Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   NOWY spis sprite'ów?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95861)

Faust_13 24-09-2006 21:38

O BoŻe!!!!

Ja nie mogę!! Nie chodzi mi o sposób kolorowania outfitów lub umieszczania obrazków tylko o SPIS SPRITE'Ów PO UPDACIE. Czy wy nie możecie tego zrozumieć?? Koper nie jestes pierwszy... Juz ktos zapisal tutaj o tym poradniku a tu nie ma żadnej wzmianki o spisie sprite'ów... Nie wyrabiam juz...

Koper of Drawno 24-09-2006 21:46

Czlowieku czy ty jestes jakis malo jarzacy ? Sam Crowal dal linka gdzie mozna znalezc liste sprite'ow jak nie mozesz nawet TEGO znalezc to rzeczywiscie jestes trollem i ułomnym dzieckiem...

Ivan of Fortera 24-09-2006 21:55

Masz i sie ciesz
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=87856&postcount=2

Drakon 24-09-2006 22:00

i do tego trzeba było nowy temat zakładać (GOSH) :BAN:
od czego są pomoce?

Sezu 25-09-2006 06:54

Chłopie gdybyś się niemęczył i tak niepisał i niesiedział na Forum to byś sam już go zrobił... I jak chcesz się kłucic to prosze na PW ...

Faust_13 25-09-2006 19:13

Nara

Nie widzę w tym żadnego pożytku, wbijam sioę na forum.tibia.org.pl a to forum olewam bo nie potraficie nawet odpowiedzieć poprawnie na moje pytanie. Pozdrawiam z forum.tibia.org.pl - Faust :>

PS: Temat do zamknięcia - mam was gdzieś* :P:P:P

* w nosie

Dark Alphadron 26-09-2006 08:37

To cya 4ever. Mówiłem, że ci zrobię listę to ty mnie w dupie masz. Nie chcesz - spływaj. Nie będzie nam cię żal.
@all
Sorki za offtop i karmienie trolla ale już nie mogłem wytrzymać.

Faust_13 26-09-2006 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 1004376)
To cya 4ever. Mówiłem, że ci zrobię listę to ty mnie w dupie masz. Nie chcesz - spływaj. Nie będzie nam cię żal.
@all
Sorki za offtop i karmienie trolla ale już nie mogłem wytrzymać.

Gratz ciągłego zmieniania zdania, jeszcze kilkanascie postow temu broniles mnie przed tym n00bem jak mu tam... Nieugiety :p A tak w ogole to nie napisales ze Ty to xzrobisz, ale ze ten nowy spis jest gdzies w temacie Crowala i ze mi zlinkujesz ( zrozumialem ze podasz linka do tej strony )
Trudno... Prosze o
ZAMKNIECIE TEMATU
Cya :evul:

Crowal 26-09-2006 21:22

WEJŚCIE FOR ME!! WEJŚCIE FOR ME!!

1. Małe sprostowanie, nie jestem użytkownikiem o imieniu Crowal, a użytkownikiem o imieniu Radek, Crowal to ksywka; którą wymyśliłem w 20 sek. jak się na jakimś forum rejestrowałem.

2. Co to za problem zrobić listę? J kiedyś ok. 6000 spr. zrobiłem Z WSZYSTKIMI!!!! WSZYSTKIMI I WSZYSTKIMI SPRITE'AMI w kilka godzin... A tiquanda update robiłem w godzine...

Więc nie rozumiem czemu ktoś nie moze poświęcić z 3 h i przelecieć liste w poszukiwaniu najwżniejszych elementów tibijskiego świata....

O ILE ktoś nie stworzy nowej listy, stworzę ją ja, jak znajdę czas na taką zabawę... Gdyż wiele osób wie że fake'i robię żadko(i jak niektórzy inni fakeowcy wiedzą) najważniejsze elementy(typu ludzie, drzewa, podłoża, wyposażenie domku), mam wybielone, sklejone i zapisane na twardzielu; przez co są łatwo dostępne...

I żeby nie było "Crowal objecałeś liste, dotrzymaj dłaneego słowa. ja czekjam..."... -.-" to niech wie że jestem leniwy i w takie coś bawię się w weekendy, w nudne dni.

No. Acha, NIE PISZCIE:

~~Prosze o zamknięcie tematu~~

Bo to gówno da, trza to reportnąć, lub napisac do jakiegoś moda.

Poprostu Pitbul 27-09-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 1001115)
Data dołączenia: 29 11 2005
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz.

A ja jeszcze dłużej niż ty:P.
Autor@: Weź na przykład poszukaj tam gdzie na starej Tibii były outy. Powinno kilka ta,m być outków:).

Valles Marineris 01-10-2006 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul (Post 1005860)
A ja jeszcze dłużej niż ty:P.

Heh, spróbuj być krócej od niego, dłużej to nie problem (tylko dla mnie, forumowy newbie jestem). xD

@topic:
Powiedział - zrobi. Trzeba tylko poczekać. Tyle.

Pozdro

Sezu 02-10-2006 06:45

A tak btw. To po co odświeżyłeś temat !!??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.