![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam pytanie Sunrise najwyzszy lev na rooku zyje sobie na antice. Widzialem zdiecie jego eq mial brass arma moze mi ktos powiedziec skad go ma? czy od gm czy z jakiegos questa? niby ma 70 pare leveli ale nie widzialem u niego spike sworda ktorego podobno sie dostaje za uzyskanie 50 leva
Ostatnio edytowany przez Kajzer - 15-11-2004 o 14:48. Powód: bład w niku sunrise;] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Chodzi ci o Sunrise wiem ze w All'Dee można sprzedać Brass armor więc mozna go jakoś zodbyć.. jesli możesz zamieść w tym temacie to zdjęcie z jego eq bym był bardzo cholernie wdzięczny
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Z tym brass armorem to podobno kiedyś był dostępny z jakiegoś questa.
Ale zlikwidowano tę możliwość jakiś czas temu. I teraz na rooku jest niedostępny. Chyba ,że ktoś zdobył wcześniej i nie stracił. Tak swoją drogą ciekawe na ile się wycenia brass armor na rooku ??? Pewnie jest nieprawdopodobnie drogi ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 23-09-2004 o 16:01. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() moze nawet kilka k tylko kto na rooku ma kilka k
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilka k to moim zdaniem niewielka cena za unikatowy przedmiot.
Nawet jeśli chodzi o rooka. Jeżeli masz postać przeznaczoną na wieczne expienie na rooku , to oprócz life fluidów i run antidotum , nie ma na co wydawać pieniędzy. Dlatego brass armor może być cholernie drogą zbrojką. Mam tu na myśli sumkę ok. 20-30 k ... Ale oczywiście są to tylko teoretyczne rozważania . |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() przecietny gracz, ktory na 8lvl wychodzi z rooka raczej nie ma szans na to zeby zdobyc nawet kilka k...
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Ale przeciętny grasz który na 8 lvl wychodzi z rook'u nie ma też szans na zdobycie tego przedmiotu. Według mnie jest to bezcenne. Bo wątpie żeby człowiek który ma hara przeznaczonego na bieganie po rook'u sprzedał takiego itema.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zawsze moze brass "wypasc" jak sie gosciu "przewroci" wtedy ma ucieche znalazca
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() No dobra gadaliśmy o brass armorze a pomyślcie ile taki spike sword by kosztował ??
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() brass armor wypada z mino magta tylko jak tam dojść
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Dobra, ale gdzie jest to zdjęcie?
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() MA ktoś może linka do ss'a Sunrise'a??
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Antalya
![]() |
![]() Jeżeli ten typ na 70lvlu tak długo gra... kilka lat to być może napakował mino maga i mu arm wypadł... kiedyś podobno można było dostać sie do mino maga
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na razie wszyscy teoretyzujemy i dzielimy skórę na niedzwiedziu ...
Może , by się ktoś odezwał kto ma 100 proc. informacje ... Może jakiś modek , albo takie cuś ... ![]() Zabić mino maga na rooku musi byc cholernie ciężko ... Ktoś może kończyć grę i wtedy sprzeda brass armor ... Może mieć laga i mu wypadnie ... Mieć na rooku 70 level , to dopiero trzeba być maniakiem ! Podziwiam wytrwałość ... |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() Cytuj:
ja mam 5 k w platynkach ale gm nie hce sprzedac brass armorki ![]() ani spike sworda ani poison dagera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Co miałeś z J.polskiego? Popatrz na te błędy... Edit. @down Pytanie, skąd wiesz, że Sunrise ma brass armor? Ja sądze, że ktoś puścił plotke i tyle. Ostatnio edytowany przez Emil1 - 03-10-2004 o 13:33. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Pytanie skad Sunrise ma brass armor, oczywiscie ze z mino maga, a Spike sworda tez ma go sie go pytalem.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiecie co mnie najbardziej dziwi??? on (Sunrise) ma 75lvl, caly czas jest na rooku, a wykupil sobie domek w Ab... tylko po co to jak on innego chara nie ma????
www.pajacyk.pl Ostatnio edytowany przez Thomas - 03-10-2004 o 13:42. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
To chyba nie jest jej domek ale ma do niego wejście. Bo jakby za niego płaciła? A pozatym może mieć innego chara i to nawet na tym samym koncie chociaż nikt go nie widzi. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() Nie jestem pewny ale chyba na 20 lvl mozna dostać spike sworda od mnicha ze świątyni.... :tongue: podchodzisz mówisz "hi" , "spike sword" i dostajesz ale nie na 100%
![]() |
![]() |