Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejny News na tibia.com ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9547)

$corcerer 20-08-2004 22:26

Kolejny News na tibia.com !

Taak! nowy news na tibia.com! a oto tłumaczenie:

Naprawiliśmy kilka małych błędów w grze, a także poprawiliśmy zachowanie i siłę kilku potworów. Z tego powodu przygotujcie się na zmiany sił w walce staych potworów. Wszystkie zmiany wejdą w życie podczas najbliższego save serwerów jutrzejszego dnia.

Ze swej strony mogę tylko dodać, że nie wiemy jeszcze jak wyglądają zmiany (któż to wie? :D) Tak więc: Do zobaczenia jutro po save serwera!

Wszelkie zmiany w zachowaniu i sile monsterków piszcie tutaj: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9546

Tuor 20-08-2004 22:37

Ledwo mnei wyprzedziłeś ;/
Żeby eni było ze jutrzejszy dzień będzie nagle 23 ( dla noobków :P )
Chodiz o save serwery dnia 21 Sierpnia 2004 roku. mozna to wywnioskowac z daty mojego posta
Starych - weług tłumaczenia powinno być znanych :] Niewielka różnica
Oni nie powiedzieli małych tylko pojedynczych błędów Na jedno wychodzi
Oto moej tłumaczenie które napsiałem do tematu wieszoka który zostął skasowany:
Naprawilismy pare pojedynczych błędów w grze, oraz poprawiliśmy zachowanie i siłę poszczególnych potworów. Proszę byc przygotowanym na zmianę sił w walce znanych potworów. Wszystkie zmiany wejdą w życie podczas restartu serwera 21 sierpnia 2004 roku.
Heh podobne :] Jak podobne to po kij sie czepiasz ?

CZEP SIE TRAMWAJA! :D

GRRR
Mówie że dla noobkó zeby nie wyszło. Głupi nie patrzy na takie rzeczy :P
Stare potwory mogą być różne.
A co jak zmienią też np. moc Dżina? Czepiasz sie, wiesz?
On jest nowy :P
POjedynczy nei znaczy mały - mógł być to w miarę rażący błąd. Tutaj tez sie czepiasz
Ja się czepiam? A kto ?
A kto mi sie w posta wbija i kasuje jego część a następną poprawia?
Bo się w paru rzeczahc jeszcze pomyliłeś.. nic ci nie kasowałem
Pamiętaj - najwiecej błędów sie popełnia na szczegółach, a z paru małch błędów robi sie jeden duży :P też się czepiasz
A poza tym to nei złąmałem zadnego regulaminu a ty naruszyłeś moją strefę prywatnosci. Nie prawda, nie oponowałeś jak ci mówiłem że wyedytuje, a teraz się czepiasz
Mam prawo do własnego zdania a ty łamiesz paragraf kodeksu europejskiego :] Złamałbym paragraf, jakbym ci skasował posta, a ja nie zmieniłem jego treści (wyraźnie pisze co ja zmieniłem :D
I tak sie czepiasz e..... TFU! :D

Nie ze też sie czepiam, ale nie zwracając uwagi na małę błedy można zrobić dużą gafę.
I takiego wała :p
skasowałeś mi kawałek posta.
TEn co był rpzed tłumaczeniem :]
Znaczy jego większość :P

Dwik 20-08-2004 22:59

No i spoko... ale jestem za przywróceniem starych monsterów, albo rozsądne gospodarowanie siłą tych potworków. Mnie walkiria (przy k secie, crusdaer helemt i dragon sheld/f-sword) stuka po 30, gracza który mam 23 lvl. Trochę to dziwne, gdyż wcześniej bez większych problemów rozkładałem ją na 18lvl z 2x gorszym eq. Juz sie ni moge doczekac.. moze wzmocnia djina, dragona, snake'a :P Pożyjemy zobaczymy.

@up.
Heh, jeden kij ważne że bedą zmiany w potworach :D

Hegemmon 20-08-2004 23:05

Fajnie ;) tylko oby nic nie skopali...
ciekawe tylko co takiego zmienią.....
~ide trenować~:P

SQARS 20-08-2004 23:44

Mam nadzieję że te zmiany to nie będą takie że trolle nagle zamiast 50HP będą miały 500HP a zamiast 20exp za pokonanie jednego będzie się dostawać 2exp... :berserk:

BeastSNK 20-08-2004 23:46

Zgadzam sie z toba Dwik!!! Szedłem sobie dzis do carlin i jak mnie 3 Amazonki i Valkyria przyskrzynily to niewiedzialem gdzie uciekac mam w sumie dopiero 14 lev (skills 42/39) eq. fs., p-set, scarf, ale do tej pory po2 Valkyrie i 4 Amazonki zalatwialem. Troszke CIPy przesadzily wedlog mnie!!! co bedzie jak zaczna wchodzic ludzie z rooka? będa musieli do 20 lev na trollach siedziec chyba ze i ich sile zwieksza...

Behemut 20-08-2004 23:55

Czekaja nas zmiany czy tego chcemy czy nie, ale nie pekajcie co nas nie zabije to nas wzmocni :P
Ale jednak tez sie denerwuje tym co jutro zobaczyc moge, mam nadzieje ze cyce nie beda mnie braly na 2 strzaly bo lipa bedzie :(
No ale coz pozyjemy zobaczymy...

Przemas 21-08-2004 00:45

oby tylko nie ruszali dwarf guardów ! jak je zmienią to sie chyba potne :(

notop 21-08-2004 01:11

a ja ejstem za tym zeby gsy walily 2 x wiecej z lapy i guarom jakies stzraly dystansowe bo to paranoja jest

nawigator 21-08-2004 01:23

Hmm .. jezeli oni mówia o malych bledach to sa smieszni .. (chodzi mi o CIPów)
Widzial ktos keidys trola co naparza z HMM ?!

Kumpel z gildi dzisaj do mnie wyjechal .. jak byl gdzies na molts i na draggi szedl .. mówi "****a derlik chodz szybko trolle z hmm na*******aja" ja tylko walnelem buzke " O.o " móie no nic .. lecem .. patrze no prawda .. TRole jada z hmm fakt ze po 7-12 ale jada

Jakis n00bek je nam wybil :( ..
ale czy to sa male bledy to nie wiem ..

Serafik 21-08-2004 08:08

Zgadzam się z wami te updatey z potworami są do bani jeśli tak dalej pójdzie to szczury gościa na 100lvl położą za strałem a nooby a dragony bendom w kanałach na rooku ;)

dri-punx 21-08-2004 08:38

Może jeszcze przyspiesza ds i guardy żeby palków kompletnie dobic . Po numerku z gs i zerkami bym sie nie zdziwił. Lecz jednak bądzmy dobrej mysli iż nie bedzie niebezpiecznych zmian.

Tuor 21-08-2004 08:44

@ NawigatoR:
Mówiełem!!!
1:0 dla mnie Scorcerer.
Oni nie napisali małych, tylko pojedyncze błędy.
wieć to wcale nie musi być mały błąd :]
Poza tym to Troll z HMM?
Oni już na łeb upadli

szoz 21-08-2004 08:51

<edit>
Co do smoków to mi nawet mniej zawalają ;) ale testowalem tylko na 1 smoku :(

Baron Kaldrick 21-08-2004 09:20

I dobrze robia, cholera, moze w koncu ta gra bedzie prawdziwym wyzwaniem, nawet dla lvli 70++

Wopahos11 21-08-2004 09:20

No nareście sie tego doczekałem :) . Cipowie zauważyli swoje koszmarne błędy i postanowili to naprawić. :] Brawa dla nich. Mam nadzieje że archel nie bedzie taki mocny i gs i zerk aby nie byly takie szybkie. Może osłabią beholdera mam nadzieje ze tak. Najlepiej by było jakby zrobili takie potwory jakie byly przed update. A Djina powinni troszke ulepszyc.

BRAVA DLA CIPOW!!!

Dwik 21-08-2004 09:25

Po pierwsze trolle nie nawalałyby z hmm tylko z lmm gdyż hmm na pocztaku niezaleznie od levela (chodzi mi <20lvl)zabiera bodajze od 20 do 50, tak więc trolle by również zabierały tyle (siła czarów 100%) a więc jak już używają zwykłego adori (LMM).

Raul 21-08-2004 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wopahos11
No nareście sie tego doczekałem :) . Cipowie zauważyli swoje koszmarne błędy i postanowili to naprawić. :] Brawa dla nich. Mam nadzieje że archel nie bedzie taki mocny i gs i zerk aby nie byly takie szybkie. Może osłabią beholdera mam nadzieje ze tak. Najlepiej by było jakby zrobili takie potwory jakie byly przed update. A Djina powinni troszke ulepszyc.

BRAVA DLA CIPOW!!!

Hmmm a ja myślę, że to zostanie a CIP'y tylko jeszcze bardziej ulepszą inne potwory.

Azaroo 21-08-2004 14:09

OMG 3majcie mnie. Trole wala z lmm?! Heh ale sie porobilo niedlugo to raty bede poisonowac :P. A co do beho to tez byloby dobrze gdyby troche go oslabili. I zgadzam sie z tymi co sa za tym ze takie potwory jak np. Gs, czy orc berserker sa mocniejsze. Niech tak zostanie wkoncu takie 80 level+ niech tez sie czegos boja :P

MeFF 21-08-2004 14:53

Mam kilka postaci między innymi maga na 10 lv i wydaje mis sie ze minosy troche osłabły bo tłuke je bez straty życia ze standardową dla niskopoziomowej postaci zbroją (scale armor).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.