![]() |
Jak bys byl tak mily to mogl bys podac nazwe tego translatora?
|
Angielskiego ucze sie tylko po to aby rozumiec i odpowiadac-gramatya mnie nie interesuje, ale to co tu widze to przerasta wszelkie granice. Tlumaczenie TEKSTU jest banalne, wystarczy wybadac o co chodzilo autorowi i pomyslec jak to powiedziec po polsku a nie wyrywac kazde slowo z osobne bo bendziemy rozumiec wszystko jak nasz komputer(baw sie w piszczelu... orc niebezpieczny w duze numery... etc). Uzywajcie sobie takiego gowna a jak ktos sie was zapatya "hou ar ju?" to wasza odpowiedz bendzi "aj gud!".
|
Cytuj:
I nie zapominajcie: niedźwiedzie są twarde, by łomotać! |
Baw się w piszczelu....
To tłumaczy wszystko. |
Cytuj:
Prędzej przetłumaczę tekst na sucho ze słownikiem (choc by slowniki.onet.pl) niż ty poprawisz składnię tego co wypluje ci translator... Cytuj:
|
odswieżam temat
|
Cytuj:
Btw: Nie lepiej poczekać aż w google toolbarze znajdzie się w tłumaczu j. polski ? |
on chyba tłumaczy przez http://translatica.pwn.pl Tam też można strony całe tłumaczyć.
|
hHeh pan wyzej (ten z tym zdjeciem tego co jest druidem i wali z rozdzki) mnie wyprzedzil ;]
Wlasnie chcialem napisac tu ta strone bo nie moglem patrzec na to jak tworca tematu sie podnieca tym go**em XD ^^ PoZdrawiaM ^^ |
pomyliliśćie się ja przez to nie tłumacze ;p
czy nikt niema zapotrzebowania na przetłumaczenie wwww |
Może i mają, ale nie przez taki syf, jakim jest translator...
|
@Inter Slayer
jak czytam twoje posty to mam wrazenie ze piszesz je po angielsku i tlumaczysz przez ten translator. @Topic Slownik w lape i sie uczyc a nie uzywac jakis beznadzejnych translatorow ; /. |
Pewnie używa http://www.ling.pl/content.php4?name=tlumacz
Powiedz mi co to za sztuka skopiować teskt z jakieś strony wklepać do programu i mieć przetłumaczone? Tłumacząc samemu jakiś tekst, strone poznajemy nowe słownictwo doskonalimy się z angielskiego no i przynajmniej mamy tą satysfakcje ze daną strone samemu się przetłumaczyło. |
Do autora
A może w końcu przedstawisz nam ten cudowny translator? Same wklepywanie tłumaczeń i zachwalanie jaki ten program jest cudowny nic mi nie daje. Sam bym chciał go przetestować, tylko nie znam nazwy. Widzę, że już wywalili ten tekst z "propozycji poradników". Skoro chciałeś zrobić z tego poradnik to musisz opisać program którym tłumaczysz. Rozumiesz co mówie? |
Ech...ten program jest teraz podajże w Komputer Świecie więc niema się czym podniecać :p Ale przydatna rzecz :]
|
MAMA: PRZESTAń GRAć w ten piszczel!!!!
SYN: nie moge musze "wy uderzacie toporem potwora na obronie" (chodzi oskilowanie) MAMA: wtf translatory są złe |
chcesz cos przetlomaczyc to przetlumacz mi to: Confirmar dirección de correo:
|
co tu dużo mówić - baw się w piszczelu! xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28. |