![]() |
Wygląda że Yeti nie ma ustalonego respawnu i pojawia się na kontynencie Tibi co jakiś czas pojedyńczo a potem znika na pare dni i tak w kółko.
|
Cytuj:
|
no co ty ? ;d
Cytuj:
|
gdzie?
a gdzie są yeti? odpowiedz :p
|
Cytuj:
|
Musze go zniszczyć!!!
Musze go zniszczyć! Musze, musze, musze!!!! Szykuje już mojego najcika! Zobaczymy za jakiś czas panie yeti!! Tylko dostane 20 level i skille odpwiednie!!! :berserk:
|
Deathslicer, ya?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mój avatar to właśnie ukochany "a Deadslicer" więc prosze spojrzeć z lekka w lewą strone pod moim nickiem... |
nie wiesz jakie lvl'e mieli ci gracze ?:P
Nie no slyszalem juz wiele o Yetim, ale kto mi powie co to jest Elf druid. Bo na tibia.de dużo graczy o nim wspominało, i mówili że przebywa on w elf village, a ja ją całą przeszukałem i co...? i nic! |
Ja zwiedziłem całą Foldę kratka po kratce... i nie znalazłem Yeti. Jest więc pewne, że nie ma on stałego i ustalonego spawnu.
Co do Deathslicerów... Deathslicer - chodzący nóż, nie da się go zabić. Widziałem go w akcji jak prawie zabił palka 116 lvl, a później zabił rycka 100lvl (2 deathslicery). Knightmare przywołał parę na teście to było można sobie pooglądać. Magicthrower, Flamethrower - Filary w pokojach z faraonami które rzucaja magią/ogniem/metalowymi gwiazdkami. Nie da się ich zabić (no bo jak utłuc słup :p) |
Cytuj:
to mnie zmartwiłeś :( a miałem takie piękne noworoczne postanowienie..."Utłuke tego Deadslicera choćbym miał Premium account wykupić". No i masz ci babo placek...z tego co mówisz go się nie da zniszczyć... No ale jakby się kurde logicznie zastanowić to po cholere on ma pasek życia? Bo ma...Na jakimś ss-ku widziałem... |
A ja widzialem yeti na foldzie i zacząłem zdupcać lol
Był na foldzie bardzo głęboko w podziemiach poszliśmy a ziomkami i go zobaczyliśmy ale było nas 3 low lev i sie baliśmy fraga ale był jak tu przed kompem siedze
._________________________________________________ ________________ Bartekcracovia Knight--->9 lev--->danubia :crusader: --->1 mlv--->skillexx/xx--->p0ozdro dla Animo palladyn Lander wolf i Datop[id druidek--->miasto thais |
lol
Cytuj:
o co ci biega z tym "ale bylo nas 3 low lev i sie baliśmy fraga<??:P??> ale był jak tu przed kompem siedze __________<:P niewiem oco ci z tym biega? :P> a tak w ogóle to po kiego wała szłeś na same dno foldy z jakimis ziomkami<ciekawe jakie lvl :D> jak niezrobiłes screena :D. i ciekawe czemu muwisz ze bardzo głeboko w podziemiach skoro folda ma tylko 3 piętra głebokości?<rozumiem gdybybyło -6 :D [troche przesadziłem :P]> I patrzyłem status zabicia na dan00bi i niema nic z yeti wienc nie do końca ci wierze. :] (a może ja ci w ogule nie wierze ? :P) |
Z tymi fragami to mu o deada chyba chodzi...widzialem juz kilka ss-ków z Yeti ale wszystkie miały miejsce na powierzchni foldy...jeżeli to jest prawda to Yeti materializuje się na całej foldzie łącznie z podziemiami...
poczekamy zobaczymy... |
hehe
ja sie kłóce z tym ze folda ma 3 piętra! widziałem jak mój brat grał to schodzil coraz nizej i bylo jeszcze jedno zejscie (myśle ze z 5 ma). Zszedł tam i była ścieżka nie wiem gdzie prowadząca, do okoła była lawa, a dalej Fire Elementale które zabiły mojego brata :\ ( laga miał) Pewnie jest dalej coś ciekawego....
|
Moze Yeti jako jedyny potwor schodzi do jaskin i wychodzi na powierzchnei...
|
mała głebokość lecz duża szerokość
Cytuj:
|
;d
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Master * :D
Pozostaje nam tylko czekac na więcej wiadomości o Yetim. Dzisiaj jakiś głupek krzyczał na senji, że widział Yeti, przyszedłem, ale zobaczyłem tylko krew a nastepnie killed by frost troll xD |
ja yetiego nie widzialem ale widzialem jak zabil mojego kumpla ja mialem 15 lvl (wiem ze nie zawysoki) a moj kumpel 14 i se tak idziemy a ja tu patrze on sie wylogowal to ja mu na gg pisze czemu poszedles i powracam do tibi po chwili widze Cialo mojego kumpla szypko zabralem bp i uciekam i w tym momencie slysze tan odglos otrzymanej wiadomosci na gg patrze a to wiadoosc od kumpla "yeti mnie je...l" ale yetiego niegdzie nie widzialem :( musial chyba kogos znalesc i pobiedz za nim :P mialem farta :)
|
Gdzie one som !!??!!??!!
Wszyscy tylko gadajom ze som nowe mosters i te Yeti ale powiedzcie gdzie one som do jasnej... Wszyscy by chcieli solowac nowe potsworki a nie tylko ogladac ss'y :]
|
@Brave Stomach
Możliwe, że ma więcej pięter ale prawdodobnie można się do nich dostać tylko za pomoca kilofu. Co do tej lawy - 3 poziom Foldy jest podzielony na 2 częsci. W jednej FE, a w drugiej królestwo minosów(coś jak Kreta - mają nawet labirynt :) ) z kilkoma skorpionami i beho. @topic Yeti to bardzo dziwne zjawisko. Ostatnio postanowiłem zabić Yeti (Elysia) i spędziłem na Foldzie około 2 dni gry ( co w moim przypadku równa się około 35h gry). Yeti nie znalazłem, pomimo tego, że qmpel został przez niego zabity. Wiadomość o jego śmierci dostałem w 5 minut po tym jak to się stało - poszedłem od razu na Foldę , a w tym czasie Yeti zniknął(nie minęło więcej niż 15 minut od śmierci qmpla). Przeszukałem bardzo dokładnie wyspę i ani śladu po człowieku śniegu. Po tym wszystkim dowiedziałem się, że qmpel stał na Foldzie jakiś czas i robił runy(AFK). Moim zdaniem CIPowie wstawili do gry taki skrypt: ---------------- {kod programu } if ( ktoś_stoi_afk = true ) { pobierz_nick_afkera(); przywolaj_yeti(); zabij_afkera(nick); sprawdz_czy_nikt_cie_nie_widzial(); if (ktos_cie_widzial = true) { pobierz_nick_widza(); zabij_widza(widz); } else bierz_nogi_za_pas(); zniknij(); } else { kod programu } ---------------- :D :D :D PS. Programiści i niektórzy (L)userzy będą wiedzieć o co chodzi. ;) |
ok to yeti jest tylko robi sie co jakis czas i tyle i przetanice gadac jakies poj**** hitoryjki o pietrach i innych bzdurach to dzial o yeti a nie najglupsze hitorie swiata.... :evul:
|
i niech kazdy kto go widzi niech robi ss potrzebujemy wiecej info o nim a ja teraz palkiem pujde na folde moze bede mial szczescie :lucznik: ...
|
Pokaz screena!!!!!!!!!
PokaZ screena z tym deadslicerem!!!!!!!!!!
|
Yeti
Heh... niektore elementy wprowadzone przez ten Update to chyba najlepsze posunieci Cipsoftu od stworzenia tibii... :P Tylu tajemnic jak teraz jeszcze nie bylo ;)
Najpierw Faraonowie... kto to, co to, czemu tak a nie inaczej.... Teraz Yeti <chyba najlepszy element update ;)> Wszyscy wiedza ze takie cos istnieje, sa na to dowody... ale tego wszystkiego jest bardzo malo i nawet nie do konca wiadomo czy sa prawdziwe... tu ktos slyszal, tu ktos zginal ale sam tego nie widzial, tu ktos niby widzial..... ale dowodow, poza 4 ss brak :D Nikt nie wie gdzie, kiedy, co daje itd... Brawo dla CipSoftu za TAKIEGO Yeti ;) Brawo ze nie jest to kolejny Cyc, Drag czy demon, o ktorych kazdy wie wszystko.... Bo o Yeti nie mozna nigdy do konca niczego byc pewnym ;) |
Cytuj:
Edit: A może ty jako wybraniec masz udostępnione kody zrodlowe Tibii ? X( |
ja bym zrobil z mego kumpla low lvlka przynete :D i by stal nieruchomo i mnie zawola jak jakis mutant yeti atakuje to ja go ciach ciach i ss'ki i zdech :P (albo film przy okazji:P)
|
moge wam powiedziec ze yeti wyrzuca sniazki :D i wali z czegos takiego jak Energy Wave tylko powietrzne zadaje tym po 300 w góre jak mi wiadomo
umieszczem link do filmu wyprawy pewnej ekipy na yeti hunt :P http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21121 |
Najdziwniejsze jest w tym filmiku że tam są 2 yeti :)
Może to rodzinka?:P |
hehe dajnie ale...
spox fajnie ze jest YETI ale gdzie ono wystepuje :) ,i czy moglibyscie powiedziec po ile on bije i jaki kto mial najwiekszy miał hit na nim z miecza :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |