![]() |
Film fajny dobry loot szybka akcja ^^
Btw mozecie przeniesc te klutnie na PW albo do tibii ? bo tylko zasmiecacie temat. A posty DB (czy jak tam ) dotyczace wieku ich przeciwników sa irytujace. |
Cytuj:
Cytuj:
Jak widac wzdluz i wszez temat sie nazywa: "Iridia Player Killing..." Nie nazwelem tego filmiku, filmem z wojny. Napisalem tylko, ze moj char prowadzi wojne z DB. Tej dzisiejszej mlodziezy trudno czytac tekst ze zrozumieniem. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Jowisz Masz racje, ze powinnismy na prv, w tibi, lub nawet wogole nie rozmawiac na ten temat. I chyba wybiore ta ostatnia mozliwosc, slowa slowami, czyny czynami. Over&Out Karwal |
Cytuj:
Cytuj:
Ta dzisiejsza mlodziez popelnia mniej bledow ortograficznych od Ciebie. =) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nigdzie w regulaminie forum nie jest napisane, ze w dziale filmy maja byc tylko linki do filmow i komentarze do nich. |
omg, skonczcie temat, ktos od nas padnie, to od niech tez ktos sie wylozy, dzizas proste, po co tu kometarze dodawac i robic sobie wrogow, ktorzy nie sa w stanie zrozumiec polowy z waszej klotni >.> to sie tyczy obu stron, a co do tego ze nikt nie pobiegl sie mscic, toz tego powodu ze 3 osoby ktore byly z gildii online, byly w tym momencie na hero i stwierdzily ze poprostu nie zdaza tam dobiec, tudziez moze im sie poprostu nie chcialo ruszac do was dupsk =/ ich zachowanie mozna zrozumiec dwojako, to nei zmienia jednak faktu ze nikt od nas sie was nie boi =) wiec mozecie sobie wybic z glowy jakakolwiek panike w naszych szeregach => aha, 1 more thing, ruszcie jakiegos 50+ knighta a nie sorcow, ktorzy z 4 fe + 2xsd z dmg 100+ wiadomo ze nie maja jakichs wiekszych szans, powtarzam: ruszcie jakiegos knighta 50+ =) no chyba ze sie boicie, ja was nei podpuszczam ... =)
|
Keel em all! :D
|
hehe najs :D ja sie tylko pochwale ze moim drutem Royal Pajerro 27 lvl wyloocilem Boh'Y z 28lvl knighta !!! Sunko pozdro 600 thx za Bohy ;*
|
Zamknijcie du*ska ! Już to sie nudne robi, to jest temat na komentowanie filmiku a nie jakiś waszych emeammasa...:baby: O ile dobrze wiem to jest taki dział "Wydarzenia ze światów" czy coś takiego. Tam se możecie sie do woli pokłucić.
!! JAGA 4Ever !! |
Fajny filmik loot tez
:) polecam:dance: |
loocik elegancki bez 2 zdań ;) dawniej tez grałem na Iridi - jak macie jakiekolwiek filmiki wklejcie...przynajmniej 1 osoba obejży :p
|
Oo ładny loocik ^^' co do wojny, nie będę sięwypowiadał, bo nie znam sytuacji ;) fajny film imho.
|
Nice ;)
Witam.
Ładna akcjaB) Gościu niewiedział o co chodzi:baby: Btw Gratz Lootu:p |
@DB
Swoimi postami tutaj pokazujecie, że tak naprawdę nie jesteście taką super gildią. Nie umiecie się przyznać do faktu, że przegrywacie w tej tzw "wojnie" i maskujecie to idiotycznymi postami, które mają ośmieszyć waszych przeciwników, a obnażają waszą słabość. |
klasyczny kill z fe kolesia na necro
szybka akcja i ładny frag, z aco do DB to się wstydźić powinni za te oszczerstwa na forum, jak wspomniano tu się gada o filmie. a Jak rzeczywiście są PA ( ja tam nie wiem ;p ) to do piachu z nimi.;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |