Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Głosowanie - zabarykadować PoH! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17635)

Bal Ur 22-11-2004 18:00

Na poważnie.

Co ci to da, że zostanie tu cokolwiek rozstrzygnięte. Nawet jeśli ludzie w sondzie zdecydują, że należy zagrodzić PoH, to co z tego. Jak narazie zajżało tu 432 osoby z czego zagłosowało tylko 32 (dane na teraz). Nikt tym się nie przejmie, a zwłaszcza ludzie z CipSoftu oleją to ciepłym moczem i pokryją to warstwą kału.

Co najwyżej możesz mieć satysfakcję z tego, że ludzie cię popierają, a przynajmniej większość. Ja tego nie popieram.

Descartes 22-11-2004 18:01

To wszystko nie ma sensu. Lepszym rozwiązaniem byłaby możliwość podróżowania statkiem dla FACC (trochę wyższe ceny)

Stalmir 22-11-2004 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
To wszystko nie ma sensu. Lepszym rozwiązaniem byłaby możliwość podróżowania statkiem dla FACC (trochę wyższe ceny)

Mnie troche statki wkurzaja bo podruzuje nimi od dwoch tygodni a juz wydalem na nie 10k to jakby to facc z tak jak ty mowisz wyzszymi cenami plywal to by 15k wydal dla mnei to duzo :P Plywam juz tylko na takie wyspy jak edron, darashia a reszta z buta :P

Master ostry 22-11-2004 18:05

co to za przyjemnosc grania jesli idziesz sobie, fajnie jest i tu nagle GS wyskakuje i You are dead.

Master ostry 22-11-2004 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bal Ur
Co ci to da, że zostanie tu cokolwiek rozstrzygnięte. Nawet jeśli ludzie w sondzie zdecydują, że należy zagrodzić PoH, to co z tego. Jak narazie zajżało tu 432 osoby z czego zagłosowało tylko 30 (dane na teraz). Nikt tym sie nieprzejmie, a zwłaszcza ludzie z CipSoftu oleją to ciepłym moczem i pokryją to warstwą kału.

Co najwyżej możesz mieć satysfakcję z tego, że ludzie cię popierają, a przynajmniej większość. Ja tego nie popieram.

nic nie wiadomo, szczerze mowiac cipsoft moglby sie na to zgodzic ( jest jeden sposob):

jakby powiedziec wszystkim polakom niech nie graja w tibie 7 dni albo strajk ze polacy nie beda kupywali paccow (to by byla ogromna strata dla Cip'ów), wtedy szantaz by na nich zadzialal bo co im szkodzi dac pare nowosci w mapie i zarobic na tym $$$$$$

Bal Ur 22-11-2004 18:16

Kreatywność

@re up
Ta jasne już widzę jak wszyscy dla ciebie przestają grać w Tibię i kupować PACC na znak protestu. Polacy to jest tylko jakiś tam procent graczy w Tibii. Zresztą Brazylijczyczy, Szwedzi i narody innej maści by się pewnie nie obraziły jakby Polacy wyrwali z wszystkich serwerów.

Wszyscy tu plują na na tzw. Lurerów. A z drugiej strony to kolesie myślą. Jakiś koleś kiedyś pomyślał "po co mam zabijać osobiście gdy jakiś potworek może to zrobić za mnie". I tak się to właśnie zaczeło. Więc patrząc z innej perspektywy to nie GS cię zabija tylko inny gracz (bo to on lub inny grzebie potem w twoich zwłokach).

Czy ty masz marzenie, żeby nikt nie umierał z takiego lub innego powodu? Bo jak by zebrać to do kupy to:
- pk zlikwidować - rozwiązaniem jest non pvp
- od monsterów też nie ginąć
Było by poprostu fajno gdyby tylko można było expić i expić bez jakiegokolwiek ryzyka.

Dr.Unknown 22-11-2004 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master ostry
nic nie wiadomo, szczerze mowiac cipsoft moglby sie na to zgodzic ( jest jeden sposob):

jakby powiedziec wszystkim polakom niech nie graja w tibie 7 dni albo strajk ze polacy nie beda kupywali paccow (to by byla ogromna strata dla Cip'ów), wtedy szantaz by na nich zadzialal bo co im szkodzi dac pare nowosci w mapie i zarobic na tym $$$$$$

Stary ochłoń, bo takie pierdoły piszesz, że normalnie nie idzie wytrzymać! CO ich jacyś ***any tłuści polacy obchodzą?? OMG! Błagam:(

Iris on Eternia 22-11-2004 18:21

Cytuj:

Tak! Zorganizujmy powstanie! Strajk który Cipów gówno obchodzi! Niech ci statystyczni dwaj Polacy nie kupią sobie Pacca bo tobie się zachciało żeby poh był ogrodzony!

Nie rozśmieszaj mnie -.-

Master ostry 22-11-2004 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Stary ochłoń, bo takie pierdoły piszesz, że normalnie nie idzie wytrzymać! CO ich jacyś ***any tłuści polacy obchodzą?? OMG! Błagam:(

chcesz przez to powiedziec ze jestes gruby?

Bal Ur 22-11-2004 18:27

On nie miał na myśli, że jest gruby tylko, że ty jesteś ...
Napisz coś konstruktywnego a nie przy*******asz się do zadania wyjętego z kontekstu.

Dziecko Lunary XDXD 22-11-2004 18:38

Kuraj POPIERAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj

Kuraj ma racje!!!!!!!! Po co zamykac odrazu poh??????????? jak mozna zrobic statki dla faccow......drozsze oczywiscie ale beda!!!!!!!! i to jest dobre rozwiazanie!!!!! Fakt nie ma sensu ciagac tematu to nic nie zmieni chyba ze zaglosuje w sadzie 5k ludu to moze jak link z sada wyslesz to moeze......ale nieee :/

KURAJ MASZ RACJE :) :) :) ;) ;) ;) :] :] :] :] 8o

Gangrel 22-11-2004 20:23

Prawda jest taka ze lure ma swoja dobra strone. Jak nooba gs ubije ten zwykle sie wkurza i rezygnuje z gry. W ten sposob tibia urotowala sie od calej masy noobow i stracila tylko kilku ciekawych graczy. Gdyby wszytko bylo cacy dla low-leveli to tibia byla by rookiem(jak non-pvp do 40 lv)

Karrith 22-11-2004 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziecko Lunary XDXD
Kuraj ma racje!!!!!!!! Po co zamykac odrazu poh??????????? jak mozna zrobic statki dla faccow......drozsze oczywiscie ale beda!!!!!!!! i to jest dobre rozwiazanie!!!!! Fakt nie ma sensu ciagac tematu to nic nie zmieni chyba ze zaglosuje w sadzie 5k ludu to moze jak link z sada wyslesz to moeze......ale nieee :/

KURAJ MASZ RACJE :) :) :) ;) ;) ;) :] :] :] :] 8o

jakby tak bylo to by faccowie mogli podrozowac na wyspy only dla pacc i mogli by wszystkie qesty wykonywac, polowac na wszystkie potwory qpowac czary dla pacc itp. wiec wg mnie to by bylo bez sensu a i tak mam pacc wiec mnie to za bardzo nie obchodzi:P

@topic
po co poh zamykac? mi tam nie przeszkadza jak jest gs zlurowany (no moze tylko troszke:P) zawsze sie troche adrenalinki przyda:p

Rankor 22-11-2004 22:34

Omg to by zrobili cos w rodzaju "blokady" dla facc i tyle. (Np z thais do venore sie da, a z venore na darashie juz nie :P)

behama 22-11-2004 22:58

hieheiheihiehie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
Ja gram na Isarze, to wcale nie mlody swiat. A podrozowalem wiele razy. Nie, to nie jest potrzebne, nawet nie wskazane. Wyobrasz sobie ze wchodzisz na poh, tam 3 gsy cie gania a ktos zaiwanil parcele?

aaaaaa pomyslales o rampach ??

cykoor 23-11-2004 00:10

buhahaha zes wymyslil :) a kto Ci kaze lazic do venore :) dla mnie to moglo by byc wiecej niebezpieczenstw na roznych traktach albo w ich poblizu :) wtedy masz dreszczyk emocji i kawal dobrej zabawy :D a nie ze: omg gs tam jest i nie moge isc!!!. to po co lazles :P fajnie jest jak nie wiesz co Cie czeka a nie tylko lazisz jak robot i klepiesz expa, trzeba przezyc jakies przygody itp :) a to jest calkiem niezly powod :) sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki :D ale dzieki temu do dzisiaj to pamietam :D

wiecej potworkow na traktach!!! :D

Descartes 23-11-2004 06:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cykoor
buhahaha zes wymyslil http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif a kto Ci kaze lazic do venore http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif dla mnie to moglo by byc wiecej niebezpieczenstw na roznych traktach albo w ich poblizu http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif wtedy masz dreszczyk emocji i kawal dobrej zabawy http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrin.gif a nie ze: omg gs tam jest i nie moge isc!!!. to po co lazles http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif fajnie jest jak nie wiesz co Cie czeka a nie tylko lazisz jak robot i klepiesz expa, trzeba przezyc jakies przygody itp http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif a to jest calkiem niezly powod http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrin.gif ale dzieki temu do dzisiaj to pamietam http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrin.gif

wiecej potworkow na traktach!!! http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrin.gif

Kurczę rozumiem no, GS lurnięty po drodze na jakiegoś trudnego questa, ale po drodze do miasta? Pomyśl, mieszkam w Venore i wracam z hunta, szczęśliwy, mam pełno kasy, magic level mi skoczył... i Bogu ducha winny spotykam na drodze DLa i padam, tracę wszystko wraz ze skillami, wypada mi ten knight armor...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cykoor
sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrin.gif

Zapewniam Cię, że teraz nie wrócisz. A jeżeli jesteś karkiem, to pomyśl o innych - 20-30lvlach, które przed GSem nie uciekną.

I jeżeli jeszcze raz zobaczę kogoś piszącego coś w stylu:
Cytuj:

a kto Ci kaze lazic do venore http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif
...Normalnie zarąbię. Snowballami.

Pinky 23-11-2004 16:54

Ha a wiecie ze lurowanie to extremalny sport..
Sprobujcie kiedys zrulowac takiego np gs pod jakis most gdy lurujesz powstaje takie uczucie "uciekne czy nie "wszystko sie w Tobie gotuje i masz swietna dawke adrenaliny hehh a potem stoisz gdzies juz bezpieczny i patrzysz jak inni gracze uciekaja od potworka to jest zabawne :D
PoHu nie trzeba zamykac ogradzac bo wtedy gra byla by nieco nudna ..

Dr.Unknown 23-11-2004 17:22

Zabił mnie dzisiaj zlurowany scout. I co płaczę, zakłądam głpuie tematy? Nie, taka kolej rzeczy, odrabian, jak po każdym innym rodzaju śmierci...

Spider 23-11-2004 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
po co barykadowac?
<edit by aktus>
no coz... mozna przejsc z poh do venore bez potrzeby przechodzenia przez ten most ale trzeba znac droge

Ta rzeczywiście trzeba znać droge lol... wystarczy kliknąc na mapie a dojdziemy do Venore, droge Thais- D bridge/ Venore.

All what I wanted said.

Gumski 23-11-2004 18:30

POH jest kawalem rowniny gdzie nie ma problemu zlurowac czegokolwiek. Zapusci sie taki jeden z drugim tam gdzie niepowinni i inny porzadny obywatel ma dead'a. Rozumiem ze lurowanie to czesc Tibii, jak niektorzy mowia ale bez jajec, niech sobie ktos luruje slabsze potwory a nie takie jak GS i to w miejscu gdzie jest duzy ruch - trakt miedzy miastami. Toz to nie ma sensu.

Zaglosowalem na TAK

Gangrel 23-11-2004 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumski
POH jest kawalem rowniny gdzie nie ma problemu zlurowac czegokolwiek. Zapusci sie taki jeden z drugim tam gdzie niepowinni i inny porzadny obywatel ma dead'a. Rozumiem ze lurowanie to czesc Tibii, jak niektorzy mowia ale bez jajec, niech sobie ktos luruje slabsze potwory a nie takie jak GS i to w miejscu gdzie jest duzy ruch - trakt miedzy miastami. Toz to nie ma sensu.

Zaglosowalem na TAK

@Gumski

Nie jestes obiektywny, choc z postu tego nie widac, ale ja cie z rl znam. Otoz, Gumski to pan ktory dwoch pk nie wytrzymal i uciekl na non-pvp. Jestes teraz przeciwko, choc nigdy ci sie nie zdarzylo. Jestes poprostu rozgoryczony, ze high levele robia co chca. Jest to jedno z niewielu niebezpiecznych miejsc, a gra przynajmniej ma klimat. Cos sie dzieje, nie expie i skilowanie/runki i odwrotnie.

Gumski 23-11-2004 18:40

Ekh..Gangrel..ja tu nie gadam o PK ty wypowiadam sie na temat z gory zalozony. Moge miec swoje zdanie na temat lurowania? Bardzo dziekuje.

Gangrel 23-11-2004 18:47

Hmmm, nie, nie mozesz. Dyskusje na takie temty powinny byc obiektywne, a w twoim poscie tego nie ma. PoH i lurowanie trzyma w tibi klimat i chyba szlag by mnie trafil gdyby przez takich jak ty, rozgoryczoncych newbie kolejny ciekawy element zostal wyeliminowany.

