![]() |
Avager Twoich fake'ów to się troche naoglądałam :) naprawde jest na co popatrzeć. Ciekawie się czyta, wciąga ;) Wstęp czy tam prolog :P też wypas. A tak w ogóle to również mi żal Crowal'a, zaatakowany przez n00by o mamo... 8o
Czekam na kolejną część... A no i ocenka... maxymalna oczywiście :) |
Suuuuper efekty i wszytko pomysl tez fajny 10/10 rob dalej jkak mozesz ;D
|
ej dodaj mnie do faka pls ;ddd
|
Gratz,gratz i jeszcze raz gratz!
No najlepszy fake jakiego w zyciu widzialem! GZ ZIOM!
|
Yeah Avager rządzisz :P
15/10 :D awet juz nieprosze o dodanie do fake 8o z reszto po co ja tam al tak wogule to RÓB DALEJ ALBO HUNTED :dance: |
Fajne :) Moglbys parodiowac forum w fake'ach,bo ciekawie to wychodzi.Btw. spytałeś Droma i innych o prawa Autorskie? :p
|
Fejk jest jednym z lepszych na tym forum, domyslam sie ze latwo/szybko ich nie robiles i nastepna czesci bedzie za jakis czas. moja ocena to 9+*/10.
A dlaczego 9+ a nie 10? dlatego, ze jest PRAWIE idealny. *9+ to chyba jest baaardzo dobrze no nie ? ;] |
Cytuj:
cóż za sprytny chwyt! Za skromność też cie nie doda! :evul: |
No cóż nie ma sie do czego dossać.Aczkolwiek jutro sie przyjrze:D
Wielki plus za "Maltretowanie Crowala "(joke only) offtop Hmmm nie wiedzialem za co Avager miał bana teraz wiem muahah (walekifa też) |
Super mega wypasiony fake.!!!!!1!!122@2@?!
Dodaj mnie do waka plis! Dobra tera na poważnie: Fake b.dobry tylko brzydko wygląda ta obwódka. Żadnych błędów nie wychwyciłem(znowu :D ) Rób dalej(mam nadzieje że SA wyjdzie niedługo bo wg mnie to był naj twój fake ;)) |
poprawka
nie B.dobre :p tylko ... ZAJE**** 8o w wolnym tłumaczeniu Wzorowe :D |
[Noob Mode On] DAWAJA MNJE TY NUAABIE JEDEAN TO FEIKA ALBO CHAUNDET BAJ CZACZERO ETARNEAL OBELIWJON AND BABEL !!!!!11111[/Noob Mode Off]
Czasami mam takie przejawy... ;p @OnT: No wreszcie jakaś ciekawa fabuła, a nie tylko "ORZKI NA ROOKGAURRDIE!!11"... 9/10 |
JA powiem tylko tyle ZA-JE-BIS-TE.
Umiesc mnie w fake (żart :D) |
Na wstęp chciałbym powiedzieć że oceniam fake na 1000000,0000000001/1. Po drugie Bubble to moja babcia (nie kłamie, jestem z Iraku i w Polsce mówią po irakijsku a nie tak jak niektórzy sądzą na odwrót). Po trzecie jeśli nie zmienisz nicku Crowala na mój to mój dziadek Cię zhuntuje (ten mąż mojej babci).
A tak na serio to światło z lamp mi się troche nie podoba. I ten prąd na drzwiach. Lepiej na krześle dać piorunki xD. A więc dostaniesz 9/10 (za te lampy). PS. Prawie zapomniałem. Tamta mapa którą dałeś do grafik była bardziej szczegółowa od tej (na nawet dużo bardziej). Aha i to o tym żebyś mnie przyjął do fake to aktualne (joke). |
[quote=LolnY]Na wstęp chciałbym powiedzieć że oceniam fake na 1000000,0000000001/1. Po drugie Bubble to moja babcia (nie kłamie, jestem z Iraku i w Polsce mówią po irakijsku a nie tak jak niektórzy sądzą na odwrót). Po trzecie jeśli nie zmienisz nicku Crowala na mój to mój dziadek Cię zhuntuje (ten mąż mojej babci).
A tak na serio to światło z lamp mi się troche nie podoba. I ten prąd na drzwiach. Lepiej na krześle dać piorunki xD. A więc dostaniesz 9/10 (za te lampy). PS. Prawie zapomniałem. Tamta mapa którą dałeś do grafik była bardziej szczegółowa od tej (na nawet dużo bardziej). Aha i to o tym żebyś mnie przyjął do fake to aktualne (joke).[/QUOTE] Link do tamtej mapki LINK a tutaj do porownania urywek z NOWEJ http://img71.imageshack.us/img71/4219/illusionia2zp.png Jak widac, pierwsza mapka to czysto polityczna mapa, drugia juz uwzglednia bardziej szczegolowe miejsca... . |
Ehhh... ja powiem tylko jaka jest kolej rzeczy.
1.Avager zamieszcza fake na forum. 2.Wszyscy zaczynają wzdychać jaki on cool itp. (ja też xD) 3.Avager jest spamowany na PW. A tak na serio to 10/10. |
HEH
ja go niespamuje :D:D:D:D |
GENIALNE!!! Jeden z lepszych jakie widziałem, ale inne twoje były lepsze:D
|
Noo, fajny fake sie zapowiada :) Czy mi sie wydaje, czy to swiatlo pod Avagerem na przedostatnim obrazku ma ksztalt pacyfki? :D
Ocena: 9,9/10 :p @Down Skoro tak twierdzisz... ;) |
up:
Niee... To było koło które było otoczone runami (pismem) i do środka dochodziły jeszcze dodatkowe linie (w sumie ich było ~8 - linii). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |