![]() |
Lol
Wg. Mnie jest to juz bez znaczenia czy sobie poexpilem czy padlem . Cipsoft powinien Oddac nam tyle dni pacc ile beda trwaly prace nad serwerami... ;
|
Cytuj:
Rozbroiles mnie :D @topic : Jak za starych czasow, dla mnie to moga ta tibie rozniesc w 3 i troche :D :D ja i tak tylko z forum tibia.pl kozystam co jako jedyne zwiazane z tibia jest :D |
AAAAA!!! Katazdrofa!!!11 tipia zchadzgowana!!!11 KONIEDZ SWIATA!!!11
No i co z tego, że 'serwery Tibii ponownie zaatakowane!111'? Ja tam sie cieszę xD |
hakerzy
ale kto dopuscil do takiej sytuacji czy cipsoft nie ma zabezpieczen ? ale zdazaja sie hakerzy ktorzy potrafia sie wkrasc wszedzie bez wzgledu czy tego chcemy czy nie:( ... wedlug mnie powinno sie wylaczyc wszystkie servy zlikwidowac problem i na nowo wlaczyc aby gracze znow mogli sie wciagnac:D
|
Cytuj:
LOL!!!!! Napewno nie mogli by tego olewac ponieważ Ci ludzi z tego żyją!! To jest ich praca! Niechcą tego robić? To nara pod kościol sępić na jedzenie. |
powinni zrobic cofke ..
Uwazam ze powinno się przywrócic stan z Tibii sprzed ataków mysle ze to tak z 2 dni do tyłu ,, na Refugii sporo ludzi padło , niektórzy sami sobie byli winni ze nie umieją czytac ogloszen na Tibia com czy pl ,gdzie wyrażnie było to napisane---przeczekać w bezpiecznym miejscu , a nie lazlic na questy czy ekspić (widziałam sporo ludzi na minosach na daramie a my ledwo kolegów uratowaliśmy jak ich 1 raz wywaliło )
Mała przerwa nikomu nie zaszkodzi , byle poźniej było to naprawione w miarę możliwości ,,,,A dedów było sporo ,,,, :( |
Cytuj:
Ale kto powiedzial ze da sie wyłaczyć all serwery i znowu je wlączyć tak odrazu?? |
A co do cofki to napewno nei zrobią. Bo może wiekszosc ludzi na tym zyska ale napewno ktos bedzie kto na tym straci!
Ludzie myślcie głową a nei dupą!! |
Powinni ci dobrzy hackerzy zrobić reset charów.
Wyobrażacie sobie ponad 70 nowych serwerów?:cup: :cup: Oczywiście to tylko żart ale ciekawe jakbyście się zachowali w takiej sytuacji? |
Cytuj:
|
Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam X( ale gram pallkiem i jak zauważyłem info na tibi.pl to z efów scountów i z soldów na roty i wykle dwarfy, i same zyski z tego miałem bo po mass kicku był full resp :evul: a ja budziłem się 40 hp mniej w tym samym miejscu.
|
hahahhaha
W końcu dojechali tibie hehe też sobie pomyślałem że śmiesznie byłoby gdyby wszyscy na tych światach znaleźli sie na rooku xD
a tak poważnie to uważam ze powinni oddać dni Pacc ale nie robić cofki... mi i tak to wisi bo nie mam Pacc jestem huntowany P.S do wszystkich 0-18 lat nie bulwersujcie sie tak!!!! Pozdro Peace & Love |
Cytuj:
Właśnie! A np. jeżeli ktos ma bana?? Napewno nei uda im sie zwrucuc paccow poniewaz albo zwroca wszyskim albo nikomu! A napewno nei pozwola na to zeby zrwocic pacc tym ci bana mieli!! Ps. "Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam" A powinno. Bo jak cofna czas o 2 lub 3 dni bo bedziesz miec dluzszego bana :/ |
Oby tablica Bans sie zepsuła ;p
Co do tibia.own to usnołem plik service |
Cytuj:
Za darmo tego bana napewno nei dostales :/ |
KURNA! jeżeli tyle hackerów jest na tym świecie to niedlugo co 2-3 miesiace beda podobne sytuacje :( mam nadzieje ze ludzie z cipsoftu to naprawia... ja akurat gralem w tibie tylko na niemieckich servach ;) to juz muj 2-3hack
X( :o |
a moze to tak ;>
Moze to rodzice ktorych wnerwia to ze ich pociechy calymi dniami siedza przed kompem sie zebrali i postanowili "uwolnic" dzieci od kompa :D:D ;)
|
Cieszmy sie i radujmy?? Podobno jest juz odpalonych pare neimieckich serwerów!! Może zaczonaja odpalac je pojedyńczo??
|
niee.... czy oni muszą hakować wtedy, gdy mam nieliczne chwile czasu na gre ? ;(
|
Olaaaaaaaaaaaaaaaaboga
Jeju CANDIA still Off.
2 Dni PACC'a poszły ajjj... A Chciałem Knightem walnąć 75.75 i 50 lvl ;( (37 dni do końca PACC'a) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A teraz pomyslcie..zbliza sie koniec roku..pouczcie sie, poprawcie oceny, dzieki tym kilku dniom mozecie wiele osgiagnac...np nie stracic roku, badz poznac ciekawych ludzi... Btw. Jakby ktos nie wiedzial to Romek nam hacka zafundowal |
aldora neistety jescze jest offline :(
|
...
Mnie to już zaczyna naprawdę wkurzać i to nieźle. Tibia mi nie działa od 3 dni, tylko jak już to wieczorem ale wtedy jak tibia zadziała to z kolei są lagi... :/ Niech to szybko naprawią.
PoZdRo FoR CiPsOfT. |
Cytuj:
|
Zalosni jestescie :( Placzecie bo glupia gra sie popsula xD Szkoda ze nie mam piwa tak bym mogl sie posmiac..a tak musze plakac :(
|
To, że wyłączyli serwery, to dobrze, bo przynajmniej nikt nie będzie się logował, a co za tym idzie - nikogo nie kicknie :) Jedyne co mnie martwi, to że PACC leci... Mam nadzieję, że jeszcze dziś włączą Candię i sobie choć chwilkę zagram moją wypasioną postacią B)
|
Za pomoc :D ban Zobaczyłem hacklink na trade chanel i wklepałem na help chanel i napisał this is hacklink "please report Hacker{"
|
szkoda tylko ze na koncóce tego weekendu to sie stalo. Ja mam jescze dzisiaj wolne bo matury są. xD
|
Cytuj:
hahahahaha. To to jest nic. Ja przylapalem typka jak gral na bocie. Tzn samo mu expiło. Poszelme tam, nakrecilem filmik jka gra na bocie no i przy okazji go zabilem. xD Napisałem piękny temat o tym jak gral na bocie. Nawet udostepnilem filmik na rapid share i podalem link na forum. I co mnie czekało? Ba na 7 dni. Naszczescie juz pare dni temu mi sie skończyl. xD |
Czytal ktos z was w ogole o co chodzi z tym SoDD ? bo mi sie wydaje po przeczytaiu tego ze cipsoft dosc sporo moze na tym ucierpiec i w najgorszym wypadku moze wzrosnac cena paccow przez jakis czas :o
|
jeeeee! tibia bedzie dzialac!! prubuje sie etraz zalogowa a mi pisze ze wlasnie wlacza sie serwer! hahah see you in tibia! xD
|
Lesiu a ban poniewaz... ? jaki pkt regulaminu zlamales tym :D
|
Cytuj:
|
A Ja na 30 dni a gm obiecał skrócić nie skrócił Mogę dać screen complain , ban by zniknoł ?
|
Cytuj:
Najlepiej by było, jakby te serwery wyłączyli na zawsze. |
Niech chodzą tylko niech grają z umiarem :D
|
Cytuj:
Tibia sux... |
W końcu włączają po kolei światy xD
|
omg, hackerzy hah, tego jeszcze nie było ...
Współczucie tym co dedli przez kicka -.-. |
Kurde tylko Azura off..a to oczywiscie server na ktorym gram.. ;( :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |