![]() |
zildjany kupowałem nówki czyli tak jak w sklepie (drumcenter.pl) za ride dałem połowe ceny.
|
Coś tam gram na gitarze, ok. 1.5 roku. Mam zamiar se kupić elektryka, ale jak narazie nie mam kasy na takie wydatki :)
|
Narazie gram od czasu do czasu na dzwonkach xP
Ale moim marzeniem jest miec pianino , ale to na bank znikome bo nie można mieć pianina w 10 piętrowym bloku w mieszkaniu 2 pokojowym xP A szkoda bo mam ręce i duże chęci do grania na pianinie , ale również do problemów lokacji trzeba doliczyć koszty pianina :( |
2 lata nauki gry na trąbce STAGG 77 T w Szkole Muzycznej. Zrezygnowałem z powodu za*******u w liceum :(
|
Cytuj:
|
|
A ja gram na SAKSOFONIE :) A pozatym gram w orkiestrze ;)
|
Cytuj:
|
Ja mam pianino po siostrach. Sama kiedyś trochę grałam, jednak porzuciłam ćwiczenia. Po prostu mnie do tego nie ciągnie.
|
A ma ktoś jakieś mądre stronki, ebooki to nauki nut? Bo książka którą mam jakoś traktuje nauke nut po macoszemu xDD
|
Widzę, że temat muzyczny to:
Chodzę do szkoły muzycznej (mama mi każe X( ) już 8 lat i : - Grałem 3 lata na fortepianie Głównym - Później zmieniłem na klarnet grałem 1 rok - Później zmieniłem na trąbkę i ma ją do dzisiaj z dodatkowym fortepianem czyli już 4 lata Od września zaczynam 3 klasę gim. ale później chce odejść ze szkoły muzycznej bo od nie dawna gram na basie i chce być w przyszłości basistą i robić w muzyce rozrywkowej W domu mam: - Pianino (obowiązek) -Trąbka (obowiązek) - Gitara klasyczna (gitara ojca :D ) -Gitara elektryczna (próbowałem ale nie dla mnie:p) - Gitara basowa (przyjemność :evul:) |
Keyboard, pianino (wiem prawie to samo xD). Keyboard mam CTK-671 Casio. A moim marzeniem jest rozwaleniem gitary elektrycznej taty bo jak go najdzie wena to spać nie można. A gitara za 1500 i to z DUUUUŻYM głośnikiem ;/
|
chciałbym kiedys na perkusji grać ale totalnie nie wiem co, jak, gdzie, kiedy, za ile etc :d
|
Gitara akustyczna: na początku trafiłem na barrowe i cisnąłem ją w kąt, ale często do niej zaglądam ostatnio i mrrrr... szkoda tylko, że Stagg i łatwo się rozstraja.
Perkusja: U znajomego na garach czasami pomykam :P Kiedyś był wokal, ale papierosy i alkohol zrobiły swoje. Może jeszcze się spotkam z tym instrumentem... Beatmakin' w Reasonie 4 ;-) |
Ja gram na komputerze :D mama mówi że jestem pianistą bo tak zgrabnie poruszam się po klawiaturze no ale 4 lata na pianinie robią swoje :P jednak uznałem że to troche lamusowe i skończyłem z tym. Moim marzeniem jest być niczym Tiesto i wystąpić na Sunrisie.
|
ale mi to granie na pianinie, czy gitarze trudne, grałem kiedyś trochę na mikserah kumpla, to dopiero zajawka, ale puzniej kumpel sprzedal bo wyjehal do anglii, szkoda
|
Ja popierdzielam na trójkącie marki Aimoisonic-Special model GTX-2008. B)
|
A ja gram na elektryku (Aria STG). A marzy mi się jakiś Ibanez albo Mayones Regius... Mmm ;)
|
No mi też sie marzy jakis dobry elektryk albo perka :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja gram na klawiaturze czasami sobie jakies melodie wystukuje:p
|
Osobiscie od dosc dawna mecze kopie Sratocastera z allegro ;) i czekam na przesylke http://www.edroman.com/guitars/ibane...s/ICT700BK.jpg
buhahahaha a i umiem tez zagrac "fade to black" na klawiszach ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja czekam na przesyłkę T.Burtona Greengo (wersja Jumbo z Cutawayem) :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gram na paralotni trójzakresowej. |
Cytuj:
|
Ja mam w planach kupic za niedlugo klasyka a potem opcjonalnie elektryk.
|
Ostatnio grałem trochę i wczułem się w gitarkę xD Grałem na elektrycznej ale mi klasyczna starczyła by w zupełności. Koleżanka zagrała mi Stairway to Heaven i teraz moim celem i marzeniem jest to zagrać xD A umiem już pojedziemy na łów!!
|
@up
hehe, pojedziemy na łów jest dosyć popularne. "Stairway to Heaven" nie jest takie trudne, powinieneś szybko się nauczyć. A ja mam taki nowy nabytek :) http://guitarcenter.pl/catalog/bas/b...sp-ltd-b-5e-ng Do tego zbieram sobie pieniądze na piec Mesa Boogie :) szaleje |
@UP
Daj pograć :) |
Od dwóch lat gram na flecie. Zaczynam również przygodę z gitarą zwykłą, ale marzę o elektrycznej. Ale do tego i daleko..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(@Walekifa) ... ale o to właśnie chodzi w moim mniemaniu. Ważne, że masz jakiś cel na tej gitarze. Bez tego mogłoby Ci się szybko znudzić ; ) A Stairway to naprawdę piękna piosenka. Imho najpiękniejsza ze wszystkich. |
Gram na Gitarze Basowej :)
ale od zawsze marzyłem o Perkusjii 8o8o ;) |
Gitara klasyczna. Nie sądzę, żebym miał marzenie nauczyć się grać na czymś jeszcze.
|
Ja gram na Washburn'nie OG-2.
|
Gram od dluzszego czasu na gitarze, zaczynalem od klasyka teraz gram na elektryku w kapieli(koncerty itp) gra na basie tez nie sprawia mi problemu i tez zachaczylem pare konecertow i kapel jako basista, ogaraniam tez instrumenty klawiszowe:pianino/fortepian.keyboard/ gram tez na trabce tez dosc dlugo i pogrywam sobie na harmonijca ustnej jakas poezje spiewana albo lajtowego blues'a a i jeszcze kiedys gralem na akordeonie troche ale to troche
|
gram na keybordzie od... uhuhu ~8 lat
jak dla mnie to duzo, prawie polowa mojego zycia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |