|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
JEdnak "YETI" przez clipów został wprowadzony. Umieszczam ponizej fotki co mozna spokojnie okreslic lokalizacje. MA bardzo duzo hp, niezle uderzenie i calkiem sporo exp jednak jest powolny co z łatwością wykorzystają palladyni
Polecam go osobom którzy szukają nowych doznań uważajcie na siebie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
|
Hmm... Jest juz nizej temat o Yeti wiec tam przenies to co napisales i radze usunac ten temat
Bobek ! Czlowieku to nie jest fake, pomysl zanim cos powiesz zobacz na wczesniejszy temat tam masz linka !
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] Ostatnio edytowany przez BadDuck - 21-12-2004 o 11:17. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ciekawe ile nad tym fake'iem pracowałeś. ASle jeśli to prawda to podaj dokładną lokalizajcę i inne plx. XD
![]() |
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
Cytuj:
Ty kretynie idebilu ! To ni zaden fake !!!A lokalizacji nie znamy bo nie chca jej podac ale na foldzie ! poszukaj se go,przekop cala wyspe... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN
|
lol na foldzie (hehhehehehehe)To jest niemożliwe .No chyba że stworzyli na foldzie jakieś miejsce tylko dla pacca
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
|
yeti spawnuje sie tylko co jakis czas. poczytajcie sobie artykul na www.tibianews.net
edit dokladny link: http://www.tibianews.net/article.asp?Id=317 Ostatnio edytowany przez Scream - 21-12-2004 o 15:22. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
gdzie to kufa jest??? wez odp plzzz
|
|
|
|
#8 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Oczywiscie ze yeti istnieje, a myslacej osobie nie potrzeba nawet screen shota na dowod. Wystarczy popatrzec na logi w "kill statistics na www.tibia.com.
Prosze bardzo: Log pochodzi z calmery. ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
Byla dyskusja w moim temacie ale jakis mod zamknal teraz prosze zeby go otworzyl
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
@UP : Magus, maly offtopic : takich myslacych to w dzisiejszych czasach coraz mniej...niestety....
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
Pragnę wysunąć teorie że yeti owszem istnieje...ale i tu pewna niespodzianka - wydaje mi się że nie na wszystkich światach (!?) Wystarczy spojrzeć w kill statistic świata Aurea... i co nie widnieje tam pozycja "a yeti"
Mam nadzieje że się mylę ale zarówno boję się że to jakiś głupi pomysł CIP-ów Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie tego posta... ale póki co jestem pełen obaw... naprawde liczyłem na spotkanie legendarnego yeti (nie zmieniając oczywiście świata na którym gram, no ludzie bez przegięć) Yeti wróc... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
|
on ma poprostu random spawn(cos jak najazdy potworow), i na antice sie jeszcze nie spawnowal.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Cytuj:
@Topic Szukalem dzis Yeti'ego na azurze. Nie znalelem nawet sladow, troszke bylem rozczarowany ale nie zamierzam sie latwo poddac. Znajde dziada .
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Ja w wodzie
|
Byłem z kolegami na poszukiwaniach tego własnie potwrka na foldze ale nie znleźliśmy gramy na swieci Harmonia ciekaw ejstem czy bardzo ten Yeti jest silny
ale dżajca by były jakby był silniejszy od Draga ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
jedno foto jest z www.tibianews.net
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
|
Yeti!! lubie yeti bo sa takie puszyste i fajnie gina
![]()
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
no ale prosiłbym o dokładne tłumaczenie po polsku...więcej forumowiczów by wiedziało o co loto a poza tym ja tez rozumiem z tego 3 po 3 czyli tyle ile polski system edukacji jezykowej nauczyl mnie przez kilka lat uczęszczania do szkół - podstawowej, gimnazjanej a aktualnie ponadgimnazjalnej ehh ta nasza oświata ...ale żeby nie było że ja zupełnie nie umiem angielskiego... ale ze mnie mały noob ![]() no wracając do tematu niech kochany yeti pojawi się na aurerze... czekać będzie komitet powitalny ![]() za przetłumaczenie na język polski z góry dziękuje... RESPECT |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
Miejmy nadzieje że nie będzie ten stworek niczym miotał... z tego co "wiadomo" jest bardzo wolny więc może być extra expem dla wszystkich oprócz knighta ]:-> (może będzie rzucałśnieżkami ;P )
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
Yeti istnieje Super
Fajnie!! Tylko mam pare broblemów i o to one : 1. Jak tam dojść ? Czy mógłbym prosić o mapkę ? 2. Gdzie to tak wogóle jest ? 3. Jakie Yeti ma statystyki czyli: ile ma hp, jaki loot i etc. POZDRO DLA: ZOWU AND ŻYWIEC ZDÓJ JESTEŚCIE NAJLEPSI ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
skoro wytropiliśmy już Yeti-ego to powstaje nowa zgadka, a mianowicie "a Deathslicer "
-co to jest?(wiem jak to wygląda bo był na scerenie z test serwera) -gdzie to jest? -czy też tak żadko się materializuje jak yeti? -a jeżeli tak to gdzie??? Ostatnio edytowany przez Momus - 21-12-2004 o 21:03. Powód: yebło mi się ;) |
|
|
|