|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Forumia to wielki Kontynent a zarazem królestwo, w którym rządzi jeden władca ... Dr.Omader. Władanie jednak tak wielkim królestwem byłoby prawie że niemożliwe, gdyby nie pomoc jego honorowych posłańców, zwanych Moderatorami... są to jednak bezlitosne bestie, nie znajace litosci. Przewaznie czynia jedne zadania... morduja wyznaczone osoby, lub zamykaja w wiezieniach ... nie przejmujac sie czy przezyje... szczerze mowiac... maja to gdzies. No coz, jednak zycie toczy sie dalej, nikt nie wspomina tych co zmarli... Przejmuja sie jednak bardziej totalnym zdemoralizowaniem spoleczenstwa, coraz wiecej rozbojow... wiecej wojen... buntow... zlodzieji, morderstw... ogolnie mówiąc NOOBÓW.
Cóż począć... królestwo nadal się rozrasta, ludności przybywa..a co za tym idzie, Noobów także. Jednak niektórzy mają już tego serdecznie dość ! Tak też ten fake jest dedykowany WSZYSTKIM noobom na forum . Mam nadzieje że się spodoba ![]() Chapter I: Illusiona, The Fake Land Part I: The Beginning Part II: The Home of MhrooOOoK Part III: OmG Part IV: The Assasination: The Beginning 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() Jak ktoś ma problemy z przeczytaniem listu prosze zaznaczyć ten tekst poniżej (jest napisany na biało..więc by go przeczytać trzeba go zaznaczyć) : __________________ Do Avager'a Mam Pomysł Moglbys mnie dodac to jakiegos twojego fejka. Jako jakąkolwiek postać tylko żeby ktoś zauważył mnie na tym forum. Kochający Kloner ___________________ Tutaj sie tekst kończy PW TEN JEST PRAWDZIWY ^^ 7) ![]() 8) ![]() ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) ![]() 12) ![]() 13) ![]() 14) ![]() 15) ![]() 16) ![]() 17) ![]() Commant plax P.S. Aha by nie było że nie robia SA, Wcale tak nie jest ! Robie ale coś nie moge zrobić pewnej rzeczy (nie wychodzi mi, a bez niej ani rusz !). Więc, nie mówcie że skończyłem innego fake'a... poprostu potrzebuje przerwy, bo bylo by blisko a bym skonczyl SA (Cholernie dosc mialem poraz 100 raz robic ta sama rzecz i znowu sie nie udala ... ;/ ). EDIT: Zazwyczaj nie robie Super Hero fake'ow... tak tez zostanie ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 19-07-2006 o 01:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() OMG...Very bigger gratz!! Tylko mam pytanie te pioruny w pierwszym obrazku to w gimpie robiłeś czy w paincie?? 20/10
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to są tibijskie pioruny... gdzieś tam w spritach je znalazłem, niedaleko też był dobry ogień do pożaru (Tibijskiego)... poszukaj, na koncu gdzies powinny byc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oks...wielkie thx bo niegdy nie mogłem tego znaleźć.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja nie oceniam bo z mojego punktu widzenia to map editor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Nie... bo nie umiem w map edytorze zrobić pietrowych budynków (mam starą wersje... tylko do ułożenia trawy na podstawe ![]() Jest tam od cholery błędów w klejaniu, najwięcej koło FMHoF. Ostatnio edytowany przez Avager - 18-03-2006 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszcze ostatnie pytanie, nie musisz odpowiadać, ale jak to zrobiłeś, że w chyba przed ostatnim obrazku było takie niebieskie rozjaśnienie pokoju?? Z góry thx za odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Jak się idzie szlakiem? ;p Epicka opowieść o noobkach z ciekawą fabułą i powalającymi efektami... To wystarczająca zachęta do czytania kolejnych części. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up up:
Photoshop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Extra! Jak zwykle jakieś ładne graficzki ;]
Fajnie wykombinowałeś z tym białym tekstem xD Tylko Szkoda mi tego Crowala.... Biedaczek pewnie szedł wstawić nowego fake'a a oni go trapneli -.-'' KONIEC ZRYTYCH FAKE'ÓW!!! Czas się zabawić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Ładne
![]() Bardzo ładne ![]() Kiedy następny odcinek?( SA też ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() szczere
![]() tylko mi się nie podoba obrysowanie konturów w ostatnim screenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hail Avager
![]() Wiem cos o tym , jesli chodzi o spamowanie pw. Fake miodny. Wypas efekty fabula oryginalna i jest guten ![]() Tylko ta latarnia w 3 i 4 dziko wyglada ale reszta bez zarzutów. Wielkie Gratz, Powodzenia w tworzeniu tego fake i SA no i Pozdr0 ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
![]() |
![]() Nom very gratz. Baaaaardzo ładne. Jak ty to robisz??!!
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() swietny pomysl ^^
![]() ![]() ja byc noob hahah ja cie zniszczyc mow jak zrobic kolorowqe outlify !!111111!!(to tak dla zartu bo z fakami to ja noob byc ![]() Ostatnio edytowany przez Tomciu - 18-03-2006 o 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Graaagh! rob dalej albo... (no wlasnie
![]() jestes boski avager, weszlem (czy wszedlem ![]() tajna ocenka ------ 10/10 ------ sztuczka avagera ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Spoko, ty jestes akurat (o ile sie nie myle) w tych co beda w kilku nastepnych odcinkach ^^ (jesli jestes tym co stoi kolo drzewa). Wogole szukalem autorow "bialych outfitow"... ale za cholere znalezc nie moglem ;/ ... znalazlem z pomoca Kenixii jedynie 7 .. a potrzebowalem 11... jak potrzeba ich to nie ma a jak nie ... to od cholery ich ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cudo...Oczekuje zamęczenia kolejnych znanych fake'owych gwiazd
![]() |
![]() |
![]() |