![]() |
No teraz już rozumiem troche bo chcą dojśc do miasta jakiegoś... ;]
Pająk wymiata !! Chodzi zajebuje Motyle ;P I fajnie wygląda trawa na brzegach ;] Ocena: 6/10 (bo jeszcze zabardzo pomieszane teksty...) Ps. First ;] |
no nareszcie narazie jest dobrze8o
|
to juz lepiej ^^ pajak rox! xD hmm ocena? 7,5/10 :] :p
PS: a ten Legas to jest Legolas De'Shadow? :p byl taki koles na forum ^.^ |
no fajne
Fake'i nawet fajne, ale za mało fabuła jak narazie przynajmniej. Moja ocena 7,5/10
|
cool thx za komenciki...
...na 4 stronie zaczne robić next część |
No, teraz owiele lepiej 7/10, a gdzie się podzaiła piłeczka?
|
Trochę lepiej.
Tylko nie rozumiem czemu oni gadają cały czas w tym samym miejscu. Aha. I nie pisze sie "wzgurz" tylko wzgórz! Nie mow mi że to tak specjalnie, bo polskich znakow nie ma w conventerze. Napisz po prostu "wzgorz". A tak w ogóle to 8/10 :cup: (już napisałem dlaczego) Jeszcze zauważyłem ze Zuzu nie spi!! :D (dlaczego) |
@Up
Jak on ma spac przecierz jest noc... A Nietoperze w nocy latają co nie ? |
Cytuj:
@Hrabinek ZuZu = nietoperz (nietoperze w nocy polują nie ?) no literówki nie zauwarzyłem ;p CZEMU NIKT NIE CHCE DOBIC DO TEJ 4 STRONY ?? |
A mi się zdaje, że piłeczke (Scarab Coin's) zjadł pająk bo on wymiata ;]
|
Fajna historyjka ale rob nastempne z ocenom sie wstrzymuje
|
dawaj Fake
Widze, że jesteś zalogowany Fake miał być na czwartej stronie, no dawaj, wrzucaj.
|
@up up up
Jak twoje przeczytałem to prawie padłem na zawał @up up kontynuje już @up Zaczne robić jak bendzie 4 strona ;] Mini Konkurs: Jakiego klanu jest Sezamus: (jest związany z ciemnością i mrokiem) Nagroda = Bycie jako jeden z Strażników w FAKU @Down nye |
klan upadłych
Jest z klanu upadłych.
@DOWN To czemu jest związany z ciemnością i mrokiem, drudidzi zazwyczaj są dobrzy, chociarz mogą być źli, ale ściślej związani nie są z ciemnością i mrokiem |
A ja wam powiem, że z klanu Druidów...
Zgadłem ?? :D Dostane drugą role ?! :D :evul: |
Cytuj:
ale jakiego klanu ;p @down nie... ludzie to jest Ł-A-T-W-E Kiedy jest ciemność i Mrok ? |
jest z klanu:
smierci upadlych nienawisci jakies okrutnego boga jakis cult smierci ciemnosci mocy itp. :P trafilem nie? xD ajj tu wymyslilem inne smierci cierni ciemnosci cienia dobrze? :} |
klan nocy!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
Wygrałeś role w FAKU !!! A teraz wymyśl sobie jakieś klimatyczne imie ;p i wybierz sobie rase = Ork Elf Dwarf Human Dworc i Nieumarły ee...echm... może jakieś bardziej klimatyczne co ? ;p |
yeah
Dzięki, velroq.
Nazwij mnie Vladimir(to pierwsze na myśl mi przyszło, a takie imiona są najlepsze w RPG(te które pierwsze na myśl przyjdą))WIEM, możesz mnie nazwać Weron jak nie to wymyśl mi bardziej klimatyczne tylko fajne i rase human. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |