![]() |
NOWY spis sprite'ów??
Jak w temacie: Otóż mam zamiar zrobić fake'a i potrzebuję do tego spisu wszystkich sprite'ów. Jak wiadomo po updacie dodano parę (set?) sprite'ów :). Nie jestem w stanie wyszukać odpowiedniego... Czy mógłby ktoś opublikować tenże spis lub podać link do stronki gdzie znajdę ten spis... Dzięki z góry - Marcel (Faust) ;p
edit: @down Dzieki, jednak sa jeszcze równi goście jak Ty :) |
W temacie Crowala masz link do listy najważniejszych rzeczy, zaraz ci zlinkuję...
|
Cytuj:
Nie mozesz ruszyc leniwej dupy i przesunąc kursor 3 cm do góry od twojego tematu? Musisz zakładać nowy topic? Jezu Na początku tez zawsze pomagałem, ale od 4 lat zrozumiałem, ze to bez sensu, trolli sie nigdy nie pozbędziemy.... |
Cytuj:
- po pierwsze wcale nie jestem trollem - po drugie nie musisz od razu wychodzić z tekstem typu " OO NOWY Nie karmic trolla, uzyj magicznego przycisku szukaj czy cos w tym stylu poniewaz to do niczego nie prowadzi - po trzecie uwierz mi lub nie - szukałem TRAKTUJE TEN TEKST JAKO PRZEJAW IGNORANCJI WOBEC "NOWYCH" I PROSZĘ O DALSZE KOMENTOWANIE TOPICU Dziękuję, a teraz możecie już kliknąć przycisk "Odpowiedz" :) |
Eeeee ?! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7963 i wszystko jasne :) A trollem sadze ze nie jestes bo sensownie sie wypowiadasz :D Pozdr ;)
|
Wybaczcie małą dygresję, ale wytrzymać nie mogę.
Cytuj:
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz. Cytuj:
Cytuj:
1) Nazwa "Troll" została wymyślona kilka miesięcy temu. A ty ją znasz aż 4 lata... 2) Troll = imbecyl, debil, kretyn czy co tam jeszcze wymyślisz, a nie nowy user, który nic nie wie i chce pomocy. To tak jak N00b i Newbie. @down Takiego to chyba jeszcze nie ma. Postaram się zrobić, ale nic nie obiecuję. (tia... już mi się chce 14k+ sprite szeregować...) |
Problemik...
eee, ten spis z faq mam juz dawno, chodzi mi o NOWY spis ( jesli takowy istnieje ) po updacie z nowymi outfitami itp... sprawdzalem jak cos czy pozycje zostaly zachowane, ale nic z tego, tam gdzie mial być na przykład bialy czarodziej teraz jest cos innego itp. Prosze o pomoc!
|
Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...)
W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz :). To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save. http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml |
Cytuj:
Cytuj:
2) Noob to nie newbie.... @Autor Odpowiedz na swoje pytanie masz 4 tematy do góry i sie dziwisz czemu buram?... |
@Nieugiety
Jesteś tu 4 lata ?? To chyba miałeś inne Account bo jak widze kiedy się dołączyłeś to coś niewinika to 4 lat -.- chyba, że nadal jestem pijamny i liczyc nieumiem... Nieugiety Użytkownik forum Data dołączenia: 11 05 2006 |
Czy tak trudno sie domyślec, ze miałem inne acce?
|
Up: Skoro miałeś inne acc to po co nowe założyłeś???
|
Cytuj:
|
...
Nieugięty, weź się odczep i idź od tego tematu bo tylko offtop robisz o tym, jak to zrobiłeś sobie nowego acca, poza tym jakbys chcial wiedziec to na F.A.Q jest przedawniony spis sprite'ów a tak w ogóle to o co chodziło z wypowiedzią Dark Alphadrona " spis w temacie Crowala " Moze kts zaIpoda linka?? ;P
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Michoss Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...) W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz . To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save. http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml Czy ktoś potwierdzi użyteczność tego programu?? Czy to jest bezpieczne?? Sry ze dopiero teraz ale tego posta nie zauwazylem o.O |
Sorki za double posta :(
|
Faust.... Jezu.
Mam sie odczepić tak? ok... Odczepie sie jak jak przestaniesz zaśmiecać forum !!! A ten temat Crowala, to chodzi o temat załozony przez użytkownika o imieniu "Crowal" który sie znajduje 4 miejsc wyżej od Twojego tematu. I ty śmiesz mówić, ze szukałes? |
o lol...
@up
Ale z ciebie laps... chodzi mi o to gdzie jest ten post ze spisem poniewaz jak SZUKALEM ( tak, tak Niegięty, szukalem ) w poście numer 1 nie znalazłem mojego szukanego spisu. Postanowiłem użyć magicznego zaklecia "szukaj" i co mi to dalo?? g*wno ( przepraszam, jestem na niego wkurzony ) . Więc jeśli tak się mądrzysz to może wskażesz mi post ?? :] Pozdrawiam... |
http://img208.imageshack.us/img208/8826/loltz7.jpg
Nom, laps jak nic. @Faust Nie moja wina, ze masz internet explorera i ci nie odtwarza obrazow.... |
@up
Dziwne bo ja widze tylko krzyżyk >.< klapa totalna panie Nieugięty :P Czy ktoś mógłby wskazać mi do cholery :p gdzie jest ten post Crowala ze spisem??!!??!! Dziękuję:evul: |
Masz i przestancie sie klucic i spamowac bo obu zareportuje... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 Wez se link i prosze o zamkniecie tematu...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |