![]() |
:)
Może wysokie ceny, ale nikt nikomu nie każe zakładać addonów ... graj jak grałeś kiedyś nic od razu wszystko przyjdzie z czasem, bo wiekszość to by chciała mieć wszysto na tacy pod nos podane ;)
Po prostu wszyscy sie nastawiają na MUSZE, zamiast grać dla zabawy ehh ehh ehh :P Pozostaje mi życzyć powodzenia w dalszym narzekaniu zamiast patrzeć na to z dobrej strony - kwestia podejścia do niektórych spraw - nie zapominajmy że to tylko gra. |
Napaliliscie sie na te dodatki-.-
i nie mow ze tylko trzeba klepac jak idiota potworki bo tak nie jest, robie quest na addon dla druidka i musze dowiedziec sie kiedy kwitnie jakis kwiat na wyspie piratow. Więc najpierw musialem sie na owoa wyspe dostac a teraz musze sprawdzac co jakis czasu czy kwiat nie zakwitl bo tylko z takiego mozna pobrac probke dla npc. A to ze addony sa drogie jest bardzo dobre :) i kazdy kto temu zaprzeczy jest zwyklym tempakiem. Po co komu czaszka a moze ktos ma ochote zademonstrowac ze ma tyle kasy ze nie szkoda mu dsm rotsa c legow i medusa shielda dla dodatku dla outfitu ? a moze mu sie podoba, a moze chce w ten sposob odstraszac wrogow :P Twoj wybor nie chcesz nie zajmuj sie dodatkami nie jedna osoba kupi "czesci" do nich. A rzeczywiscie 2 RH to taki problem OMG!!! Fortuna... Jestes 60+ ek ktory nie potrafi uzbierac w jeden dzien kasy na 2 rh. Jak ty w to grasz ? Masz jakie kolwiek pojecie o tej grze ? Potrafisz tylkoo najechac na CIPsoft bo nie dali Ci za darmo fajnego toporka na plecy... masz racje powinno sie go kuowac za 200 gp i battle axe! Czaszke powinno sie dostawac za przyniesienie 3 skulli! a gdzie jaki kolwiek trud gdzie prestiz!? Teraz jakbys zobaczyl kolesia z toporkiem na plecach co bys pomyslal ? Wow ten mial te 2 RH zeby fajniej wygladac, moze mi tez sie uda. I nie wyzywaj od noobow ludzi kozystajacych z solucji, bo kiedy sam masz przed soba trudne zadanie mowisz ze jest to glupie i beznadziejne. "Ludzie za glupie uwazaja to co jest dla nich nie wykonalne" |
http://forum.tibia.pl/showthread.php...829#post920829
Stożek polecam przeczytać mój post i przestać narzekać jak małe dziecko. Według ciebie high-lvl nie ma takich rzeczy jak dsm, rh, c legs albo nie chcą ich oddawać? PRZECIEŻ WIELU MA TEGO OD GROMA W CHATACH i nie ma co z tym robić. To takie questy są dla nich bardzo miłe, bo można wykorzytsać coś z chatki. Uważam, że te addony to super sprawa i nawet z moim 25 lvl (hehe) postaram się kilka zrobić bo chce i mam cierpliwość. :) |
Ekhem... pozwole sobie przypomniec ze CALY voc robiony bez spoila na 20lvlu wymaga naprawde zgranej ekipy, duzych umiejetnosci, cierpliwosci i nie lada mozgu, wiec nie bluzgaj na jeden z najbardziej klimatycznych questow Tibii...
Jak sie zna dorge to z 2 slimy sie spotka @topic: Gosciu jak ci sie to nie podoba to nie graj albo wogole ich nie kupuj |
..........
|
Robi wrażenie?
Może i addony są drogie, ale popatrz na ten wyglad:
http://img344.imageshack.us/img344/9763/mitzumzo4.jpg |
Cytuj:
|
nie rozumiem o co tyle szumu, nie wszystko musi być gładko, łatwo, tanio i przyjemnie. Przynajmniej będzie można rozpoznać kto ma dośc determinacji i zdrowia aby wykonać questa na adona skoro cipsoft ustalił takie a nie inne kryteraia otrzymywania dodatków to znak że tylko najwytrwalszym dane będzie szpanowanie dodatkami do stroju wśród tłumu [;
up~tu taka moda panuje na forum że zdjęć się nie cytuje, to tak na przyszłość |
Cytuj:
kolejne dno cipsoft, ktore polega na-moje oczy!!! eeee 2+2=1, nie nie nie moge wlaczyc a jednak nie! tak! nie itd-.- LOL!. Mogli przynajmniej dac 1 po outfit addon, z ktorym pomyslec by sie moglo(dla ciebie by to bylo napewno glupie;/), a nie biegac za kurczakami jak za jakims blyszcacym go8nem. |
1) musisz mieć pacc
2) musisz samemu poszukać NPC który ma addon w outficie którego poszukujesz i zadać mu magiczne i niespowiewane pytanie "br?" a potem "addon" |
Ema, ema ;]
Weglug mnie te addony to super sprawa,fakt ze niektore sa za...iscie drogie, ale co z tego. Pomyslcie tylko przejsc sie np w full outficie wizzarda przez jakies wieksze miasto, ten blask. Chodzi o blask i maksymalny lansik ;] Gdybym ja mial dsm, c-legi, meduske i ring of the... nie zastanawiam bym sie tylko lecial do npc po extra addon (jak na razie zbieram piorka i miodziki xD) @Stozek: Jezeli myslisz ze exp na guardach to waste -.- , to zrob sobie np nocke przed tibia wtedy zobaczysz ile mozna zarobic (oczywisice robiac loota). |
Cytuj:
A pzresiedizałem łacznie może 6h w mitwallin widać obsidan knife robi swoje:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:37. |