Master ostry 23-11-2004 20:12

wedlug sondy wiekszosc osob zaglosowala za zamnieciem Poh I to mnie satysfakcjonuje jak narazie, pomyslimy co dalej z tym zrobic........

Chmielok 23-11-2004 20:54

Jest cos takiego na rooku co ja nazwalem niewidzialna sciana, a dlaczego ?
Znalazem cos takiego na prawo od swiatynii, a to bylo tak, ubijalem rabbity (sa blisko, a chcialem miec jedzenie) gonie go, on ucieka i miedzy tymi swamp tree rabbit zatrzymuje sie i ucieka w inna strone, tak jakby tam byla niewidzialna sciana.

Mozna by bylo ustawic mosty podniesione w wejsciach do POH (np takie jak ten blisko mount sternum).

A statki dla FACC to idealny pomysl, oczywiscie edron i darama byly by dla nich zablokowane, ale dzieki temu nie bylo by zadnego ryzyka podrozowac z miasta do miasta (przyklad.Thais do Carlin, trzeba przejsc przez most Dwarfow, a jak wiadomo sa tam Dwarf Soldiery, ktore dla low-lvl sa zabójcze, nie mowie o knigthach.).

NIE KLÓĆCIE SIĘ NA FORUM, OD TEGO SŁUŻY CHAT !!!

STATKI DLA FACC ROX !!!

kidler 24-11-2004 14:54

Cytuj:

ROTLF!! 8o8o8o8o8o8o8o <gleba>

Ekm, czy ty wiesz co piszerz?!

Nikt się nigdy nie zgodzi, LOL, może ze dwóch twoich kolegów. To jest wogóle nierealne, myślisz że ktoś by sie zgodził na jeden dzień bez grania dla jakiegoś głupiego pomysłu który i tak jest zdany na niepowodzenie. Tym bardziej jeśli ktoś chce se kupić pacca, i dla takiego pomysłu bu zrezygnował. ROTFL
Temar ogólnie głupi, juz dawno powinien być zamknięty, a ty go na siłę ciągniesz. CipSoft tu nie zagląda, a nawet gdyby to i tak by Ciebie nie posłuchał, tu chodzi o dobro ogółu a nie jednego człowieka któremu zachciało się zamykania pohu, a nawet gdyby większość chciała to i tak poh zostanie zamknięty... A poza tym Cipy mają już dawno wymyślone co wprowadzą do następnego Updata.
Zamykanie większości expowisk (odgradzanie ich od miast) jest bezsensowne, gra traci klimat.
@Master Ostry
Naucz się edytować posty.

Master ostry 24-11-2004 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
ROTLF!! 8o8o8o8o8o8o8o <gleba>

Ekm, czy ty wiesz co piszerz?!

Nikt się nigdy nie zgodzi, LOL, może ze dwóch twoich kolegów. To jest wogóle nierealne, myślisz że ktoś by sie zgodził na jeden dzień bez grania dla jakiegoś głupiego pomysłu który i tak jest zdany na niepowodzenie. Tym bardziej jeśli ktoś chce se kupić pacca, i dla takiego pomysłu bu zrezygnował. ROTFL
Temar ogólnie głupi, juz dawno powinien być zamknięty, a ty go na siłę ciągniesz. CipSoft tu nie zagląda, a nawet gdyby to i tak by Ciebie nie posłuchał, tu chodzi o dobro ogółu a nie jednego człowieka któremu zachciało się zamykania pohu, a nawet gdyby większość chciała to i tak poh zostanie zamknięty... A poza tym Cipy mają już dawno wymyślone co wprowadzą do następnego Updata.
Zamykanie większości expowisk (odgradzanie ich od miast) jest bezsensowne, gra traci klimat.
@Master Ostry
Naucz się edytować posty.

OMG! czy ja mowie ze tak trzeba robic????!!!!!!! ten temat jest zalozony po to zeby zbierac wasze poglady na temat czy wolelibyscie zeby zamknieto PoH OMG! przecie ja tego na serio nie mowilem przeciez chyba wiem ze Cipy takie bzdury olewają OMG!

PiXik 24-11-2004 17:43

Nie barykadować i powinni zniszczyć bramkę lvlową w molts dl w carlin omg to by było piękne i zajedwabiste.
Sam nigdy nic nie zlurowałem.Lubie walczyć z lurerami

LOL_13 24-11-2004 18:00

lol

Ale wy macie problemy z tym poh'em ;p . Jak wiecie ze tam moze byc zrulowany gs albo cos innego to poprostu jak noobek nie idz tamtendy lol ;p
kup se paca i podrozoj ;p

Wubeso 25-11-2004 18:35

ja popieram

Tak jak kolega wyzej napisal ,, kup se pacca''
a jesli kto sie chce pacca(co nie sadze) lub go nie satc, lub cos tam jeszcze
to ma przestac przez to grac? ;)
A tak wogole jak mowicie ze lurowanie to klimat gry to moze wogole niech CIPy odblokuja kazdy most z wejsciem na wyzszy poziom, kazda gore, miedzy wyspami niech beda mosty (oczywiscie z bariera na pacca na wyspach paccow), odblokowac ghost land, nie bedzie juz shodzow tylko dziury i ogolnie wszystko bedzie odblokowane zeby mogly se Dly po miatach buszowac.

Swir 26-11-2004 15:38

ZOSTAWCIE POH W SPOKOJU !!! KOCHAM LURERÓW !!!! NA RUBERZE PRZEZ GS'A DRAGON SHIELD... ( 10 palkiem od kumpla )
Zreszta lurerzy to czesc gry tak samo jak PK.
BTW : Zaglosowalem zeby zostawili...
A jak sie boisz deda przez lura to tibia nie dla ciebie idz sobie pusc telenowele... ( najlepiej BR ! :D )

Wubeso 26-11-2004 16:04

no wlasnie mowie... jesli tak kochacie lurerow to moze rzeczywiscie otworzmy wszystko zeby se warlocki po miastach biegaly?

Szmelc 26-11-2004 17:23

W sumie mogli by zamknąć PoHa, było by bezpieczniej dla n00bków, którzy nie potrafią uciec przed lurniętymi monsterkami (oczywiście należy zawsze mieć UHy ;) ), ale gdy idzie się główną drogą z Venore do Thais lub kazz zawsze przechodzą ciarki czy tym razem spotkam GSa? BTW: zagłosowałem za co mnie to obchodzi... :)

Leo 26-11-2004 18:06

BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH!

TYLE!

Ja padłem od GS'a na starej postaci. PoH powinien być oddzielony Mostem, bez przejścia dołem, i schodami! (Po nich się nie da wciągnąć!)

Fido 26-11-2004 19:01

Wracam do tematu za co pewnie zostane bardziej znienawidzony :P

Eh ludzie to chyba moj byl pierwszy post ktory zawieral tresc o tym ze lurezy to czesc gry i ja wcale nie jestem za tym zeby wszystko odblokowac ale zeby zostalo tak jak jest hmmmmm chociaz bardzo bym chcial zeby taki warlock sobie po miescie szalal dla mnie gratz niestety dla innych nie. DlA TEGO NIECH ZOSTANIETAK JAK JEST. Sorry za bledy, ale jakos za ortografia nie przepadam.

P.S. A ak w ogole ten temat jest bez sensu co nam da jakas ankieta ??? Co najwyzej sie wyzyjemy i wyrazimy swoje poglady, zastanowcie sie.

Lord_Nerevar 26-11-2004 22:55

Jestem, ZA!!! gram na Harmoni i wkurza mnei to lurowanie, urozmaicenie do gry BA super wracasz z hunta i DED :|. A już wogule lurowanie pod główną bramę venore , emocje tak Masta Blasta , chcesz wyjść a nie możesz ale przygoda :D. Sam stałem się ofiarą właśnie takeigo zurowania GS pod bramę...(FS ;( )niehc sobie lurują cyce itd coś przed czym się da uciec, ale GS, DL... większoś postaci gdy się z nimi spotkają na środku drogi nawet na 25 lvlu ded.

Moongroow 27-11-2004 14:27

Sam sie człowieku zabarykaduj !!

:evul: :D hehe mam nadzieje ze moja odpowiedz na tego posta mówi sama za siebie !!!! :D

Petersaber 27-11-2004 18:48

Ja jestem zdecydowanie za zablokowaniem PoHa rampami... tak, żeby się nie dało nic wylurować, a gracze mogli bez problemu uciekać... Ja sam nienawidzie tych, którzy lurują... kiedyś, wracałem z hunta na DLe... niosłem sobie Royal Helma i Dragon Scail Mail.... skończyły mi się wszystkie UHy...idę koło Dwarf Bridge... patrze.. Giant Spider... wypadł i RH, i DSm... oraz bp of HMM...

ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!! sorx za spam!!!

K-ostry 28-12-2004 20:21

Powinni zrobić rzeke koło Poh'u i dac most i już by było po kłopocie (Wilk syty i owca cała)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29.