Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   NOWY spis sprite'ów?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95861)

Faust_13 23-09-2006 20:08

NOWY spis sprite'ów??

Jak w temacie: Otóż mam zamiar zrobić fake'a i potrzebuję do tego spisu wszystkich sprite'ów. Jak wiadomo po updacie dodano parę (set?) sprite'ów :). Nie jestem w stanie wyszukać odpowiedniego... Czy mógłby ktoś opublikować tenże spis lub podać link do stronki gdzie znajdę ten spis... Dzięki z góry - Marcel (Faust) ;p
edit:
@down
Dzieki, jednak sa jeszcze równi goście jak Ty :)

Dark Alphadron 23-09-2006 20:15

W temacie Crowala masz link do listy najważniejszych rzeczy, zaraz ci zlinkuję...

Nieugiety 23-09-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faust_13 (Post 1000819)
Dzieki, jednak sa jeszcze równi goście jak Ty :)

Równi? Ja bym powiedział, ze on jest "nowy" i jeszcze ma siłe dla trolli jakim jesteś.

Nie mozesz ruszyc leniwej dupy i przesunąc kursor 3 cm do góry od twojego tematu? Musisz zakładać nowy topic? Jezu
Na początku tez zawsze pomagałem, ale od 4 lat zrozumiałem, ze to bez sensu, trolli sie nigdy nie pozbędziemy....

Faust_13 23-09-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieugiety (Post 1000904)
Równi? Ja bym powiedział, ze on jest "nowy" i jeszcze ma siłe dla trolli jakim jesteś.

Nie mozesz ruszyc leniwej dupy i przesunąc kursor 3 cm do góry od twojego tematu? Musisz zakładać nowy topic? Jezu
Na początku tez zawsze pomagałem, ale od 4 lat zrozumiałem, ze to bez sensu, trolli sie nigdy nie pozbędziemy....

Tak dla Twojej wiadomosci to:
- po pierwsze wcale nie jestem trollem
- po drugie nie musisz od razu wychodzić z tekstem typu " OO NOWY Nie karmic trolla, uzyj magicznego przycisku szukaj czy cos w tym stylu poniewaz to do niczego nie prowadzi
- po trzecie uwierz mi lub nie - szukałem

TRAKTUJE TEN TEKST JAKO PRZEJAW IGNORANCJI WOBEC "NOWYCH" I PROSZĘ O DALSZE KOMENTOWANIE TOPICU

Dziękuję, a teraz możecie już kliknąć przycisk "Odpowiedz" :)

Koper of Drawno 23-09-2006 21:46

Eeeee ?! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7963 i wszystko jasne :) A trollem sadze ze nie jestes bo sensownie sie wypowiadasz :D Pozdr ;)

Dark Alphadron 23-09-2006 22:10

Wybaczcie małą dygresję, ale wytrzymać nie mogę.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieugiety

Data dołączenia: 29 11 2005
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz.
Cytuj:

Jeśli chodzi o szukanie - szukał. Jeśli o temat Crowala - nie wiedział o tym.
Cytuj:

4 LAT?! Jesteś tu od 2006 roku i pomagasz CZTERY LATA? Nie wiem jak to możliwe, chyba, że żyjesz w świecie, w którym 1 rok = mniej więcej 3,85 roku... Poza tym, co do trolli:
1) Nazwa "Troll" została wymyślona kilka miesięcy temu. A ty ją znasz aż 4 lata...
2) Troll = imbecyl, debil, kretyn czy co tam jeszcze wymyślisz, a nie nowy user, który nic nie wie i chce pomocy. To tak jak N00b i Newbie.
@down
Takiego to chyba jeszcze nie ma. Postaram się zrobić, ale nic nie obiecuję. (tia... już mi się chce 14k+ sprite szeregować...)

Faust_13 23-09-2006 22:34

Problemik...

eee, ten spis z faq mam juz dawno, chodzi mi o NOWY spis ( jesli takowy istnieje ) po updacie z nowymi outfitami itp... sprawdzalem jak cos czy pozycje zostaly zachowane, ale nic z tego, tam gdzie mial być na przykład bialy czarodziej teraz jest cos innego itp. Prosze o pomoc!

Michoss 24-09-2006 02:00

Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...)
W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz :).
To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save.

http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml

Nieugiety 24-09-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 1001115)
Data dołączenia: 29 11 2005
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz.

Sprostowanie, na forum jestem od 4 lat, a ogólnie tibia mi zatruła umysł 6,5 lat temu ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 1001115)
1) Nazwa "Troll" została wymyślona kilka miesięcy temu. A ty ją znasz aż 4 lata...
2) Troll = imbecyl, debil, kretyn czy co tam jeszcze wymyślisz, a nie nowy user, który nic nie wie i chce pomocy. To tak jak N00b i Newbie.

1) Owszem okreslenie troll zostało wymyslone kilka miechow temu ale ja mowie, ze od zawsze nikt nigdy nie szuka tylko zawsze robi nowe tematy.

2) Noob to nie newbie....

@Autor
Odpowiedz na swoje pytanie masz 4 tematy do góry i sie dziwisz czemu buram?...

Sezu 24-09-2006 12:15

@Nieugiety
Jesteś tu 4 lata ?? To chyba miałeś inne Account bo jak widze kiedy się dołączyłeś to coś niewinika to 4 lat -.- chyba, że nadal jestem pijamny i liczyc nieumiem...

Nieugiety
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006

Nieugiety 24-09-2006 12:23

Czy tak trudno sie domyślec, ze miałem inne acce?

Magic Master 24-09-2006 12:39

Up: Skoro miałeś inne acc to po co nowe założyłeś???

Nieugiety 24-09-2006 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magic Master (Post 1001736)
Up: Skoro miałeś inne acc to po co nowe założyłeś???

Z wielu powodów, to pasów zapomniałem, to chara w tibii zmienilem i chciałem mieć taki sam nick jak w tibii albo poprostu jakis inny. Aktualnie od 2 lat w tibie nie gram i ten użytkownik pozostał, nick głupi ale po co zmieniać.?

Faust_13 24-09-2006 13:26

...

Nieugięty, weź się odczep i idź od tego tematu bo tylko offtop robisz o tym, jak to zrobiłeś sobie nowego acca, poza tym jakbys chcial wiedziec to na F.A.Q jest przedawniony spis sprite'ów a tak w ogóle to o co chodziło z wypowiedzią Dark Alphadrona " spis w temacie Crowala " Moze kts zaIpoda linka?? ;P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...)
W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz .
To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save.

http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml

Czy ktoś potwierdzi użyteczność tego programu?? Czy to jest bezpieczne?? Sry ze dopiero teraz ale tego posta nie zauwazylem o.O

Faust_13 24-09-2006 14:31

Sorki za double posta :(

Nieugiety 24-09-2006 15:06

Faust.... Jezu.
Mam sie odczepić tak?
ok...
Odczepie sie jak jak przestaniesz zaśmiecać forum !!!

A ten temat Crowala, to chodzi o temat załozony przez użytkownika o imieniu "Crowal" który sie znajduje 4 miejsc wyżej od Twojego tematu.
I ty śmiesz mówić, ze szukałes?

Faust_13 24-09-2006 15:21

o lol...

@up
Ale z ciebie laps... chodzi mi o to gdzie jest ten post ze spisem poniewaz jak SZUKALEM ( tak, tak Niegięty, szukalem ) w poście numer 1 nie znalazłem mojego szukanego spisu. Postanowiłem użyć magicznego zaklecia "szukaj" i co mi to dalo?? g*wno ( przepraszam, jestem na niego wkurzony ) . Więc jeśli tak się mądrzysz to może wskażesz mi post ?? :]
Pozdrawiam...

Nieugiety 24-09-2006 16:07

http://img208.imageshack.us/img208/8826/loltz7.jpg

Nom, laps jak nic.

@Faust
Nie moja wina, ze masz internet explorera i ci nie odtwarza obrazow....

Faust_13 24-09-2006 16:35

@up
Dziwne bo ja widze tylko krzyżyk >.< klapa totalna panie Nieugięty :P
Czy ktoś mógłby wskazać mi do cholery :p gdzie jest ten post Crowala ze spisem??!!??!! Dziękuję:evul:

Koper of Drawno 24-09-2006 21:03

Masz i przestancie sie klucic i spamowac bo obu zareportuje... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 Wez se link i prosze o zamkniecie tematu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02.