|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Nieobecny.
|
![]() Taak! nowy news na tibia.com! a oto tłumaczenie:
Naprawiliśmy kilka małych błędów w grze, a także poprawiliśmy zachowanie i siłę kilku potworów. Z tego powodu przygotujcie się na zmiany sił w walce staych potworów. Wszystkie zmiany wejdą w życie podczas najbliższego save serwerów jutrzejszego dnia. Ze swej strony mogę tylko dodać, że nie wiemy jeszcze jak wyglądają zmiany (któż to wie? ![]() Wszelkie zmiany w zachowaniu i sile monsterków piszcie tutaj: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9546 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Ledwo mnei wyprzedziłeś ;/
Żeby eni było ze jutrzejszy dzień będzie nagle 23 ( dla noobków ![]() Chodiz o save serwery dnia 21 Sierpnia 2004 roku. mozna to wywnioskowac z daty mojego posta Starych - weług tłumaczenia powinno być znanych ![]() Oni nie powiedzieli małych tylko pojedynczych błędów Na jedno wychodzi Oto moej tłumaczenie które napsiałem do tematu wieszoka który zostął skasowany: Naprawilismy pare pojedynczych błędów w grze, oraz poprawiliśmy zachowanie i siłę poszczególnych potworów. Proszę byc przygotowanym na zmianę sił w walce znanych potworów. Wszystkie zmiany wejdą w życie podczas restartu serwera 21 sierpnia 2004 roku. Heh podobne ![]() CZEP SIE TRAMWAJA! ![]() GRRR Mówie że dla noobkó zeby nie wyszło. Głupi nie patrzy na takie rzeczy ![]() Stare potwory mogą być różne. A co jak zmienią też np. moc Dżina? Czepiasz sie, wiesz? On jest nowy ![]() POjedynczy nei znaczy mały - mógł być to w miarę rażący błąd. Tutaj tez sie czepiasz Ja się czepiam? A kto ? A kto mi sie w posta wbija i kasuje jego część a następną poprawia? Bo się w paru rzeczahc jeszcze pomyliłeś.. nic ci nie kasowałem Pamiętaj - najwiecej błędów sie popełnia na szczegółach, a z paru małch błędów robi sie jeden duży ![]() A poza tym to nei złąmałem zadnego regulaminu a ty naruszyłeś moją strefę prywatnosci. Nie prawda, nie oponowałeś jak ci mówiłem że wyedytuje, a teraz się czepiasz Mam prawo do własnego zdania a ty łamiesz paragraf kodeksu europejskiego ![]() ![]() I tak sie czepiasz e..... TFU! ![]() Nie ze też sie czepiam, ale nie zwracając uwagi na małę błedy można zrobić dużą gafę. I takiego wała ![]() skasowałeś mi kawałek posta. TEn co był rpzed tłumaczeniem ![]() Znaczy jego większość ![]()
Huhu! How are you? I kill you! Kur... Kolejny co sie osłuchał... Ostatnio edytowany przez Tuor - 21-08-2004 o 08:40. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No i spoko... ale jestem za przywróceniem starych monsterów, albo rozsądne gospodarowanie siłą tych potworków. Mnie walkiria (przy k secie, crusdaer helemt i dragon sheld/f-sword) stuka po 30, gracza który mam 23 lvl. Trochę to dziwne, gdyż wcześniej bez większych problemów rozkładałem ją na 18lvl z 2x gorszym eq. Juz sie ni moge doczekac.. moze wzmocnia djina, dragona, snake'a
![]() @up. Heh, jeden kij ważne że bedą zmiany w potworach ![]()
#4 |
Nikt ważny
|
![]() Fajnie
![]() ciekawe tylko co takiego zmienią..... ~ide trenować~ ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 20-08-2004 o 23:06. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mam nadzieję że te zmiany to nie będą takie że trolle nagle zamiast 50HP będą miały 500HP a zamiast 20exp za pokonanie jednego będzie się dostawać 2exp...
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Zgadzam sie z toba Dwik!!! Szedłem sobie dzis do carlin i jak mnie 3 Amazonki i Valkyria przyskrzynily to niewiedzialem gdzie uciekac mam w sumie dopiero 14 lev (skills 42/39) eq. fs., p-set, scarf, ale do tej pory po2 Valkyrie i 4 Amazonki zalatwialem. Troszke CIPy przesadzily wedlog mnie!!! co bedzie jak zaczna wchodzic ludzie z rooka? będa musieli do 20 lev na trollach siedziec chyba ze i ich sile zwieksza...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Czekaja nas zmiany czy tego chcemy czy nie, ale nie pekajcie co nas nie zabije to nas wzmocni
![]() Ale jednak tez sie denerwuje tym co jutro zobaczyc moge, mam nadzieje ze cyce nie beda mnie braly na 2 strzaly bo lipa bedzie ![]() No ale coz pozyjemy zobaczymy...
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() oby tylko nie ruszali dwarf guardów ! jak je zmienią to sie chyba potne
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() a ja ejstem za tym zeby gsy walily 2 x wiecej z lapy i guarom jakies stzraly dystansowe bo to paranoja jest
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Hmm .. jezeli oni mówia o malych bledach to sa smieszni .. (chodzi mi o CIPów)
Widzial ktos keidys trola co naparza z HMM ?! Kumpel z gildi dzisaj do mnie wyjechal .. jak byl gdzies na molts i na draggi szedl .. mówi "****a derlik chodz szybko trolle z hmm na*******aja" ja tylko walnelem buzke " O.o " móie no nic .. lecem .. patrze no prawda .. TRole jada z hmm fakt ze po 7-12 ale jada Jakis n00bek je nam wybil ![]() ale czy to sa male bledy to nie wiem .. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Zgadzam się z wami te updatey z potworami są do bani jeśli tak dalej pójdzie to szczury gościa na 100lvl położą za strałem a nooby a dragony bendom w kanałach na rooku
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Może jeszcze przyspiesza ds i guardy żeby palków kompletnie dobic . Po numerku z gs i zerkami bym sie nie zdziwił. Lecz jednak bądzmy dobrej mysli iż nie bedzie niebezpiecznych zmian.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() @ NawigatoR:
Mówiełem!!! 1:0 dla mnie Scorcerer. Oni nie napisali małych, tylko pojedyncze błędy. wieć to wcale nie musi być mały błąd ![]() Poza tym to Troll z HMM? Oni już na łeb upadli
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() <edit>
Co do smoków to mi nawet mniej zawalają ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez szoz - 21-08-2004 o 09:20. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() I dobrze robia, cholera, moze w koncu ta gra bedzie prawdziwym wyzwaniem, nawet dla lvli 70++
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Toruń Tibia (secura, Nazwa Barrager)
![]() |
![]() No nareście sie tego doczekałem
![]() ![]() BRAVA DLA CIPOW!!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po pierwsze trolle nie nawalałyby z hmm tylko z lmm gdyż hmm na pocztaku niezaleznie od levela (chodzi mi <20lvl)zabiera bodajze od 20 do 50, tak więc trolle by również zabierały tyle (siła czarów 100%) a więc jak już używają zwykłego adori (LMM).
#18 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() OMG 3majcie mnie. Trole wala z lmm?! Heh ale sie porobilo niedlugo to raty bede poisonowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Mam kilka postaci między innymi maga na 10 lv i wydaje mis sie ze minosy troche osłabły bo tłuke je bez straty życia ze standardową dla niskopoziomowej postaci zbroją (scale armor).
|
![]() |