![]() |
@up
Ja tylko powiem, że Chop Suey ma lekko porąbany tekst. :P 'Czemu zostawiłeś klucze pod stołem". =] |
Mam do was prośbę. Chciałbym, aby ktoś przetłumaczył dwie piosenki Metallicy "The Unforgiven" i "Nothing Else Matters". Bo inne piosenki jakoś mogę jako-tako zrozumieć, a tych to ni cholery (żadne inne określenie mi tu nie pasowało, ale proszę nie dawać mi za nie w papę).
Jak znajdę tekst piosenki "Everything I do, I do it for you" Briana Adamsa (hicior, nie ma co ;]) i znajdę chwilę czasu to przetłumaczę. Bo teraz internet mi szwankuje, a kartkę na której miałem tekst gdzieś mi wcięło. @down: nie lubie cie. Ja miałem to przetłumaczyć. Hnuted! Hnuted! xD A tak rly: a może ktoś mi przetłumaczy te o które prosiłęm? |
Kilka niepewności w tym tekście jest.
Brian Adams - Everything I Do (I Do It For You): Cytuj:
|
Ciara ft lil jon-get on the dance floor
Plose ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Manowar - Hand of Doom
Blx ;) Dla zainteresowanych utworkiem - http://s003.wyslijto.pl/?file_id=01152955774779719985 Cytuj:
|
jest ktos z czeskiego dobry? jak tak to mu dam tekst piosenki do przetlumaczenia, pw jak cos
|
Do tego dzialu przydal by sie Daro z "O co kaman". On wszystko potrafi sprostowac, nawewt najdziwniejszy tekst :D
Ja poprosze Boba Marleya "Three Little Birds" i "Get Up Stand Up" Wielkie THX @down Kele to jest tlumaczenie explosion Explozja...explozja...explozja... i tak jest przez cala piosenke |
@up
Daro to ciota jest, nawet większa niż mniejsza. @Topic Kto poradzi sobie z Kalwim i Remim - Explosion? :) Cholera jasna, poradził sobie :( |
A ja bym sie cieszył gdyby ktos mi skołował tłumaczenie piosenki: For the widows in Paradise, for the. Autor tej piosenki to Sufjan Stevens, z góry dzięki.
|
A ja bym poprosił tłumaczenie:
Placebo - 'Nancy boy' i 'Every me every you'. Z góry dzięki. ^^' |
@ wszystkie posty w tym temacie: http://popolsku.org/
|
A ja bym prosił o przetłumaczenie tego soundtrack'a z FMA.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
:dance: Alchemist_Project-Hari Kriszna ... jesli mozecie przetlumaczcie to podobno cos z sekta jest.Ale fajna nuta
|
Cytuj:
Jeśli chcesz wiedzieć czym jest Hare Krishna to Myster Gogle. Btw pierwszy Sonic Division to wydał. |
Jeśli się komuś przyda to przetłumaczyłem: Linkin Park- Numb
Cytuj:
Cytuj:
|
Ktoś tu o Nothing Else Matters prosił.
Cytuj:
Btw, nie sądzicie, że często tłumaczenie tekstów to głupota? Bo jak ja tłumaczę jakiś tekst, to czasem mam wrażenie, że jakiś wers jest łatwy do zrozumienia, ale praktycznie niemożliwy do przetłumaczenia. |
Poproszę o przetłumaczenie piosenki Rammstein'a - Amerika. Nie znam za bardzo niemieckiego, a tylko refren jest napisany ingliszem ;)
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
"Mama" QUEEN
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem na forum i nie mam za wiele do zaoferowania ale jak tylko będę umiał w czymś pomóc to pomoge:) Bardzo bym prosił tłumaczenie piosenki "Mama" zespołu QUEEN. Z góry bardzo dziękuję i obiecuje że postaram się odwdzięczyć:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |