Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Killing Seremontis (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63818)

Glacial Hero 02-02-2006 19:23

Killing Seremontis

Film nie jest nowy, ale chyba nie był publikowany nigdzie, znalazłem go na www.tibicams.com
Zauważcie jakie te 150 lvl+ waliły w Sero~ śmieszne hity z sd ^^

EDIT:
O lol zrobiłem błęda w temacie ... ;/
Tak oczywiście nie ma za co ;p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5080

Angel of Death 02-02-2006 19:27

Fajnie że podałeś linka ;] ...

@Edit/ Filmik średni,tylko nie wiem po co oni próbowali go zabić, w 5 osób to nie ma szans w dodatku gdy Sero biega, trzeba strapować bo tak nic się nie wskóra.

Glacial Hero 02-02-2006 19:32

1. poprawiłem się za nicka, a po 2. nie napisałem, że go zabili. Na drugi raz pomyśl, zanim kogoś zwyzywasz --.--

Palek Demon 02-02-2006 20:02

G00d Film Seromontis ma 9mlvl puszczal mwalle 0o ale sie usmialem te 100+ nieumieli go dogonic a jakie hity z explo scongac pOleCam :)

Fire Necromacer 02-02-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal Kaszalot
po 1 noobie nie ma linku a po 2 nie ma takiego chara jak seremontis a po 3 ma 244 lvl i padl na 241 -.-

Jan 18 2006, 23:00:23 CET Killed at Level 241 by a warlock

jego ostatni dead pls ban dla tej ****y

Sam taki jesteś big n00b -.- i to ty powinieneś mieć bana...

A film niezły i ciekawe ilu trzeba aby zabić "bestie" xD

Player Killer 02-02-2006 20:07

najs akcja

wahibi 02-02-2006 20:13

Fajny filmik ;p
:D Ostanio dużo słychać o wojnie UV vs DM

BTw. Sam jestem z hiberny :p

Lord'Nesteloo 02-02-2006 20:22

Fajny filmik...
Zauwazcie ze hity Seromontisa z explo wynosily tyle co ich hity z sd 8o 8o 8o 8o 8o ;d

matekk fst bolt 02-02-2006 20:43

najs ekszyn xD :D :D pozdro:)

Zenuś 02-02-2006 20:44

exiva "seromontis

hyhyhy
niezle niezle :] sero roX
wogule filmik niezly był
Tylko mam jedno takie pytanie dlaczego seremontis'a funfle nie przybiegli na pomoc? bo to troche taka siara ze 244lvl ucieka przed 100lvl :) a jego kumpel pada xP...
nie znam dokladnie sytłacji na jego servie dlatego sie pytam

Moto 02-02-2006 20:53

Spoko filmik, explo tez ladne.. ale dziwie sie, ze nikt z UV nie przybiegl na pomoc oprócz Makeva :/

...Zeck 02-02-2006 20:55

Przeciez Sero~ mogl tam rozwalic przynajmniej polowe pkerow...
Atak meele +exori w dobrym momencie i koniec z takim natretem starczyloby

Bolexus 02-02-2006 21:56

Seromontis fajnie uciekał od nich,ale myślałem ze zaraz wpadnie z 5 osób z UV a tu wpadł jeden który padł a potem drugi który ledwo przeżył...Ogólnie fajny filmik;];]

Kaczy'vook 02-02-2006 22:03

hahah ale głupki

Aeumhaeuaea ale nooby omg hahaha hhaha Serkowi nawet bp uh chyba nie poszedl xD, najlepszy bylo na koniec, jak Pibby i Painful hands zaczęli ich gonić :D:D ale mają już prze***ane xD

Rybzor 02-02-2006 23:32

Seromontis nie jest taki glupi biegal duzo na otwartej przestrzeni, trudno go trapnac w tyle osob na takim terenie, filmik spoko fajna akcja, chociaz niektorzy aimbota mieli ;)

Archangel de'nur 02-02-2006 23:42

hmm

eh ale sie usmialem .. DM & Sero .. koles ma w c*** hp a oni chcieli go ubic omg ... nawet jak dorwali Makeva to go nie zabili bo tesh wysoko lvlowy najt :P i wszystko jasne ..
a czemu Uv nie przybieglo ... hmm wychodzili z expa pewnie .. juz pod koniec filmu widac jak wpada Painful , Pojarra, Pibby... Gamle Tyrus odrazu schowal d*** w temple bo sie trykal ...;/

Moim zdaniem Uv rozniesie Dm i juz :P
no ale swoja droga to porazka kogo przyjeli ... "Sirendor" (44elder)~ no comment:P
Otis of Hell 100 (ek) ~powiedzieli mu ze jak zrobi jescze jeden lvl to ded:F wiec po co go przyjmowali ....

Ehmm co za ludzie na tej hibernie ... Dlatego sie przenioslem :P

aaha i jescze dziwi mnie to czemu Dm zrezygnowalo jak ju trapneli Makeva mogli go lac spokojnie a oni nagle zaczeli uciekac... omg ..moze wiedzieli ze ekipa z Uv nadchodzi ...ehm..

Sero Konkrecinza hity z explo po 220... sadzil ... heuaheua :]

ripper 03-02-2006 01:48

W sumie, to po obejrzeniu filmu, zastanawiałem się, jaki był sens całej akcji... Nie mieli szans go ubić, waste sd, time ringów i manasów... Z drugiej strony, Sero~ mógłby ich pozabijać, przynajmniej część. Ogólnie, to film średni.

Hellraider 03-02-2006 08:56

Dziwi mnie troche zachowanie seromontisa. Jakbym mial je oceniac to bym powiedzial, ze spier***. Why? po 1 czemu mogl pomoc typowi, ktory padl, nie wydal mu sie dziwne, ze nagle przestali go gonic? Po 2 jak maver czy jak mu tam byl w trapie to w ogole nie podchodzil, a przeciez mogl walic z meele, explo i zasadzic exori za 400~, a jak juz uciekali to mogl im podtrzymywac pz locka, walic z gfb czy explo a nie tylko biec za nimi. Omfg! Chyba jakis owner do expienia gral ;p. Miec prawie 4k hp i bac sie trapa od 6 osob 100+ na wolnej przestrzeni... n/c

Bolexus 03-02-2006 08:57

To pierwszy filmik od dawna na którym osoba która kręciła nie miała aimbota:P Inni mieli ale i tak dobrze choc czasem zobaczyc jak ktos z SD nie trafia :P

QSiu 03-02-2006 09:18

Seremontis Gratz :)

Seremontis niezly jest :) lal go jeden noob co ja dostal explo to uciekal ale ladnie strapowali jednego typa i tak by nie zabili sermontisa bez trapa bez szans :) on by mógl zabic sorców bez problemu exori z miecza i explo i cialo by bylo :) GZ:] :] :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12.