Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejny News na tibia.com ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9547)

mati9 21-08-2004 16:32

Wydaje mi sie ze mino oslab troch jak lałem go na Rooku po upadete to jak go solowalem to stracilem 63 hp a przed restartem tracilem ok 90 hp+I taki pytanie nie widzialem jeszcze trolla i czy to prawda ze leje z LMM??

Behemut 21-08-2004 16:50

Lalem sie juz z wieloma trolami po update i dzisiaj tez ale zaden nie walil z lmm czy z hmm

Kredi 21-08-2004 21:36

Fajnie wszystko tylko nadal nie widze zmiany w zachowaniu potworow.

Pretorian 21-08-2004 22:00

zmiany

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
a ja ejstem za tym zeby gsy walily 2 x wiecej z lapy i guarom jakies stzraly dystansowe bo to paranoja jest

O co ci chodzi? jaka paranoja?walkę dystansową mają soldki...czyzbyś mial za maly lev by wchodzić na guardy?....a moze aż tak wysoki ze juz Cię nuzy polowanie na nich?

Denaris Gwynbleidd
pally 65 lev
Hibernia

lipton 22-08-2004 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nawigator
Hmm .. jezeli oni mówia o malych bledach to sa smieszni .. (chodzi mi o CIPów)
Widzial ktos keidys trola co naparza z HMM ?!

Kumpel z gildi dzisaj do mnie wyjechal .. jak byl gdzies na molts i na draggi szedl .. mówi "****a derlik chodz szybko trolle z hmm na*******aja" ja tylko walnelem buzke " O.o " móie no nic .. lecem .. patrze no prawda .. TRole jada z hmm fakt ze po 7-12 ale jada

Jakis n00bek je nam wybil :( ..
ale czy to sa male bledy to nie wiem ..

TROLE Z LMM--CIEKAWIE
MI JESZCZE NIE ZDAŻYŁO SIĘ COŚ TAKIEGO TYLKO TYLE, ŻE OD CZASU DO CZASU ZAMIAST KAWALKA ŚWIATA BYLO CZARNIE POLE A PO WEJSCIU W NIE WYSKAKUJE ERROR I TIBIA SIĘ ZAMYKA
:confused:

Merawo 23-08-2004 02:16

:D Mam taką cichą nadzieję, że nowe potworki nie bedą zbyt silne. I licze na to, że najlepsza stronka o Tibii, a mowa tu o Tibia.pl szybko opisze zmiany które zaszły w grze!!

domian76 23-08-2004 12:18

Jeszcze tych troli nie widziałem, ale z tego co przeczytałem wnioskuję że Cipowie przesadzili zdeczka. Jeszcze kilka takich updatów i młodzi ( 8-10 lvl) nie bedą mieli na czym expić :)

Necron 23-08-2004 18:52

no ladnie...

Dopiero co przyjechalem z wakacji a tu nagle wiadomosc z4e potwory beda silniejsze od jutra...
Nawet fajne bo jesli beda cyce jeszcze szybsze to nei beda mi 12lv lataly

KOT'avandrel 24-08-2004 12:19

potwory

Piszcie jakies zeczy serjalne co sie pozmienialy u potworko a nie ze troll wali z hmm kto ma w takie cos uwiezyc ? B)

Dr. Omader 24-08-2004 15:38

Scor pacanie... GROAR!!!
pogadamy na priv cos zle zrobil, juz wiele razy temat newsow byl poruszany u nas zeby uniknac takich problemow jak uzytkownik Tuor czepiajcy sie o pierdoły.

Kaktusior 24-08-2004 18:26

Co do nowych zachowan potworkow... jak na razie zauwazylem tylko ze mino guard jest w stanie zabic innego potworka (w moim wypadku orc warrior) zeby tylko dostac sie do gracza xD... mialem niezlego zonka jak probowalem zablokowac waskie przejscie na zamku orc warriorem a mino go zatukl i zaczal mnie naparzac xD (orc to nie byl summon) wole nie sprawdzac tego ponownie ale jezeli ktos inny tez to zauwazyl to mamy 1 inne niz przed update zachowanie xD

sorki za ew. bledy gram ale tak to juz jest ze jakis trafic sie musi :)

kicek12 26-08-2004 14:46

???

Może ja się nie znam, lecz zdaje mi się, iż zmienianie siły potworom to tylko zagmatwanie w głowie stałym Tibijczykom. Nie mam nic do nowych przedmiotów :) i nowych potworków :) , lecz zmiany siły to LEKKA przesada!!! ;) Przecież ktoś przez to może dać zgona i nie będzie wiedział co się stało, że troll go zabił!!! :(

KTO MNIE POPIERA???

Kicek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15.