Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Iridia Player Killing - Very good loot (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67884)

Jowisz 04-03-2006 20:06

Film fajny dobry loot szybka akcja ^^
Btw mozecie przeniesc te klutnie na PW albo do tibii ? bo tylko zasmiecacie temat. A posty DB (czy jak tam ) dotyczace wieku ich przeciwników sa irytujace.

Gregoire 04-03-2006 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Bo probujecie z siebie zrobic k3wl pkerow ktorzy rozpieprzaja cala gildie kiedy tak nie jest.

A czy ja cos takiego napisalem?? Dodajesz wlasna historie.

Cytuj:

Na pewno nie na umieszczaniu filmu z zabicia 1 osoby i nazwania tego "wojna" =d

I znow wmawiasz tym biednym ludzia jakies dziwne rzeczy. Moze jakas epopeje napisz etc.
Jak widac wzdluz i wszez temat sie nazywa: "Iridia Player Killing..."
Nie nazwelem tego filmiku, filmem z wojny. Napisalem tylko, ze moj char prowadzi wojne z DB.
Tej dzisiejszej mlodziezy trudno czytac tekst ze zrozumieniem.

Cytuj:

Ale co z tego, ze sie nikt do Ciebie "niezblizyl"?

Pokazuje jak dbacie o czlonkow gildi.

Cytuj:

Raczej gryzl piach jesli wyjdziesz z pz w godzinach popoludniowych/wieczornych. =)

A w nocy i z rana bede atakowal.

Cytuj:

Po co mamy rozumiec te w szerokim skoro jeszcze od Ciebie nie padly (i raczej nie padna)? =)

To sie nie tylko w grze przydaje, ale rowniez w zyciu.

Cytuj:

No ba, jasne, ze je dostal ale czy my oddalismy mu te 100k na takich warunkach na jakich on chcial?

Niewazne jak, wazne, ze tak sie stalo.

Cytuj:

Takiego self-owna dawno nie widzialem =>

Mimo uplywu lat nadal potrafimy zaskakiwac ludzi :D. Prawda Berger? xD

@Jowisz
Masz racje, ze powinnismy na prv, w tibi, lub nawet wogole nie rozmawiac na ten temat. I chyba wybiore ta ostatnia mozliwosc, slowa slowami, czyny czynami.

Over&Out
Karwal

Rankor 04-03-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gregoire
A czy ja cos takiego napisalem?? Dodajesz wlasna historie.

Nie dodaje wlasnej historii tylko stwierdzam fakt. Ty moze i nie ale berger tak.

Cytuj:

I znow wmawiasz tym biednym ludzia jakies dziwne rzeczy. Moze jakas epopeje napisz etc.
Jak widac wzdluz i wszez temat sie nazywa: "Iridia Player Killing..."
Nie nazwelem tego filmiku, filmem z wojny. Napisalem tylko, ze moj char prowadzi wojne z DB.
Tej dzisiejszej mlodziezy trudno czytac tekst ze zrozumieniem.

ludziom*
Ta dzisiejsza mlodziez popelnia mniej bledow ortograficznych od Ciebie. =)

Cytuj:

Pokazuje jak dbacie o czlonkow gildi.

To NASZA sprawa jak dbamy o NASZYCH czlonkow gildii. Nic Ci do tego =]

Cytuj:

A w nocy i z rana bede atakowal.

To bedziesz mial problem, od nas w nocy malo kto expi a jesli juz to zazwyczaj knighci z wyzszym lvlem =)

Cytuj:

To sie nie tylko w grze przydaje, ale rowniez w zyciu.

No shit? Nie mow co mi sie przyda w zyciu bo kto inny powinien mnie tego nauczyc.

Cytuj:

Niewazne jak, wazne, ze tak sie stalo.

Nie wiem jak Berger ale mnie bardziej od 100k by usatysfkacjonowalo publiczne osmieszenie na forum czyli przeprosiny.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jowisz
Film fajny dobry loot szybka akcja ^^
Btw mozecie przeniesc te klótnie na PW albo do tibii ? bo tylko zasmiecacie temat. A posty DB (czy jak tam ) dotyczace wieku ich przeciwników sa irytujace.

Skoro tak bardzo zasmiecam temat to zareportuj moje posty.
Nigdzie w regulaminie forum nie jest napisane, ze w dziale filmy maja byc tylko linki do filmow i komentarze do nich.

Szczurusek 04-03-2006 23:42

omg, skonczcie temat, ktos od nas padnie, to od niech tez ktos sie wylozy, dzizas proste, po co tu kometarze dodawac i robic sobie wrogow, ktorzy nie sa w stanie zrozumiec polowy z waszej klotni >.> to sie tyczy obu stron, a co do tego ze nikt nie pobiegl sie mscic, toz tego powodu ze 3 osoby ktore byly z gildii online, byly w tym momencie na hero i stwierdzily ze poprostu nie zdaza tam dobiec, tudziez moze im sie poprostu nie chcialo ruszac do was dupsk =/ ich zachowanie mozna zrozumiec dwojako, to nei zmienia jednak faktu ze nikt od nas sie was nie boi =) wiec mozecie sobie wybic z glowy jakakolwiek panike w naszych szeregach => aha, 1 more thing, ruszcie jakiegos 50+ knighta a nie sorcow, ktorzy z 4 fe + 2xsd z dmg 100+ wiadomo ze nie maja jakichs wiekszych szans, powtarzam: ruszcie jakiegos knighta 50+ =) no chyba ze sie boicie, ja was nei podpuszczam ... =)

Melon 05-03-2006 11:30

Keel em all! :D

rendevar 05-03-2006 23:08

hehe najs :D ja sie tylko pochwale ze moim drutem Royal Pajerro 27 lvl wyloocilem Boh'Y z 28lvl knighta !!! Sunko pozdro 600 thx za Bohy ;*

Ibanez 05-03-2006 23:25

Zamknijcie du*ska ! Już to sie nudne robi, to jest temat na komentowanie filmiku a nie jakiś waszych emeammasa...:baby: O ile dobrze wiem to jest taki dział "Wydarzenia ze światów" czy coś takiego. Tam se możecie sie do woli pokłucić.
!! JAGA 4Ever !!

Thor,hil,haw 06-03-2006 16:58

Fajny filmik loot tez
:) polecam:dance:

Ezop 09-04-2006 02:06

loocik elegancki bez 2 zdań ;) dawniej tez grałem na Iridi - jak macie jakiekolwiek filmiki wklejcie...przynajmniej 1 osoba obejży :p

Lasooch 09-04-2006 02:39

Oo ładny loocik ^^' co do wojny, nie będę sięwypowiadał, bo nie znam sytuacji ;) fajny film imho.

Drafti 09-04-2006 02:43

Nice ;)

Witam.
Ładna akcjaB) Gościu niewiedział o co chodzi:baby:
Btw Gratz Lootu:p

ripper 09-04-2006 03:19

@DB
Swoimi postami tutaj pokazujecie, że tak naprawdę nie jesteście taką super gildią. Nie umiecie się przyznać do faktu, że przegrywacie w tej tzw "wojnie" i maskujecie to idiotycznymi postami, które mają ośmieszyć waszych przeciwników, a obnażają waszą słabość.

Ganci. 09-04-2006 09:05

klasyczny kill z fe kolesia na necro
szybka akcja i ładny frag, z aco do DB to się wstydźić powinni za te oszczerstwa na forum, jak wspomniano tu się gada o filmie.

a Jak rzeczywiście są PA ( ja tam nie wiem ;p ) to do piachu z nimi.;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20.