|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiho!
Taki temacik sobie, z czystej ciekawości, jaką muzykę gra forum.tibia.pl ![]() Gracie na jakimś instrumencie / chcielibyście grać? Jeśli tak to na jakims? Podawajcie też screeny i modele instrumentów. Ja od roku, gram 2 godziny dziennie na klawiszach (Keyboardzie). Mam CASIO CTK 541. Trochę gówno, ale jak się nauczę na prawdę dobrze grać, kupie inny keyboard. Mam to: ![]() A marze o tym: ![]() Pzdr, Offspringer. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram na flecie 6 dziurkowym,firma i model nieznana prodably made in china.
Umiem zagrać wlaz kotek na płotek.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() gram na gitarze, na razie klasycznej, ale mam zamiar kupic elektryka ; [
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
@Topic: Gram na gitarze klasycznej/akustycznej/elektrycznej/basowej, harmonijce ustnej i uczę się na flecie prostym. Umiem też trochę perkusję obsłużyć i (również trochę) klawisze/pianino/fortepian/(kiedyś trochę akordeon, ale pewno już nie pamiętam). No i za skrzypce się brałem ale nie mogłem opanować tego ruchu smyczkiem. Może dlatego, że za mało ćwiczyłem... ; ) Jednak cały czas moim głównym instrumentem, na którym gram najwięcej to gitara. Zaraz po niej jest harmonijka ustna. ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram: saksofon altowy i Casio CTK130
Marzę: gitara elektryczna (najpierw klasyczna, żebym się grać nauczył) i jakiś porządniejszy keyboard (np. KORG PA-50 albo Roland E60 albo Yamaha DGX620)
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 28-06-2008 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mógłbyś mi powiedzieć czym różni się saksofon altowy od tenorowego? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tenorowy jest większy i gra niższe dźwięki. Poza tym ma inny kształt fajki.
Zapomniałbym. Marzę jeszcze o tym, żeby ktoś mi wreszcie powiedział co mam zrobić, żeby mi jakikolwiek mikrofon zaczął działać na Linuksie.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 28-06-2008 o 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja ogólnie to gram na basie <model CORT action bass>, ale że ostatnio zarobiłem trochę więcej to sobie sprawiłem elektryka GIBSONa Les Paul Classic EB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Już od jakiegoś czasu kusi mnie kupno gitary klasycznej. Mam w domu akustyczną, ale jakoś jej dźwięk mi się nie podoba, wolę klasyka. Jak się uda, to w niedalekiej przyszłości kupię sobie taką.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Mam elektryka, chcę akustyka, prawdopodobnie będę mieć klasyka. Co nie znaczy, że z elektrycznej rezygnuję.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Mam klasyka, nie chce akustyka, rozważam międzi elektrykiem a basem. Coś pobrzdąkać umiem też na keyboardzie. A flet wyklnąłem na samym początku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() a ja gram na fujarce i umiem idzie grzes przez wies aha i umiem taz o kaczkach takie i jeszcze z dragon balla taki opening, a kiedys na trombce hejnal gralem nawet
Ostatnio edytowany przez Hadugg - 28-06-2008 o 17:43. Powód: przypomnialo mi sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Umiem troche utworow zagrac na klawiszach(casio ctk-450 - troche szitowate ale 5 oktaw ma xD).
Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 28-06-2008 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Hm... klasyk (Alvaro 20), elektryk (Mayones Setius GTM kiedyś, Flame LP 3 teraz). Zbieram fundusze na Gibsona LP i z tego względu do dziś nie mam jeszcze wakacji (pewnie kolejnych też nie będe miał) ;p Pogrywam na basie oraz perkusji.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Marzenia to skrzypce ; p ale trochę za późno.. Jak byłem mały to tata chciał mnie zapisać na jakiś instrument,a wtedy mnie to nie jarało i nie chciałem.. Teraz żałuję. Kupie sobie kiedyś gitarkę klasyczną i trochę pogram. To na pewno.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mam akustyka, gram na klasyku, zastanawiam się nad elektrykiem lub basem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gitara klasyczna i elektryczna, chociaż ostatnio elektryk się kurzy w kącie, bo bardziej mi klasyk odpowiada - może to dlatego, że gram krótko i często, przez co nie chce mi się podłączać tego wszystkiego.
|
![]() |
![]() |