![]() |
Iridia Player Killing - Very good loot
Ja oraz moj znajomy Berger prowadzimy sobie prywatna wojne z gildia Doom Brigade - i jak zauwazycie na filmie ta gildia dosc hojno nas sponsoruje B).
Dzis siedzac i pierdzac w stolek otrzymalem wiadomosc od Monsieur Berger, ze jeden z czlonkow DB smialo sobie expi na necro. Tak wiec postanowilismy sie wybrac do niego z nieoczekiwana wizyta. Jaki byl efekt tej eskapady?? Wezcie piwo (bezaloholowe), usiadzcie wygodnie w fotelu i rozkoszujcie sie filmem nominowanym w 4 kategoriach do Oskara (najlepszy aktor - Lukasz Zaras aka Karwal, Najlepsza Aktorka - Sir Grodek aka Berger :D, Najlepsze zdjecia i najlepszy scenariusz:) ). http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html PS Z necro ktore zostalo zabite wypadly BoHy ale tego niestety nie widac na filmie. :D PS2 Pozniej zrobie rehosta na tibicams Edit Rehost na www.tibicams.com http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6346 |
Szybka akcja i przyzwoity loocik :) Typek bez szans :]
|
Niezła akcja, branie z zaskoczenia to moja ulubiona taktyka :D
Gratz loota z typka i z necrosów! |
Bardzo ładna akcja, polecam.
|
Smieszni jestescie. Kocham takie propagandowe teksty. I Ty masz 20 lat? Czlowieku zastanow sie? Prywatna wojna, a jak narazie zabiliscie 38 mastera, bo u nas nikogo nie bylo i to jeszcze ot tak z zaskoczenia.I Ty mowisz o jakiejs prywatej wojnie. Smieszne. A prowadzcie sobie "ta wojne". Zobaczymy jak dlugo.
@topic Coz mozna powiedziec? Gdyby to nie byl moj znajomy powiedzialbym "nice". |
nie to zebym sie smial ale 38 mastera moze zabic kilka noob charow na 8 lvl wiec jakis wielki wyczyn to nie byl ;) taa, DB is peka lets keal dem! Chyba spedziles za duzo czasu przy tibii bo jesli masz 20 lat i takie cos urzadzasz to chyba cos jest nie tak ^^
|
Cytuj:
My tracimy pojedyncze lvle, wy cale postacie. Odrobienie strat na tym lvlu na ktorym Avil padl to kilka h roboty, nic az tak wielkiego sie nie stalo =) Az mnie skreca ze smiechu jak przypomne sobie post Bergera w ktorym pisze, ze chce od nas 100k zaplaty i oficjalnych przeprosin na forum. Szkoda, ze sie ich nie doczekal =] |
Ezekiel Armanio.
Feb 16 2006, 14:18:38 CET Killed at Level 48 by Firefist Podpalacz(niestety jus nie uczestniczy w sneak atakach:( ) Lamalas Armanio. Feb 18 2006, 13:00:30 CET Killed at Level 46 by Oloana the Wul and by Ponton Uhmaher. Avil Sorcerer. Mar 03 2006, 16:13:10 CET Killed at Level 38 by Sir Grodek. Sillent Armanio. Feb 19 2006, 20:57:56 CET Killed at Level 16 by Asker on Iridia. Constatin. Feb 19 2006, 20:56:58 CET Killed at Level 28 by Asker on Iridia and by Lord miecio Humm... ja chyba nieumiem liczyc 1:0 ?? ubija was noob charami moimi z kumplem. Ciekawe czy bedziecie walczyc sami czy bedziecie plakac i poprosicie kogos o pomoc, ezekiel mi powiedzial ze tylko DB bedzie mnie bic... Zobaczymy ile sa watre jego slowa. Ja nie trace charow bo jestem od dawna retired w tibie juz niegram tylko logam sie na Iridie co jakis czas pogadac. Wiec niepiszcie bzdur ze trace chara bo sie nim dbrze bawie ;) POWTARZAM PO RAZ OSTATNI UBIJAM WAS TYLKO DLATEGO ZE ROBICIE PA!! I DLATEGO ZE EZE MNIE OBRAZAL!! <-- to sa dobre poweody, i mam wiecej niz 20 lat;p znam ludzi co maja 30+ i graja w tibie. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zrobiliscie 1 fraga postaciami ktorych NIE MAMY zvipowanych. Mowiac prosciej, ubiliscie nam sorca ale my poznalismy imiona Waszych. Cytuj:
Cytuj:
Szkoda, ze jeszcze ani razu nie podales przykladu power abusingu z naszej strony =D |
Gogogogo Doom brigade na askarze byl Doom squad i uwielbialismky was i trzymamy kciuki :)
|
Rankor- mowilem niebadz madry w gebie tylko daj mi swoj nick. A firefist to padl ajk juz niechcial z wami walczyc, napisalem dlatego ze juz ze mna nie robi sneakow. TEN TOPIC DOTYCZY FILMU DYSKUSJA JEST NA TEMAT NASZEJ WAR W WYDARZENIACH ZE SWIATOW. Prosze wypowiadaj sie tam bo tu maja ludzie sie wypowiadac o filmie.
