|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Ja oraz moj znajomy Berger prowadzimy sobie prywatna wojne z gildia Doom Brigade - i jak zauwazycie na filmie ta gildia dosc hojno nas sponsoruje
![]() Dzis siedzac i pierdzac w stolek otrzymalem wiadomosc od Monsieur Berger, ze jeden z czlonkow DB smialo sobie expi na necro. Tak wiec postanowilismy sie wybrac do niego z nieoczekiwana wizyta. Jaki byl efekt tej eskapady?? Wezcie piwo (bezaloholowe), usiadzcie wygodnie w fotelu i rozkoszujcie sie filmem nominowanym w 4 kategoriach do Oskara (najlepszy aktor - Lukasz Zaras aka Karwal, Najlepsza Aktorka - Sir Grodek aka Berger ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html PS Z necro ktore zostalo zabite wypadly BoHy ale tego niestety nie widac na filmie. ![]() PS2 Pozniej zrobie rehosta na tibicams Edit Rehost na www.tibicams.com http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6346
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 03-03-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Gildia: Jagiellonia Białystok
Świat: Eden
![]() |
![]() Szybka akcja i przyzwoity loocik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezła akcja, branie z zaskoczenia to moja ulubiona taktyka
![]() Gratz loota z typka i z necrosów!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Bardzo ładna akcja, polecam.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
![]() |
![]() Smieszni jestescie. Kocham takie propagandowe teksty. I Ty masz 20 lat? Czlowieku zastanow sie? Prywatna wojna, a jak narazie zabiliscie 38 mastera, bo u nas nikogo nie bylo i to jeszcze ot tak z zaskoczenia.I Ty mowisz o jakiejs prywatej wojnie. Smieszne. A prowadzcie sobie "ta wojne". Zobaczymy jak dlugo.
@topic Coz mozna powiedziec? Gdyby to nie byl moj znajomy powiedzialbym "nice".
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() nie to zebym sie smial ale 38 mastera moze zabic kilka noob charow na 8 lvl wiec jakis wielki wyczyn to nie byl
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
My tracimy pojedyncze lvle, wy cale postacie. Odrobienie strat na tym lvlu na ktorym Avil padl to kilka h roboty, nic az tak wielkiego sie nie stalo =) Az mnie skreca ze smiechu jak przypomne sobie post Bergera w ktorym pisze, ze chce od nas 100k zaplaty i oficjalnych przeprosin na forum. Szkoda, ze sie ich nie doczekal =] Ostatnio edytowany przez Rankor - 04-03-2006 o 10:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Ezekiel Armanio.
Feb 16 2006, 14:18:38 CET Killed at Level 48 by Firefist Podpalacz(niestety jus nie uczestniczy w sneak atakach ![]() Lamalas Armanio. Feb 18 2006, 13:00:30 CET Killed at Level 46 by Oloana the Wul and by Ponton Uhmaher. Avil Sorcerer. Mar 03 2006, 16:13:10 CET Killed at Level 38 by Sir Grodek. Sillent Armanio. Feb 19 2006, 20:57:56 CET Killed at Level 16 by Asker on Iridia. Constatin. Feb 19 2006, 20:56:58 CET Killed at Level 28 by Asker on Iridia and by Lord miecio Humm... ja chyba nieumiem liczyc 1:0 ?? ubija was noob charami moimi z kumplem. Ciekawe czy bedziecie walczyc sami czy bedziecie plakac i poprosicie kogos o pomoc, ezekiel mi powiedzial ze tylko DB bedzie mnie bic... Zobaczymy ile sa watre jego slowa. Ja nie trace charow bo jestem od dawna retired w tibie juz niegram tylko logam sie na Iridie co jakis czas pogadac. Wiec niepiszcie bzdur ze trace chara bo sie nim dbrze bawie ![]() POWTARZAM PO RAZ OSTATNI UBIJAM WAS TYLKO DLATEGO ZE ROBICIE PA!! I DLATEGO ZE EZE MNIE OBRAZAL!! <-- to sa dobre poweody, i mam wiecej niz 20 lat;p znam ludzi co maja 30+ i graja w tibie. Ostatnio edytowany przez berger - 04-03-2006 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zrobiliscie 1 fraga postaciami ktorych NIE MAMY zvipowanych. Mowiac prosciej, ubiliscie nam sorca ale my poznalismy imiona Waszych. Cytuj:
Cytuj:
Szkoda, ze jeszcze ani razu nie podales przykladu power abusingu z naszej strony =D |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Gogogogo Doom brigade na askarze byl Doom squad i uwielbialismky was i trzymamy kciuki
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rankor- mowilem niebadz madry w gebie tylko daj mi swoj nick. A firefist to padl ajk juz niechcial z wami walczyc, napisalem dlatego ze juz ze mna nie robi sneakow. TEN TOPIC DOTYCZY FILMU DYSKUSJA JEST NA TEMAT NASZEJ WAR W WYDARZENIACH ZE SWIATOW. Prosze wypowiadaj sie tam bo tu maja ludzie sie wypowiadac o filmie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
![]() |
![]() Ziomus no co Ty *******iszo jakiejs wojnie ? szukasz rozglosu ? idz do ksiedza rydzyka, zostan moherowym beretem, tutaj rozglosu nei znajdziesz, co najwyzej upokorzenie ktorye Cie okryje i nie zjuz z niego wyjscia. 20-latek a zachowujesz sie jak 7-latek ... Nie wiem czy slyszales kiedys ale w wojnach fragi noob charami nie sa liczone o ile to wogole byly wasze noob chary, jak Rankor wyzej stwierdzil... Ponizyles sie i juz tez o tym dobrze wiesz, chcesz wojny to chodz, zrobmy open battle, jak w kazdej przyzwoitej wojnie bywa. Wyskakuje ni stad ni zowad z wojna, o ktorej ZADEN czlonek DB nic nie wie i robi posty ze mamy wojne. No genitalny jestes, skontaktuj sie z lekarzem badz farmaceuta nim jeszcze cos napiszesz. Aha i naucz sie zastanawiac 23 razy nim cos napiszesz, tudziez powiesz.
