![]() |
Yeti istnieje :D
JEdnak "YETI" przez clipów został wprowadzony. Umieszczam ponizej fotki co mozna spokojnie okreslic lokalizacje. MA bardzo duzo hp, niezle uderzenie i calkiem sporo exp jednak jest powolny co z łatwością wykorzystają palladyni :P Polecam go osobom którzy szukają nowych doznań uważajcie na siebie :P
http://www.qazwsxasd.republika.pl/yeti1.jpg http://www.qazwsxasd.republika.pl/yeti2.jpg |
Hmm... Jest juz nizej temat o Yeti wiec tam przenies to co napisales i radze usunac ten temat :P Bobek ! Czlowieku to nie jest fake, pomysl zanim cos powiesz zobacz na wczesniejszy temat tam masz linka !
|
:p
Ciekawe ile nad tym fake'iem pracowałeś. ASle jeśli to prawda to podaj dokładną lokalizajcę i inne plx. XD B)
|
Cytuj:
Ty kretynie idebilu ! To ni zaden fake !!!A lokalizacji nie znamy bo nie chca jej podac ale na foldzie ! poszukaj se go,przekop cala wyspe... |
lol na foldzie (hehhehehehehe)To jest niemożliwe .No chyba że stworzyli na foldzie jakieś miejsce tylko dla pacca
|
yeti spawnuje sie tylko co jakis czas. poczytajcie sobie artykul na www.tibianews.net
edit dokladny link: http://www.tibianews.net/article.asp?Id=317 |
gdzie to kufa jest??? wez odp plzzz
|
Oczywiscie ze yeti istnieje, a myslacej osobie nie potrzeba nawet screen shota na dowod. Wystarczy popatrzec na logi w "kill statistics na www.tibia.com.
Prosze bardzo: Log pochodzi z calmery. http://members.lycos.co.uk/godefroy/yeti.jpg |
Byla dyskusja w moim temacie ale jakis mod zamknal teraz prosze zeby go otworzyl X(
|
@UP : Magus, maly offtopic : takich myslacych to w dzisiejszych czasach coraz mniej...niestety....
|
Coś jest tu nie tak i mnie to nie zachwyca...
Pragnę wysunąć teorie że yeti owszem istnieje...ale i tu pewna niespodzianka - wydaje mi się że nie na wszystkich światach (!?) Wystarczy spojrzeć w kill statistic świata Aurea... i co nie widnieje tam pozycja "a yeti"
Mam nadzieje że się mylę ale zarówno boję się że to jakiś głupi pomysł CIP-ów Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie tego posta... ale póki co jestem pełen obaw... naprawde liczyłem na spotkanie legendarnego yeti (nie zmieniając oczywiście świata na którym gram, no ludzie bez przegięć) Yeti wróc... ;( ;( ;( |
on ma poprostu random spawn(cos jak najazdy potworow), i na antice sie jeszcze nie spawnowal.
|
Cytuj:
@Topic Szukalem dzis Yeti'ego na azurze. Nie znalelem nawet sladow, troszke bylem rozczarowany ale nie zamierzam sie latwo poddac. Znajde dziada :P. |
Byłem z kolegami na poszukiwaniach tego własnie potwrka na foldze ale nie znleźliśmy gramy na swieci Harmonia ciekaw ejstem czy bardzo ten Yeti jest silny :baby: ale dżajca by były jakby był silniejszy od Draga :baby:
|
jedno foto jest z www.tibianews.net
|
Yeti!! lubie yeti bo sa takie puszyste i fajnie gina :D
|
Cytuj:
no ale prosiłbym o dokładne tłumaczenie po polsku...więcej forumowiczów by wiedziało o co loto a poza tym ja tez rozumiem z tego 3 po 3 :p czyli tyle ile polski system edukacji jezykowej nauczyl mnie przez kilka lat uczęszczania do szkół - podstawowej, gimnazjanej a aktualnie ponadgimnazjalnej :evul: ehh ta nasza oświata ;) ...ale żeby nie było że ja zupełnie nie umiem angielskiego... ale ze mnie mały noob :baby: no wracając do tematu niech kochany yeti pojawi się na aurerze... czekać będzie komitet powitalny :D za przetłumaczenie na język polski z góry dziękuje... RESPECT |
Miejmy nadzieje że nie będzie ten stworek niczym miotał... z tego co "wiadomo" jest bardzo wolny więc może być extra expem dla wszystkich oprócz knighta ]:-> (może będzie rzucałśnieżkami ;P )
|
Hmmm... A jednak Yeti ożylo :D
Yeti istnieje Super :) Fajnie!! Tylko mam pare broblemów i o to one :
1. Jak tam dojść ? Czy mógłbym prosić o mapkę ? 2. Gdzie to tak wogóle jest ? 3. Jakie Yeti ma statystyki czyli: ile ma hp, jaki loot i etc. POZDRO DLA: ZOWU AND ŻYWIEC ZDÓJ JESTEŚCIE NAJLEPSI :cup: |
skoro wytropiliśmy już Yeti-ego to powstaje nowa zgadka, a mianowicie "a Deathslicer "
-co to jest?(wiem jak to wygląda bo był na scerenie z test serwera) -gdzie to jest? -czy też tak żadko się materializuje jak yeti? -a jeżeli tak to gdzie??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |