![]() |
Może to będzie nowy item w stylu medal of honor?
|
Cytuj:
|
@up
beznadzieja na max, wcale sie nie usmialem |
Cytuj:
|
jak czytam te wasze 'domysly' to sam nie wiem czy mam sie smiac czy tez plakac;(
|
Moim zdaniem takie domysły są zbędne. Sami się nakręcacie....
Wedlug mnie nie moze to być golden bow ani nic tego typu, bo ma to byc item ktorego nigdy wczesniej nie bylo.... taki, o ktorym nie slyszeli nawet ludzie z tibia.erig.net ;) Cos czego nikt nigdy nie widzial. A co do rare - skoro mozna samemu sobie wybrac cos zgodnego z profesja to tez nie ma sensu pisac "ze dla knighta to axe, sword, club albo shield, a dla palla to bow/crossbow"... no ludzie, nie ma innej mozliwosci i to co piszecie jest oczywiste ;) Co do samego faktu rozdawania nagrod... - jestem za. Nie ma co sie burzyc i pieklic ze jakis noob wygra, cipsoft zarobi kase itp. To jest konkurs, loteria i na tej samej zasadzie nie robimy w kolekturze totka awantury "ze ten koles co wygral 20.000.000 zl to ma IQ nizsze od mojego" |
Cytuj:
|
a moim zdaniem bla bla bla. Tak tak sorc/druid dostanie 100xSD, strzeli sobie 100 razy i ch*j z nagrody. Great Axe albo Thunder Hammer też pewnie knight dostanie, zwłaszcza że
Cytuj:
Cytuj:
Jak czytam te wszystkie wypowiedzi nabieram coraz większej ulgi gdyż z minuty na minute jestem coraz bardziej przekonany że jakiś Niemiec lub Brazylijczyk dostanie te prezenty i będzie wiedział jak się zachować, a gdy napisze o tym na forum spotka się z poklaskiem, a nie tak jak tutaj Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z poważaniem dla całego grona Moderatorów, trzymających się przy zmysłach podczas pilnowania porządku na tym forum, Liczbix _/ |
fajnie by bylo dostać Dragon Scale Legs ale niestety one istnieja wiec ich nie bedzie ;p
|
Cytuj:
Tak czy owak, nie będzie to polak ;-) |
W tibia.spr jest sporo interesujących, nieznanych z gry grafik. Ja bym chętnie przyjął procę.
|
nie wiem po co tyle krzyku jak tydzien po dostaniu nagrody osoba zostanie shackowana :D
|
:)
Cytuj:
Jeszcze cos odemnie Moze to bedzie Dragon Scale Helmet :p widziany tylko na test serverze |
Dostanie jakis shitowy medalik i bedzie cieszyc morde
|
Cytuj:
Jesli chodzi o nagrode to dostanie zecz ktorej nie ma i nie bedzie,wiec raczej jakis amulet to nie bedzie.Jesli chodzi o maga to moze dostanie cos specialnego bo runy to bez sens;[ |
Żaden gracz w tibi nie posiada DSL! MLS jest w posiadaniu bubble to wiem. Ale nikt nie posiada DSL.
|
LOL DLA CIP SOFT'u
To poprostu wielki chwyt marketingowy. W grze powinny byc dostępne wszystkie itemy. Np. PACC na ta okazje kupi specjalnie jakies 10k ludzi a poprostu bo gra z 1k ludzi. Pewno ktoś wygra ale ogłoszą to za jakiś tydzień albo dwa żeby Dzieci Br'u kupowały Pacia.:baby::D A poza tym Cip Soft zostanie przez jednych znienawidzony i tyle.;( Poprostu stwierdzą tak jak wielu z nas że to jest nie fair ze jakis koles który miał fart dostanie jakieś eq full wypas a oni nie mogą tego zdobyc. A CP daje jeszcze coś co nikt nigdy nie będzie miał. Żenada.8o
|
Cytuj:
W końcu jakiś mądry post. Bo te wszystkie domysły wcześniej są zajebiste (żałosne). Sie uśmiałem. |
Cytuj:
@top Pewnie dadzą sworda/cluba/axe o 100 atk i 100 def dwuręczne. Takie przypuszczenie takie. I tak się nikt nie przyzna do tego, że ma taki item. I nie będziemy widzieli co to jest. Chyba, że tibia.com napiszę co dali, ale nicku już nie. @Ka$z3r Mylisz się. DSL ma Taghor w swoim GH. Wystarczy w necie poszukać... MLS'a też mają i golden seta całego. |
Hehe, może to będzie Blessed Shield? :) Albo Wigned Helmet? :) Wszystko jest możliwe, może to być DSL, Demon Legs? ;:p
Ten PACC to nawet fajnie, ale te itemki to już rox. Ciekawe kto to dostanie. :D |
Według mnie to nie będą dsl bo takowe już były.
To powinno być dla knighta jakiś nowy set np. magic demon set pallady powinien dostać nie kończące sie strzały i powiedzmy ten golden bow a druid i sorcerer to jakiś ultra lekki set dający premie do manny wzależności od lvla np 100lvl premia 500many albo coś i nowiutki czar. jak ktoś jest jeszcze na rooku to A )Nagroda jak już wyjdzie B )Set typu plate ale inna nazwa + możliwość pływania na mailand |
Cytuj:
Cytuj:
Magic demon set też mnie rozbawił. Gratulacje inwencji twórczej i umiejętności czytania ze zrozumieniem. Już nie chce mi się szukać, ale w poście na tibia.pl jest wyraźnie napisane: JEDNA RZECZ KTÓREJ NIGDY NIE BYŁO I NIE BĘDZIE OPRÓCZ TEGO JEDNEGO EGZEMPLARZA. |
Zwyka nagonka żeby ludzi Pacc'a kupowaliX(
|
Fajnie, szkoda tylko, że moja stara mówi, że nie kupie pacca zanim nie będe sam zarabiał. Za******* do 18 musze czekać. Ludziom co mają pacca życze powodzenia. Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem, czy ktoś nie pisał, że tym itemem może być coś nowego, niedawno zrobionego przez cipy. Mam nadzieje, że nie dostanie go jakiś kolo z kompleksem i nie wywali do wody X( , albo żeby nie było jak w toto lotku-nagrode dostaje teściowa fundatora kasy! Możliwość pływania na maina? CO ZA BZDURY! Idziesz na main zbierasz pare bp copper shield, wracasz i sprzedajesz po 200gp/1. To praktycznie 1, ale niekończąca sie nagroda. Jak cipy są tacy mądrzy to czemu nie pomyślą, że jak dadzą wiecej potworków dla facc, więcej osób bedzie chciało grać w tibie, przez co więcej osób bedzie chciało inne potworki i kupi pacc... Coś mi sie zdaje, że CIP(Całkiem Inteligentni Panowie)NIE są wcale tacy rozumni. Skoro ludzie sie dowiedzą, że ktoś z pacc już dostał nagrode, zapewne każdy bedzie huntowal premmy acc i sieka będzie. Albo jakis noobek pujdzie na expa, padnie, mu to spadnie i nie zdąży odzyskać przed restartem serva. Ludzie Apokalipsa sie zbliża!(bez skojarzeń z pewnym monsterkiem :P )
|
Cytuj:
@1. To będzie przedmiot unikatowy ale bezwartościowy z punktu widzenia normalnego gracza. Może to być np. medal/puchar/statuetka / broszka z napisem ze jest on/ ona tym szczęśliwcem. Lub coś w stylu Crown/ Golden nugets/ Gem w kolorze czarnym / @2. Przedmiot istniejący w grze z kategorii rare ( broń/ tarcza/ zbroja dla postaci walczacych z meale/dist, wieloładunkowe runy/softy/ nowy spell dla postaci walczacych magia. @3 to wiadomo roczny pacc. Wg mnie mozliwe jest ze nagroda bedzie unikalna z tego powodu iz moze to byc np przedmiot istniejacy ale przypisany do konkretnego gracza, np: Demon Armor z opisem iz jest wlasnoscia konkretnej osoby ;P tak jak Old BP Sam'a z Thais ;P. moze to byc tez przedmiot nie majacy ograniczen czasowych np softy ktore sie nie psuja, amulet/ring nie tracacy szans/czasu. |
Imo 1 prezent to będzie jakaś ozdoba ("bezużyteczna")
A drugi to nie wiem... HAIL FACC _/ |
[quote=Bakuo;1569099]Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >
Nagrode wygrywa posiadacz konta,a nie postać,a jak wiadomo na koncie można meic rożne postacie na różnych servach,więc pewnie bedzie dany wybór na którą postać ma przypaść nagroda. |
Cytuj:
|
Nagroda składa się z trzech części:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony. 2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu. 3. Talon na roczny PACC. Wiec watpie zeby tym unikatowym przedmiotem byl np. jakis sword/club/axe (chociaz moge sie mylic), poniewaz jakby wygral jakis koles co ma sorca/druta/palka to na co mu to, a jak wygra knight to i tak dostanie przedmiot dostosowany do profesji...(patrz punkt 2) Blessed Shield - juz maja Great Shield - --||-- Golden Helmet - --||-- Winged Helmet - --||-- Demon Legi - --||-- Horned Helmet - --||-- Dragon Scale Legs - --||-- Golden Boots - --||-- Warlord Sword - --||-- Magic Longsword - przeczytaj to co pisalem up Ceremonial Mask - kto wie (nic mi sie wiadomo o tym, ze ktos to posiada) Dragon Scale Helmet - jak up Moze jakis nowy armor lub legsy :D Co sadzicie o tym co napisalem? |
fajnie by bylo jakby dostal go jakis madry polak :D
|
@Up: 22:55 Scross [21]: niekazdy kto gra w tibiie jest glupi
Hm, prezenciki pozostaną tajemnicą zapewne. Zobaczymy, co to będzie, imo na 90% jakiś nowy item. |
Cytuj:
przeczytaj newsa na tibia.com |
Cytuj:
|
HAHAHA!
Skoro Cipy napisały, że tego itema nie zdobędzie już nikt inny - teraz wiemy że są to Dragon scale legs to znaczy, że nie ma żadnego Questa u Kruzaka w Kazzo, a ten Bazyliszek to jedno wielkie GÓWNO. @Johanes Dobra idź się pobaw na podwórku, czy poczytaj słownik.. idiota |
Omg DSL ale sux :P Gratulacje dla tego gościa!
|
A zkond wiecie z bazyliszek i kruzak nie ma qesta??
moze to w skarbcu kruzaka jest tylko iluzja jak na ghoustlandzie?? zreszta jest tam tez great shield wienc moze na tego shielda jest qest a nie na dsl |
Cytuj:
Weź wyjdz człowieku lepiej sie zabierz za ortorgafie niż za tibie ;) Jak czytam te wasze wypowiedzi to mam ochote sobie strzelić w łeb...tą nagrode dostanie pewnie jakiś znajomy tych debili z cipisofu albo będzie to jakiś totalny crap....nie podniecajcie sie tak bo wiadomo że nikt z was nie wygra :D |
Cytuj:
co im zalezy dla nich przecież te nagrody to tylko piksele |
NA TITANII KOLEŚ DOSTAŁ DSL więc odpowiedź z tytułu tematu znamy więc proszę o zamknięcie tematu.
|
a no wlasnie przeciez dsl nie jest przystosowany do zadnej profesji bo to legi a mialo byc inaczej a ta igurka to co to dokladzniej?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |