|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Nie umie(alem) do tego faka zrobic prologu wienc zrobilem odrazu 1 odcinek ;p
![]() ![]() ![]() ![]() Jak fake sie bendzie przyjmować to moze zrobie całego faka (jakieś 10 odcinków) (jak coś to-wiem jest strasznie krókie,i strasznie pogmatwane) odcinek drugi = strona druga Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 25-08-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() No jak narazie to nic z niego nierozumiem. Spotkali się pajak na smyczy ??
Jak narazie to dziwnie :/ (Czy Sezamus to ja ??;P;P) Ps. Pierwszy ;] Ostatnio edytowany przez Sezu - 24-08-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Nie kumam tego :/
Pająk na smyczy? Wogule nie rozumiem o co tu biega :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
![]() |
![]() Nom zrob next to ocenie bo narazie niekumam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Poza chaotycznością fabuły, numerowaniem tekstów i dziwnie pocylonym napisem "ciagnie" na drugiej scenie wszystko jest ok
![]() Edit: no i jeszcze jedno do kwestii potworów jest inny kolor czcionki
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-08-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() haha dobre xDD Pajak rox
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() veruis@Scarab coins to piłka
LOL CO TO JEST ![]() NEXT PART PLAX OCENA 3/10 Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 24-08-2006 o 18:37. Powód: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Aaa dopatrzyłem się jeszcze jednego błedu na pierwszym obrazku jest duża czarna kropka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @Sezu Przed toba napewno nic sie nieukryje ^^
aha pilka... niemozna bylo zrobic normalnej xD?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sezu
Ta "Sezamus" to ty bo imie "Sezu" było jakieś nie klimatyczne ;p @Verius Piłka nie mogła być normalna bo to nie jest zwykła piłka (też bendzie miała puźniej w fabule @Topic Fabuła będzie pokręcona do... 3odcinka (bendzie ich mniej więcej 10(jak dobrze pujdzie) ;p) wogule kolejna część wyjdzie jak sie FAKE przyjmie a widać że się nie przyjmuje ![]() ![]() a co do tej czarnej kropki to ją znalazłem troche zapuźno :/ Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 24-08-2006 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Innos? Wziąłeś to z Gothic czy to tylko przypadek? Fake nawet fajny tylko troche chaotyczny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Ltości! Zrobiłeś dopiero prolog, i zadasz zeby fake sie podobał. Daj 1 część. Woidze że masz to samo szajbnięte poczucie humoru co ja, więc myśle że MNIE sie spodoba, ale najpierw musisz zrobić. Wymagasz od nas zebyśmy przeczytali pierwszą strony i powiedzieli czy księżka jest fajna (przenośnia).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up up
Taa gothci for ever @up Mówiłem że nie ma prologu tylko to jest odrazu pierwsza część a jeżeli to wygląda na prolog to niech będzie że będą dwa prologi bo drugi odcinek tak samo bendzie bez tematu/fabuły jak ten ;] Coś sie zaczne dopiero w 3 odcinku... (dla wyjaśnienia tam uchylonym napisem pisze "<szru> ;p) -EdIt- @Sezu A jak przed tobą się nic nie ukryje to może mi powiesz gdzie i pod kim jest taka mała głupia biała kropeczka ? Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 24-08-2006 o 23:52. Powód: Nie nawidze mojego ENTERA |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() @Up, Up
To już mówie w 1 obrazku pod Deyr ;] I jeszcze taki czerwony pasek jest w ostatnim obrazku midzy nimi ![]() @Down Każdy ma swoją wersje ;] Może ten pająk kopał sobie Scarab Coin's bo mu się nudziło albo myślał, że to jego trofeum Ostatnio edytowany przez Sezu - 25-08-2006 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() a nie pomyśleliście że w ten sposób chciał ukazać że pająk pędził z dużą szybkością
w moim mniemaniu wygląda to tak: pająk biegnie i przez przypadek odbija (kopie?) leżącego na ziemi scarab coin’a który ląduje daleko w głąb lasu...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sezu
chodzi mi o KROPKE nie PASEK ![]() eee jednak są 2 małe białe kropki Cytuj:
@Powerfull edit Mam już prawie całą drugą część ;p więc może być pokazana jeszcze dzisiaj ! ! ! Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 25-08-2006 o 13:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Robie Dubble-Posta bo od 13 godzin nikt tu nic nie napisał
![]() A tak na serio to zrobiłem kolejną część Odcinek 2= Przystanek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V Poszłem na łatwizne tutaj ;/ śmierć i kara mi zato V ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 25-08-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |