![]() |
Ładnie, ładnie. Forum pasuje do layoutu na stronce. tylko, że niektóre elementy tłumaczenia są jakby .... do bani ;/
|
Hmm gratz. Ale mam takie pytanko. Czy mozna zmienic design forum gdzies w opcjach? Pewnie troche przesadzam ale jakos tak cos mi nie pasuje. Ale dobra, przyzwyczaje sie i bedzie git^^.
|
Cytuj:
Forum normalnie r00xz00rz wyjefane i WoGle :)))))))))))))))))) tyle wystarczy :P ale nie ma mojego tematu w grafikach :((((( nie ladnie no :\ zrobi sie nowy xD i wogle to tak Hail wszystkim ktorzy przyczynili sie do powstania nowego forum xD K Thnx Bye xP |
Super !
Forum wyglada swietnie :D Bardzo przejzyste i pomyslowe.
Najbardziej podoba mi sie ten "system reputacji" Zmniejszy to napewno ilosc Gupich pytan i odpowiedzi na tym forum. (i fajniejsze sa te "dodatkowe opcje" przy pisaniu posta) |
Forum wygląda dużo ładniej, jest bardzo profesjonalnie wykonane ;) Podoba mi się... super że jest reputacja... tylko mam pytanie... czy przy okazji kasowaliście posty? Bo zdaje mi się, że zginął na pewno jeden temat :(
|
Cytuj:
Teraz oczywiście jeszcze musimy pokonfigurować parę żeczy, ale ogólnie forum jak widać działa poprawnie :D |
Albo ja jestem slepy albo niema dzialu FILMY! Co sie dzieje juzgo nie bedzie?
|
Cytuj:
|
Kurcze, ja mam zacme na jedno oko ;) rzeczywiscie dzial flmy istnieje, ale jakos pusty jest.... zreszta to samo z grafikami do tibii. wyglada na to ze wiekszosc tematow w tych dzialach zostala skasowana..
|
GRATZ NOWEGO FORUM
Fajne to nowe forum, trzeba się przyzwyczaić do kolorystyki, ale co tam :) Nowe forum jest fajne, ok, i wogóle :) Wprawdzie trzena jeszcze przetłumaczyć niektóre rzeczy, ale skoro pokonaliście tyle przeszkód, to i tą pokonacie. Tylko patrzeć, jak Tibia.pl zmienia się na coraz lepsze. |
Forum jest z***fajne, poprostu full wypas .... ale .... pierwsze co rzuciło się na oczy jak wszedłem do "Panelu Kontrolnego Użytkownika" sekcja "Zmień Avatar" - nie ma avatarków, ani tez niemoge zmienić ani dodać - jest tylko jedna opcja "Nie uzywaj avatara" i jest zaznaczona :/ ...
Kolejne co zauważyłem jak pisałem tego posta to to, że nie mam pojęcia jak wstawić jakiś obrazek o.O nie ma żadnej opcji do tego. Aha ... jeszcze jedno ... dlaczego mam czyste "Prywatne wiadomości" ?? Przecież ja tam miałem jednak kilka wiadomości :) niedałoby się żeby wróciły ?? Edit 1: @Trans Fakt trza pomieszać w opcjach: - wchodzimy do "Zmień opcje", - szukamy działu "Thread Display Options" - dlaczego nieprzetłumaczone ?? :> - odznaczamy i zaznaczamy "Show Avatars", - wchodzimy do "Zmień Avatar" i zmieniamy sobie avatarek. Edit 2: Aby móc dodawać obrazki i inne rzeczy robić z tekstem należy włączyć "PKU" (Panel Kontrolny Użytkownika :)) wejść w "Zmień Opcje", poszukać działu "Inne opcje" (na samym dole) i zmienić "Interfejs edytora wiadomości" na "Rozszeżony interfejs - pełny edytor WYSIWYG". |
No tak,zalet można wymieniać duzo i za to GRATZ,ale najbardziej wbijają się w oko wady ... ops. Brak Avatara !!! (tylko modki mają) , Brak podpisu !!!
PS. Już działa ,działa |
Fajne forum
Trudno sie tylko przyzwyczaic do obsługi Mam jedno pytanko: Co to jest moc reputacji? |
Co do Avatara to da sie wgrać tylko trzeba pomieszać w opcjach, jakoś mi się udało :P. A co do forum to bardzo faine tylko nie wszystko przetlumaczone w opcjach.
|
:p Mi tam jeszcze zła strefa czasowa zawadza... waszyscy tak mają ? :p
|
Chyba tak 2 h do tyłu
pogratulować tylko zaangażowania i pracy bo się opłaciło ps. wykryłem mały bug :P Ten temat ma więcej niż 10 odpowiedzi. Kliknij here by zobaczyć cały temat. |
Nowe forum roxx!
Gratz dla grafików! Jak zobaczyłem nowy layout to mi wara do sąsiadów z dolnego piętra spadła... |
Cytuj:
|
Co do błędów, to podawajcie je w innym temacie w dziale tibia.pl-opinie, sugestie.....
Czas jest zły, ponieważ serwer na takim chodzi.... Avatara da sie ustawić, trzeba tylko zagłębić się w opcje.. |
Wszystkie strony o tibii opanował szał upteadowania forów, najpierw tibia.de, pozinej tibia.xx.pl teraz tibia.pl
Gratz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |