![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Nie można. Sprawdź zanim coś palniesz. Idę spać :s |
Jeśli masz w dupie te forum to wyjście jest w prawym górnym rogu...
|
yyy mam jedna teorie na temat tego fake'a z gm co robi trade z tym co minoska bije
klucz 4602 byl dostepny dawno a to zdjecie nowe nie jest wiec moze wtedy byla mozliwosc zdobycia spike'a ? nie chce snuc teorii ale moze tak bylo (a moze nadal da sie zdobyc klucz do dziwgni) nie szukajcie go bo pewnie nie znajdziecie ;] |
Co do znikajacego spikea. Gdzies wyczytalem, ze nadepniecie na 2 pola powoduje wstrzasy sejsmiczne. Powstaje fala, ktora zmywa spikea i powoduje ze ogien na goblin hell i przy spikeu przygasa.
|
Prawdopodobnie skończysz w wariatkowie, a i tak niczego odkrywczego tu nie napiszesz. Ja tylko ostrzegam.
|
Ej, user "Maly Pluszowy Mis" twierdzi, że da się dojść do ghoul'a i potrzeba do tego 10 jabłek i pewnie jeszcze czegoś bo jak sam powiedział może nam tylko tyle powiedzieć.
|
Z tych waszych opowiadań można zrobić nową Biblie.
|
A twoim pierdoleniem zapełnić 2 strony na bashu.
|
tekst z biblia byl trafiony.
|
Cytuj:
|
Tekst, który znalazłem w FAQ, Toma. Ktoś mówił, że Kylindra to podpucha?
Cytuj:
|
Kto ma MLW to niech podejdzie pod wysepkę i "użyje (można?)" lub coś innego zrobić z MLW może(MOŻE) dostaniecie SS ;)
Skro CipSoft pisze ( ja zacytuję niedokładnie ) : Cytuj:
Proszę powiadomić na pw o rezultatach!! |
@up
Zanim oni to powiedzieli to nie było AS'a (o ile się nie myle). Więc nie było MLW |
http://www.rookgaard.pl/forum/showthread.php?tid=1350
Minos na rooku bez eq |
Taaaak odswierz sobie ten temat ma okolo miesiaca tylko -.-
@top na rooku nie ma zagadek |
Cytuj:
ale sie zgodze ze na rooku nie ma zagadek |
kur... to bylo a on niepotrzebnie odsiwerzyl temat
@top na rooku nie ma zadnych tajemnic |
Cytuj:
|
Planuje zmienić temat, na wątek stricte związanym ze Spike Swordem. Ze względu na to, że inne zagadki i tak chyba nikogo nie interesują, mało mam informacji z nimi związanych i zaburzają moją szatę graficzną. Co wy na to?
@down: Porównaj sobie ilość wszystkich tematów o spike swordzie i ilość zawartych w nich informacji w pierwszy poście. Odpowiedź nasuwa się sama. |
Tylko czy kolejny temat o ssie jest potrzebny ?:confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Craban nie jest CM tylko Godem :-)
Y'all |
A poza tym po co sie unosić z fejkami , kazdy może to zrobić , przed 3 dni powkręcać że na prawde ma spike i tak za tydzień o nim zapomną .
|
Nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj. O co chodzi z blessem Crunora od hyacintha?
12:10 ----- ------- [20]: crunor 12:10 Hyacinth: May Crunor bless you and protect you on your journeys! |
@up
Nic... tylko mówi żeby cie Crunor błogosławił i ochraniał w twoich podróżach nic więcej, nic to nie daje (przynajmniej nikt tego jescze nie odkrył). ;) |
Mi sie zdawalo przez chwile ze ten "Bless" odnawia hp ale jednak nie ;d
Mysle tez ze blessa za darmo by nikt nie dostal. |
Do czegoś musi on być i już to jest ciekawsze niż ten pieprzony spike ;s..
|
Cytuj:
|
@Up
No To bierzmy się do roboty. Jedyny człowiek który jest wiarygodny To ten UP. Dobra Jusz fiemy rze to jest czensc szpike slorta. Co dalej? |
Cytuj:
Aww wg. mnie juz lepiej zajac sie gwiazdkami w ksiazce amber jezykiem orkow tym ze Cipfried wg. Hyacintha jest druidem blessem czy chociazby trapowaniem naabuff o/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Najpierw muszę rozstrzygnąć mój wewnętrzny dylemat czy to ma być temat o Sof, czy o wszystkich zagadkach oprócz Spike'a potem zajmę się wstawianiem nowych smaczków, działów i poprawianiem błędów.
|
deleteplz [znaczki rox]
|
Dobra... zmieniam temat na stricte o spike swordzie.
|
Pls nie rob tego. To bez sens jest ich cala masa.A twoj to dno.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdania są podzielone. Tak czy inaczej nie zrobię tematu o wszystkich innych zagadkach bo wystarczy wejść w FAQ Toma albo inne tematy (np. mity Bismaka). Ogólnie temat zamierzam rozszerzyć by wszystko wyglądało tak jak tu. Lecz muszę doczytać parę informacji o samym powstaniu. |
Koniec.
OK wygląda na to, że to finalna wersja kompendium jeśli chodzi o szatę graficzną i z grubsza informację. Oczywiście dalej będę go rozbudowywał, ale nie będą to takie znaczące zmiany. Jak wszyscy pewnie zauważyli temat dotyczy tylko Spike Sworda. I tak już zostanie. Wszystkich forumowych lanserów proszę o uważne przeczytanie artykułu i subiektywne oceny (nie uwarunkowane odczuciami poprzednich wersji) ponieważ wiem, że mają oni złe skojarzenia dotyczące mojej "twórczości".
Nazwa tematu ma być zmieniona. Ale połowa moderatorów niema uprawnień, druga połowa nie czyta raportów. A trzecia się nie loguje albo ignoruje moje wiadomości. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |