Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Brass armor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12449)

Lukasz N 11-10-2004 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wicherer
ja mam 5 k w platynkach ale gm nie hce sprzedac brass armorki :(
ani spike sworda ani poison dagera :( a wienc nie kosztuje to kilka k

posion dagera nie koniecznie go trzeba kupic ja wylosowalem z minosa

Lukasz N 11-10-2004 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toomek
ej ludzie luknijcie przecież to jest fotomontaż na serio przyjżyjcie sie dobrze

a ja uwarzam ze to nie jest foto montarz bo malo jest takich n00bow kturzy na 18 lvl na meinie nie mieli nawet 1 lvl magi

Sir Buncol 11-10-2004 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz N
a ja uwarzam ze to nie jest foto montarz bo malo jest takich n00bow kturzy na 18 lvl na meinie nie mieli nawet 1 lvl magi

No commento... X(

Angelus 12-10-2004 02:00

Te głupawe historyjki o zabijaniu minosa z ręki juz mnie zaczynają wnerwiać.
No i genialny pomysł z dwiema tarczami ...
Wiele razy na forum , doswiadczeni gracze , informowali , że nie mozna używać dwóch tarcz jednocześnie ...
Nosić można , ale w walce liczy się tylko ta z lepszym def.

NeriusZ 02-11-2004 18:49

Tego gościa...

Jego wogóle nie ma w Antice ludźie.Heh =] Jezus proste jak nieffiem , chcecie to wam zrobie tak że będe na rooku miał Giant sworda , i będe walczył z lord dragonem w jaskini szczórów , i jeshcze będe miał magic armor i nara =]
Taki ja zdolny =]

Majen 03-11-2004 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NeriusZ
Jego wogóle nie ma w Antice ludźie.Heh =] Jezus proste jak nieffiem , chcecie to wam zrobie tak że będe na rooku miał Giant sworda , i będe walczył z lord dragonem w jaskini szczórów , i jeshcze będe miał magic armor i nara =]
Taki ja zdolny =]

A założymy sie, że nie :P. Z dragon lordem niezawalczysz na rook-u(chyba że z jego miniaturką), bo w normalnych wymiarach nieznajdziesz jego odpowiednika by pozamnieniać im wygląd. A co do podmnieniania sobie eq w Tibia Spr Editor to jest to bez sęsu. (Chyba, że wkleisz własny wygląd)

Stratos[PL] 03-11-2004 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gy_ver
@Glucio
Nie trzeba mi twojej kasy, na Rooku wystarczy mi moja kasa,w kilka godzin zarabiam okolo 15 platynek.A pozatym takie itemy są nie na sell :D

nie chcialo mi sie czytac wszystkiego ale odrazu muwie ze backpack jest dziwny jakis zloty :P:P:P:P<EDIT> ****a zle mi sie nacisnelo ale nie bede szukal wiecie o co chodzi

Stratos[PL] 03-11-2004 13:49

wiem o co chodzi w quescie sorki za quest spoiling : kiedy masz 50 lvl idziesz do cipfreidna on ci daje klucz przechodzisz do mini maga rozwalasz go idziesz do specjalnego portalu bierzesz spike sword i idziesz na main ale mozesz wrocic na rook bo specjalny portal lub tunnel nie wiem ale tak chyba bylo :d

Najt of Destrukszyn 03-11-2004 19:41

Ludzie!!!

TE QUESTY SĄ NIEAKTYWNE!!!!! (JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁY). A s sword i b arm są po to żeby jakies n^^by biły 50 lvl na rooku i robiły faki z eq. No comments!
@Sunrise to chyba ma ale te questy nie działają.

Dj Fara0n 03-11-2004 20:21

@up,up
Ta jeszcze czego tunel z maina na rooka.To wtedy Spike Swordy by był niepotrzebny ,bo można by se kupić Fs-a albo jakieś lepsz uzbrojenie.Teraz już wiem że na 100% nieda się mieć Spajka i brass arma ,a te wszystkie historie to ściemy ściemy i jeszcze raz ściemy.

Majen 03-11-2004 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najt of Destrukszyn
TE QUESTY SĄ NIEAKTYWNE!!!!! (JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁY). A s sword i b arm są po to żeby jakies n^^by biły 50 lvl na rooku i robiły faki z eq. No comments!
@Sunrise to chyba ma ale te questy nie działają.

po pierwsze:
Czemu tylko nooby miały by mieć wysoki lv. na rookgaard

Większość osób które używają tego słowa nieznają jego znaczenia.

Stratos[PL] 03-11-2004 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
omfg czemu zawsze kiedy sa poruszane takie tematy odzywa sie gromada newbie ktorzy uslyszeli od kolegi kolegi kolegi o spike swordzie ktorego sie zdobywa podchadzac do Cipfrienda na 50 lv biorac klucz i wchodzac w teleport a potem wracac tunelem na main omg. jestescie po prostu za***isci -.-
Zdobyles spike'a lud masz jakis wiarygodny dowod udowodnij a nie wciskasz walki (iviul bajkopisarze)

Nie wieze w to ale to jest mozliwe ze kiedys taki quest byl nawet jest legenda ale nei chce mi sie szukac
A to najsmieszniejszy mit jaki kiedykolwiek widziialem o spike swordzie : zabijasz 1000 szczurow z ostatneigo wypada klucz otwierasz drzwi zabijasz minomaga i masz spika<mowia ze trzeba miec level 100>

Mati ziomek 03-11-2004 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciekpkk
Ss ze stuffem (niecałym) Sunrise - jak widać -> Brass Armor i jeszcze jedna ciekawa rzecz ->> kolorowy backpack (żółty) -jak wiadomo nie można go dostać na rooku :).
http://free.of.pl/m/mktibia/sunriseplx.bmp

Sorki za *.BMP ale nie chciało mi się już tego kompresować.

@Tryt

Bujna wyobraźnie to ty masz :p - tej wersji to ja jeszcze niesłyszałem :) --> @MayGyver - wiecej dodam BUJDA NA RESORACH :p

wszysto spoko ale gdzie on ma spike sworda bo muwil ze ma a ja go tu nie widze

Gold Raven 03-11-2004 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati ziomek
wszysto spoko ale gdzie on ma spike sworda bo muwil ze ma a ja go tu nie widze

Sorki ale ze spikem niemam. Najprostszy sposób żebyś go zobaczył to zrobić sobie postać na Antice i poprosić Sunrisa aby ci pokazał spike sworda na trade.

Filu 04-11-2004 15:12

hahahahahahah

jak wstawic obrazek to wam cos pokarze

Angelus 04-11-2004 20:47

Ale swoją drogą to ludzie zarządzający tą grą ,
powinni trochę pomyśleć o graczach zostających na rooku ...
Jakieś dodatkowe przedmioty i nowe potwory , nawet w minimalnych ilościach ,
sprawiłyby , że gra na rooku byłaby o niebo ciekawsza ...
Przecież to nie problem zrobić kilka dodatkowych zejść pod ziemię ...

Dr.Unknown 04-11-2004 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angelus
Ale swoją drogą to ludzie zarządzający tą grą ,
powinni trochę pomyśleć o graczach zostających na rooku ...
Jakieś dodatkowe przedmioty i nowe potwory , nawet w minimalnych ilościach ,
sprawiłyby , że gra na rooku byłaby o niebo ciekawsza ...
Przecież to nie problem zrobić kilka dodatkowych zejść pod ziemię ...

Rook, został zaplanowany dla nowych, nie przewidziano, że będą powstawać jednostki jak "rook stayer".
@UpUp
www.imageshack.us

Hoxiu 04-11-2004 20:56

no co wy

takie rzeczy jak spike sword czy brass armor są bez cenne, co wam z 100 k na roku? po co wam ? na life of fluid? :/ pomyślcie logicznie, graliście pare lat, i za 100 k macie sprzedawać rzecz która jest bezcenna !!

Royal-Nick 05-11-2004 18:22

Echh... :p przecierz to proste skąd to ma,był kiedyś quest (nawet nie pamietam kiedy:D) ze spike swordem,była taka góra tam trza było wejść zabić mino który stał koło ognia,on miał klucz na mino Hell,potem trza było zabić Mino Maga a dalej Był,albo jest(musze sprawdzic)telport na wyspe z spike swordem.Bierzemy go i mamy.A skąd ma brass armor napewno z mino Mage.

sknerus22 05-11-2004 23:11

albo dostal to w nagrode od bogow za wytrwalosc na rooku:)

Emil1 06-11-2004 00:20

Albo...Albo... Tak można w nieskończoność.

@Royal-Nick
A skąd wiesz, że taki quest był? Może jak zaczynałeś grać to on już był? Daj jakiś dowód. Wogóle skąd ty wiesz, że Sunrise ma brass armora.

Royal-Nick 06-11-2004 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emil1
Albo...Albo... Tak można w nieskończoność.

@Royal-Nick
A skąd wiesz, że taki quest był? Może jak zaczynałeś grać to on już był? Daj jakiś dowód. Wogóle skąd ty wiesz, że Sunrise ma brass armora.

PO prostu wiem a skąd go ma??z mino maga to raz.2 to przejrzyj dokładnie ten teamt a zobaczysz skąd ma:P.3 ten quest został wycofany(nie pamietam w której wersjii)bo był za trudny.:p

klimek 06-11-2004 17:01

Jak widze to......

Ludzie jak ja widze co wypisuje Royal-Nick to mnie krew zalewa...
jak mogli wycofac questa bo byl za trudny??wycofali go bo byl za latwy jego wykonanie bylo proste jak bulka z maslem wystarczylo miec klucz i tyle otowrzyc se dzrwi prezbiegnac przez pokoj z mino magiem i wskoczyc do teleportu....a jakby ten quest byl za trudny i go wycofali to czemu nie wycofali anihilatora??? jest wiele osob poyzej 100 lev ktore nie wykonaly tego questa i co??

Emil1 06-11-2004 23:10

@Royal-Nick
Po pierwsze: Nie możesz wiedzieć tylko przypuszczać. W całym temacie nie ma ani jednego wiarygodnego argumentu, że ma. (No może ten screen ale też nie wiadomo czy to nie fałsz).

Po drugie: Czytaj wypowiedź Klimka.

Po trzecie: Nie pamiętasz w której wersij był wycofany? A może nie wiesz? Tutaj też nie ma dowodu, że był taki quest wogóle.

Po czwarte: Zachowaj troche ortografi. (Ja popełniam błędy ale sądze, że można to szybko rozszyfrować)

@Down
Nowa bajeczka? Pierwszy raz słysze o tym. I z takich postów potem jest pełno następnych typu: a ja słyszałem...

Masterski bartek 07-11-2004 09:06

CZesc

Kiedys brass armor można było kupić u blind orca nie wiem jak to jest teraz :) :]

wOjTaSeQ 13-11-2004 12:06

Może sprzedał spike sword za 5k??

Frodoo 14-11-2004 19:21

Za Spike'a Sworda na rook'u niektórzy pewnie oddali cały swój dobytek ( eq, kase itd )
Ja tam nie rozumiem ludzi, którzy do końca świata chcą zostać na rooku :o Ja bym nie poświęci.ł swojwgo chara na to
Nie rozumiem jaka w tym zabawa, ale są gusta i guściki, więc niech robią jak chcą ;)

Dr.Unknown 14-11-2004 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterski bartek
Kiedys brass armor można było kupić u blind orca nie wiem jak to jest teraz :) :]

Srele morele i dupa maryna, a Seymur sprzedaje MPA'-.-
Do moderatorów:
Zablokować nazwy tematów:
Brass Armor, Spike Sword itd :D:D

Dr.Demon 15-11-2004 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Srele morele i dupa maryna, a Seymur sprzedaje MPA'-.-
Do moderatorów:
Zablokować nazwy tematów:
Brass Armor, Spike Sword itd :D:D

Jeśli chciałbyś kasowac takie tematy to trzeba by zamknąć cały dział ,,tajemnica rookgardu" n00bku. Wkurzają mnie tacy jak ty. Nic mądrego nie powie tylko od razu zamknąć, skasować albo cos innego!! Pomysł kilka razy zanim cos napiszesz człowieku!

Dr.Unknown 15-11-2004 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Demon
Jeśli chciałbyś kasowac takie tematy to trzeba by zamknąć cały dział ,,tajemnica rookgardu" n00bku. Wkurzają mnie tacy jak ty. Nic mądrego nie powie tylko od razu zamknąć, skasować albo cos innego!! Pomysł kilka razy zanim cos napiszesz człowieku!

Nie pouczaj mnie, bo z tego co widzę nie znasz znaczenia słowa n00b, i jak byś już troszkę był na tym forum, wiedział byś, że takich tematów jest tygodniowo setki, gdyż leniwym ludzią jak nie chce się używać magicznego przycisku szukaj, posłuchaj ja też na początku się bulwersowałem, ale zobzczysz za te parę miesięcy, jak forum Cię zmieni.
Koniec :topic:

Dr.Demon 15-11-2004 14:52

I tu sie mylisz, bo na tym forum jestem juz około 7 miesięcy bo byłem jakos gosc a nie zarejsestrowany!!! I powtarzam, że zdania nie zmienie, ponieważ według mnie jest to prawda. Jedyne co moge ci przyznaćto to, że faktycznie źle użyłem słowa n00b.

Sir Piotrek 15-11-2004 17:24

hmmm brasa ma na 70 kturysm to cienko bo na roku jest misja na scal armor

Sir Piotrek 15-11-2004 17:28

zauwazylem ze na stronie www.tibia.com. ze ten gosciu ma lev 31 namain i nei gra na antica :p

Iris on Eternia 15-11-2004 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Piotrek
hmmm brasa ma na 70 kturysm to cienko bo na roku jest misja na scal armor

Jedno słowo komentarza (a raczej skrót):

ROTFL!

Heliwurab 15-11-2004 20:34

RE:Sir Piotrek

człowieku! on ma 70+ jak coś (jeśli chodzi o sunrise >.<)
a co do jego domku...kupił jak był na mainie i jeszcze ma.normalne nie? ludzie...ludzka dziwnota(czasem głupota)nie zna granic.Iris..może o scale to prawda a moze nie.przeczytaj niżej.
P.S.na rooku jest ghoul.może to jest ten quest na scale armora ale nie sądze..ktoś mądry moze znajdzie wejscie tam,albo pomyśli ze to dla ozdoby :P

@oftopic

jak widziałeś to napewno był fake.to (może możliwe) maaało prawdopodobne.jeśli ktoś wymyślił takiego questa(chodzi mi o goscia w grze)to albo to usłyszał od..GM,**** czy coś...albo widzial.to może być prawda,albo jego zart.ale jeśli sie to utrzymalo,to albo komus sie to spodobalo,albo ktos wierzy,albo to jest w/d nich ciekawe... może :) w grze wszystko jest mozliwe :P

Dr.Unknown 15-11-2004 21:41

Cytuj:

I tu sie mylisz, bo na tym forum jestem juz około 7 miesięcy bo byłem jakos gosc a nie zarejsestrowany!!!

Widocznie nie uważnie przeglądałeś forum
Cytuj:

I powtarzam, że zdania nie zmienie, ponieważ według mnie jest to prawda

Twoje prawo i wola, ja nic nie narzucam.
KONIEC OFFTOPA!!:topic:

Scarabeus89 16-11-2004 22:53

Ja jak bym miał taki eq (spike sworda i brass armor) to...... o MATKO nie sprzedał bym napewno pokazywł bym wszyskim. Ale jak bym dostał kicka to bym sie chyba zabił(w tibi oczywiście) :p

Dr.Demon 17-11-2004 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heliwurab
RE:Sir Piotrek

człowieku! on ma 70+ jak coś (jeśli chodzi o sunrise >.<)
a co do jego domku...kupił jak był na mainie i jeszcze ma.normalne nie? :P

Nie! Boże mówisz ze ludzka głupota nie znam granic, ito prawda do tego zalicza sie także twoja głupota, poniewaz żeby kupic domek nie trzeba byc na main, tylko koledzy z main z tego servera moga ci przysyłać kase za domek do twojego depo nawet jesli na main nie jestes!! On ma ten domek tylko dla picu. Zreszta Było juz o tym w jakims temacie!!

Thimburd 17-11-2004 15:45

Tunel!!!

Ludzie! A ja znam tunel z maina na rooka!!! Hahaha!!!

Oto skrin, ja po podróży wróciłem na rooka. Lv 21, palek. Niestety na rooku profesja znika, lecz po powrocie na maina powraca!

http://www.thimburd.webpark.pl/tunel.jpg

PS Oczywiście żartuję... ale wiecie... ploty to każdy puszczać może... -.- A ten pan na 7... coś lv to ma fs'a od gm'ów. A reszta eq to normalny best eq na rooku. -.-

mental 17-11-2004 20:44

Ieśli brass wypada z mino maga to iest on w mino hell taki qest ale tsza mieć klucz do tego mino maga ale zanim do niego doidziesz to tsza pszeiść energy field

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53.