//Szczurusek
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol -Ludzie ja jestm sam z kumplem, i mam isc na open battle vs cala gildia?? trzeba uzywac rozumu.... Po tym co piszecie N/C dla was. Niedlugo kolejny filmik xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie niektorzy z DB pokazuja swoj poziom. Nie maja nic wnoszacego do tematu do powiedzenia, wiec zaczynaja obrazac ( i moze tupac nozkami ??
![]() Jesli jedna lub kilka osob walcza przeciw innym, mozna to nazwac wojna. @Maxxonek "I Ty masz 20 lat? Czlowieku zastanow sie?" - Tak mam 20 lat i nie musze sie zastanawiac "Prywatna wojna, a jak narazie zabiliscie 38 mastera, bo u nas nikogo nie bylo i to jeszcze ot tak z zaskoczenia." - Bo wy tylko potraficie zabijac 10 vs 1. Myslisz ze w dwie osoby wyjda na open battle. Wlasnie o to chodzi,by zabijac i nie byc zabitym. I kto tu powinien sie zastanowic @Xandar Mac'Leod "Chyba spedziles za duzo czasu przy tibii bo jesli masz 20 lat i takie cos urzadzasz to chyba cos jest nie tak ^^" - niby co takiego?? wszedlem na 10 min, zabilem kolesia i poszedlem zdrowo sie uchlac. Za dlugo przy Tibi czasu nie spedzam. @Rankor "Lal dla Was prywatna wojna to zdobycie 1 fraga postaciami ktorych nie mamy zvipowanych a pozniej siedzenie w pz? =D" - a co myslisz, ze bede sie logowal jak was bedzie 10 wokol mnie i wyjde sobie przed pz?? "My tracimy pojedyncze lvle, wy cale postacie. Odrobienie strat na tym lvlu na ktorym Avil padl to kilka h roboty, nic az tak wielkiego sie nie stalo =)" - to dobrze "Az mnie skreca ze smiechu jak przypomne sobie post Bergera w ktorym pisze, ze chce od nas 100k zaplaty i oficjalnych przeprosin na forum. Szkoda, ze sie ich nie doczekal =]" - i wlasnie wczoraje dostalismy 100k, tylko ze nie po dobroci (2x BoH, C-shield + inne *******y). A dostaniemy znacznie wiecej. @Szczurusek Pojdz do lekarza pierwszego kontaktu i porozmawiaj z nim o swych problemach. Na pewno wysle Cie do odpowiedniego specjalisty.
![]() |
#16 | ||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Inaczej. Skoro tamten topic jest o wojnie na iridii to po chvj dajesz link do filmu ktory znajduje sie w tym temacie? => Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rankor - 04-03-2006 o 13:49. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Karwal- juz ci pisze po raz kolejny z malo elokwentnymi ludzmi oraz dziecmi niema co sie wdawac w dyskusje... to jest bezcelowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PK - Player Killing = Zabijanie Graczy Cytuj:
Btw. widze ze Ty i Twoi zajomi z gildi rozumieja slowa w bardzo waskim zakresie. Cytuj:
Cytuj:
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-03-2006 o 16:20. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"dacie mi 100k i przeprosicie mnie i Lobocopa na oficjalnym forum plxplx, daje Wam godzine na podjecie decyzji" Takiego self-owna dawno nie widzialem => |
||||||||
![]() |
![]() |