|
Cytuj:
|
Ziomus no co Ty *******iszo jakiejs wojnie ? szukasz rozglosu ? idz do ksiedza rydzyka, zostan moherowym beretem, tutaj rozglosu nei znajdziesz, co najwyzej upokorzenie ktorye Cie okryje i nie zjuz z niego wyjscia. 20-latek a zachowujesz sie jak 7-latek ... Nie wiem czy slyszales kiedys ale w wojnach fragi noob charami nie sa liczone o ile to wogole byly wasze noob chary, jak Rankor wyzej stwierdzil... Ponizyles sie i juz tez o tym dobrze wiesz, chcesz wojny to chodz, zrobmy open battle, jak w kazdej przyzwoitej wojnie bywa. Wyskakuje ni stad ni zowad z wojna, o ktorej ZADEN czlonek DB nic nie wie i robi posty ze mamy wojne. No genitalny jestes, skontaktuj sie z lekarzem badz farmaceuta nim jeszcze cos napiszesz. Aha i naucz sie zastanawiac 23 razy nim cos napiszesz, tudziez powiesz.
//Szczurusek |
Lol -Ludzie ja jestm sam z kumplem, i mam isc na open battle vs cala gildia?? trzeba uzywac rozumu.... Po tym co piszecie N/C dla was. Niedlugo kolejny filmik xD.
|
Wlasnie niektorzy z DB pokazuja swoj poziom. Nie maja nic wnoszacego do tematu do powiedzenia, wiec zaczynaja obrazac ( i moze tupac nozkami ??:P).
Jesli jedna lub kilka osob walcza przeciw innym, mozna to nazwac wojna. @Maxxonek "I Ty masz 20 lat? Czlowieku zastanow sie?" - Tak mam 20 lat i nie musze sie zastanawiac "Prywatna wojna, a jak narazie zabiliscie 38 mastera, bo u nas nikogo nie bylo i to jeszcze ot tak z zaskoczenia." - Bo wy tylko potraficie zabijac 10 vs 1. Myslisz ze w dwie osoby wyjda na open battle. Wlasnie o to chodzi,by zabijac i nie byc zabitym. I kto tu powinien sie zastanowic @Xandar Mac'Leod "Chyba spedziles za duzo czasu przy tibii bo jesli masz 20 lat i takie cos urzadzasz to chyba cos jest nie tak ^^" - niby co takiego?? wszedlem na 10 min, zabilem kolesia i poszedlem zdrowo sie uchlac. Za dlugo przy Tibi czasu nie spedzam. @Rankor "Lal dla Was prywatna wojna to zdobycie 1 fraga postaciami ktorych nie mamy zvipowanych a pozniej siedzenie w pz? =D" - a co myslisz, ze bede sie logowal jak was bedzie 10 wokol mnie i wyjde sobie przed pz?? "My tracimy pojedyncze lvle, wy cale postacie. Odrobienie strat na tym lvlu na ktorym Avil padl to kilka h roboty, nic az tak wielkiego sie nie stalo =)" - to dobrze "Az mnie skreca ze smiechu jak przypomne sobie post Bergera w ktorym pisze, ze chce od nas 100k zaplaty i oficjalnych przeprosin na forum. Szkoda, ze sie ich nie doczekal =]" - i wlasnie wczoraje dostalismy 100k, tylko ze nie po dobroci (2x BoH, C-shield + inne *******y). A dostaniemy znacznie wiecej. @Szczurusek Pojdz do lekarza pierwszego kontaktu i porozmawiaj z nim o swych problemach. Na pewno wysle Cie do odpowiedniego specjalisty. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Inaczej. Skoro tamten topic jest o wojnie na iridii to po chvj dajesz link do filmu ktory znajduje sie w tym temacie? => Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Karwal- juz ci pisze po raz kolejny z malo elokwentnymi ludzmi oraz dziecmi niema co sie wdawac w dyskusje... to jest bezcelowe.
|
Niezla akcja wpadacie typek nawet nic nie zdazyl zrobic.. GooD film;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PK - Player Killing = Zabijanie Graczy Cytuj:
Btw. widze ze Ty i Twoi zajomi z gildi rozumieja slowa w bardzo waskim zakresie. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"dacie mi 100k i przeprosicie mnie i Lobocopa na oficjalnym forum plxplx, daje Wam godzine na podjecie decyzji" Takiego self-owna dawno nie widzialem => |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |