scongac pOleCam
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A film niezły i ciekawe ilu trzeba aby zabić "bestie" xD
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny filmik ;p
![]() BTw. Sam jestem z hiberny ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny filmik...
Zauwazcie ze hity Seromontisa z explo wynosily tyle co ich hity z sd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Poziom: 84
|
![]() najs ekszyn xD
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() hyhyhy
niezle niezle ![]() wogule filmik niezly był Tylko mam jedno takie pytanie dlaczego seremontis'a funfle nie przybiegli na pomoc? bo to troche taka siara ze 244lvl ucieka przed 100lvl ![]() nie znam dokladnie sytłacji na jego servie dlatego sie pytam
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Spoko filmik, explo tez ladne.. ale dziwie sie, ze nikt z UV nie przybiegl na pomoc oprócz Makeva :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Przeciez Sero~ mogl tam rozwalic przynajmniej polowe pkerow...
Atak meele +exori w dobrym momencie i koniec z takim natretem starczyloby |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Seromontis fajnie uciekał od nich,ale myślałem ze zaraz wpadnie z 5 osób z UV a tu wpadł jeden który padł a potem drugi który ledwo przeżył...Ogólnie fajny filmik;];]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Warzywniak
Imię: Pundy
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 15/18
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Aeumhaeuaea ale nooby omg hahaha hhaha Serkowi nawet bp uh chyba nie poszedl xD, najlepszy bylo na koniec, jak Pibby i Painful hands zaczęli ich gonić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Seromontis nie jest taki glupi biegal duzo na otwartej przestrzeni, trudno go trapnac w tyle osob na takim terenie, filmik spoko fajna akcja, chociaz niektorzy aimbota mieli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Edron
Imię: Gorilaaz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() eh ale sie usmialem .. DM & Sero .. koles ma w c*** hp a oni chcieli go ubic omg ... nawet jak dorwali Makeva to go nie zabili bo tesh wysoko lvlowy najt
![]() a czemu Uv nie przybieglo ... hmm wychodzili z expa pewnie .. juz pod koniec filmu widac jak wpada Painful , Pojarra, Pibby... Gamle Tyrus odrazu schowal d*** w temple bo sie trykal ...;/ Moim zdaniem Uv rozniesie Dm i juz ![]() no ale swoja droga to porazka kogo przyjeli ... "Sirendor" (44elder)~ no comment ![]() Otis of Hell 100 (ek) ~powiedzieli mu ze jak zrobi jescze jeden lvl to ded:F wiec po co go przyjmowali .... Ehmm co za ludzie na tej hibernie ... Dlatego sie przenioslem ![]() aaha i jescze dziwi mnie to czemu Dm zrezygnowalo jak ju trapneli Makeva mogli go lac spokojnie a oni nagle zaczeli uciekac... omg ..moze wiedzieli ze ekipa z Uv nadchodzi ...ehm.. Sero Konkrecinza hity z explo po 220... sadzil ... heuaheua ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W sumie, to po obejrzeniu filmu, zastanawiałem się, jaki był sens całej akcji... Nie mieli szans go ubić, waste sd, time ringów i manasów... Z drugiej strony, Sero~ mógłby ich pozabijać, przynajmniej część. Ogólnie, to film średni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Dziwi mnie troche zachowanie seromontisa. Jakbym mial je oceniac to bym powiedzial, ze spier***. Why? po 1 czemu mogl pomoc typowi, ktory padl, nie wydal mu sie dziwne, ze nagle przestali go gonic? Po 2 jak maver czy jak mu tam byl w trapie to w ogole nie podchodzil, a przeciez mogl walic z meele, explo i zasadzic exori za 400~, a jak juz uciekali to mogl im podtrzymywac pz locka, walic z gfb czy explo a nie tylko biec za nimi. Omfg! Chyba jakis owner do expienia gral ;p. Miec prawie 4k hp i bac sie trapa od 6 osob 100+ na wolnej przestrzeni... n/c
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Imię: Bolexus
Świat: Chimera
![]() |
![]() To pierwszy filmik od dawna na którym osoba która kręciła nie miała aimbota
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2006
|
![]() Seremontis niezly jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |