|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
|
![]() Jak w temacie: Otóż mam zamiar zrobić fake'a i potrzebuję do tego spisu wszystkich sprite'ów. Jak wiadomo po updacie dodano parę (set?) sprite'ów
![]() edit: @down Dzieki, jednak sa jeszcze równi goście jak Ty ![]() Ostatnio edytowany przez Faust_13 - 23-09-2006 o 20:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() W temacie Crowala masz link do listy najważniejszych rzeczy, zaraz ci zlinkuję...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Równi? Ja bym powiedział, ze on jest "nowy" i jeszcze ma siłe dla trolli jakim jesteś.
Nie mozesz ruszyc leniwej dupy i przesunąc kursor 3 cm do góry od twojego tematu? Musisz zakładać nowy topic? Jezu Na początku tez zawsze pomagałem, ale od 4 lat zrozumiałem, ze to bez sensu, trolli sie nigdy nie pozbędziemy.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
- po pierwsze wcale nie jestem trollem - po drugie nie musisz od razu wychodzić z tekstem typu " OO NOWY Nie karmic trolla, uzyj magicznego przycisku szukaj czy cos w tym stylu poniewaz to do niczego nie prowadzi - po trzecie uwierz mi lub nie - szukałem TRAKTUJE TEN TEKST JAKO PRZEJAW IGNORANCJI WOBEC "NOWYCH" I PROSZĘ O DALSZE KOMENTOWANIE TOPICU Dziękuję, a teraz możecie już kliknąć przycisk "Odpowiedz" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeee ?! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7963 i wszystko jasne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Wybaczcie małą dygresję, ale wytrzymać nie mogę.
Cytuj:
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz. Cytuj:
Cytuj:
1) Nazwa "Troll" została wymyślona kilka miesięcy temu. A ty ją znasz aż 4 lata... 2) Troll = imbecyl, debil, kretyn czy co tam jeszcze wymyślisz, a nie nowy user, który nic nie wie i chce pomocy. To tak jak N00b i Newbie. @down Takiego to chyba jeszcze nie ma. Postaram się zrobić, ale nic nie obiecuję. (tia... już mi się chce 14k+ sprite szeregować...)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 23-09-2006 o 22:39. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() eee, ten spis z faq mam juz dawno, chodzi mi o NOWY spis ( jesli takowy istnieje ) po updacie z nowymi outfitami itp... sprawdzalem jak cos czy pozycje zostaly zachowane, ale nic z tego, tam gdzie mial być na przykład bialy czarodziej teraz jest cos innego itp. Prosze o pomoc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...)
W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz ![]() To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save. http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 24-09-2006 o 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
2) Noob to nie newbie.... @Autor Odpowiedz na swoje pytanie masz 4 tematy do góry i sie dziwisz czemu buram?... Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 24-09-2006 o 11:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Nieugiety
Jesteś tu 4 lata ?? To chyba miałeś inne Account bo jak widze kiedy się dołączyłeś to coś niewinika to 4 lat -.- chyba, że nadal jestem pijamny i liczyc nieumiem... Nieugiety Użytkownik forum Data dołączenia: 11 05 2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy tak trudno sie domyślec, ze miałem inne acce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Up: Skoro miałeś inne acc to po co nowe założyłeś???
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z wielu powodów, to pasów zapomniałem, to chara w tibii zmienilem i chciałem mieć taki sam nick jak w tibii albo poprostu jakis inny. Aktualnie od 2 lat w tibie nie gram i ten użytkownik pozostał, nick głupi ale po co zmieniać.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Nieugięty, weź się odczep i idź od tego tematu bo tylko offtop robisz o tym, jak to zrobiłeś sobie nowego acca, poza tym jakbys chcial wiedziec to na F.A.Q jest przedawniony spis sprite'ów a tak w ogóle to o co chodziło z wypowiedzią Dark Alphadrona " spis w temacie Crowala " Moze kts zaIpoda linka?? ;P
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Michoss Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...) W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz . To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save. http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml Czy ktoś potwierdzi użyteczność tego programu?? Czy to jest bezpieczne?? Sry ze dopiero teraz ale tego posta nie zauwazylem o.O Ostatnio edytowany przez Faust_13 - 24-09-2006 o 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorki za double posta
![]() Ostatnio edytowany przez Faust_13 - 24-09-2006 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faust.... Jezu.
Mam sie odczepić tak? ok... Odczepie sie jak jak przestaniesz zaśmiecać forum !!! A ten temat Crowala, to chodzi o temat załozony przez użytkownika o imieniu "Crowal" który sie znajduje 4 miejsc wyżej od Twojego tematu. I ty śmiesz mówić, ze szukałes? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Ale z ciebie laps... chodzi mi o to gdzie jest ten post ze spisem poniewaz jak SZUKALEM ( tak, tak Niegięty, szukalem ) w poście numer 1 nie znalazłem mojego szukanego spisu. Postanowiłem użyć magicznego zaklecia "szukaj" i co mi to dalo?? g*wno ( przepraszam, jestem na niego wkurzony ) . Więc jeśli tak się mądrzysz to może wskażesz mi post ?? ![]() Pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Nom, laps jak nic. @Faust Nie moja wina, ze masz internet explorera i ci nie odtwarza obrazow.... Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 24-09-2006 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Dziwne bo ja widze tylko krzyżyk >.< klapa totalna panie Nieugięty ![]() Czy ktoś mógłby wskazać mi do cholery ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz i przestancie sie klucic i spamowac bo obu zareportuje... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 Wez se link i prosze o zamkniecie tematu...