![]() |
O NIE TYLKO NIE HUNTER !!! Ostatnio zginolem przez tego gnoja :( Poszlem z kuplem ubic kilka... No i stalo sie nawwet sie niobejrzalem jush byl DEAD... :( :D
DRUID/18 LVL/ISARA |
jak jest na czerwinym zyciu to sieka jak z karabinu ale bardzo łatwo go wykonczyc robiąc wbite rzucając firebombe i sie gdzie skitrac jak sie ladnie trafi to nawet bez straty zycia (((:
|
Ja mielaem niemilo sytuacje gdy gralem pallkiem wylogowalem sie na dwarfach a tu ktos zlurowal hunter
Loguje sie i.... 2sec(2ciosy ) 1 cios 294(zostalo mi 2 rzycia) drugi 2 i normalnie mnie zatkalo Ale jest sposub na huntery wystarczy rzucis f-bombe i hunter jest dead bo ma malo rzycia Ps: sorki za blendy |
nie widzialem jeszcze takiego PK jak hunter :P
kiedys nie mialem co robic z mana wiec przywolalem sobie scorpiona :P gdzies poszedlem a tu patrze hunter no to ja DALEJ DALEJ MOJ SCORPIONIE :P a on poprostu bezczelny (hunter) jeden szczal i scorpion zgona zaliczyl a ja ze mialem lagi uzylem SD :P |
Hunter na tej górce koło Ab-Carlin-Kaz jest dośc trudnym przciwnikiem.Wogule jest trudny do zabicia na otwartej przestrzeni,ale jak nie ma gdzie się skitrać(wieża na zamku koło ab),lub wezmie się go z f-bomb(najlepiej wejść poziom niżej/wyżej żeby niedostać w twarz) lub z niewidzialnością to jest prosty do zabicia.Ten gnojek to wredna męda wakli z tych strzał jak z kałacha a jak jest na red to już rzeznia,mam nie miłe doznania z hunterami.
|
:D hunter to alfons.Po Up dacie mocno wali,robi combosy nawet do 100.Malo oplacalny,strata czasu.
|
@up
Zgadzam się walić potrafi mocno,loot do tego gdzie słońce nei dochodzi i mało expa,zresztątak samo opłacalne jak slimy i fe. |
ehh ale po co znoff ten temat robic juz bylo z 5 takich to po co wracac ?( ja tam wole zapomniec i nie chodzic 8)
|
Cytuj:
|
hunter zdecydowanie nie jest potworem dla paladyna.Ponizej 25 levelu to prawie pewna smierc, teoretycznei mozna sie bawic w blokowanie tarcza i oszczepy,ale jak bedzie wiecej niz 2 to tez kaplica.Zdecydowanie nie polecam paladynom;]
|
Cytuj:
|
no, ja się na drania wybieram z hmmami i uhami/ihami. Trzeba w końcu pomścić własną śmierć :]
Mam nadzieję, że nie będzie drugiej :P [edited: 2 tyg później załatwiłem z 10 z bliska więc zapolowałem na niego na otwartej przestrzeni. Dead na skutek paniki X( ] |
Cytuj:
|
hunter = player killer
a, nie wiem, czy to było powiedziane wcześniej...
hunterzy to naprawdę prawdziwi pk (player killers). w statystykach tibii.com mają pierwsze albo jedne z pierwszych miejsc pod względem zabici hunterzy/zabici playerzy. Wypada ok 10hunterów na jednego gracza... Naprawdę sporo. |
Cytuj:
|
Cyce
- Cyclops - Okolice thais Molst, Cyclopolis , Orcland
Które z tych miejsc jest najbliżej Venore i jak mam tam trafić ? Proszę o pomoc :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiem ze hunter jest mocny wali bardzo szybko i mocno ale za 294 [to mnie dopiero zatkalo] ja mialem 13lvl jak pierwszy raz huntera spotkalem walil jak z karabinu ale jakos dostawalem raczej za30-40 a nie za 294 !!!! dwarven shield scale armor plate legs leather boots skille 35//25 (nie smiac sie ja po prostu nie wiem gdzie skillowac) :P :P :P :P :P |
Kilka technik bicia Huntera:
- Pally: Z tarcza, rzuca spearami na odleglosc (jak sie podchodzi, to hunter ucieka), a gdy sie go do red'a zjedzie, to dobrze jest szybko zakonczyc dzielo jakims czarem, np. HMM, gdyz wtedy zacznie nam uciekac i bic mocno. - Druid i Sorc: Z tarcza (Druidzi i Magowie maja slaby shielding, wiec nie wiem, czy oplaca sie bic hunterka) Jezeli nie jestesmy pewni, co do tego, czy uda nam sie zablokowac wiekszosc ciosow Hunterka, najlepiej rzucic sobie Manna Shield'a (zje nam manna, ale druidzi i madzy maja wiecej manny, wiec bedzie to bezpieczniejsze, jezeli nie jestesmy pewni swojich mozliwosci) I atak czarami. - Knight: Jesli ma sie dobry sprzet, wraz z tarcza i dobrym shieldem, to mozna bez obaw biegac sobie za hunterkiem i tylko gdy bedzie na redzie exurnac sie :-) ew. jak np. w zamku ElvenBone, stojimy sobie i atakujemy, a gdy zjedzie do red'a dobrze jest HMM'ka dokonczyc dziela zniszczenia ,zeby nie tracic duzo HP. Ogolnie ,to nie oplaca sie zabardzo go bic, 150 exp'a, a np. lepiej juz cyc'a ubic :-) Loot z hunta nie jest jakis eXtra, zeby oplacalo sie je bic hurtowo. raz za czas dla przyjemnosci jednako fajnie jest ubic kogos, kto sieje spustoszenie. btw. Ostatnio widuje coraz czesciej ludzi, ktorzy bija Hunterka do red'a i tak go zostawiaja, wtedy szybciej zabije innych. czesto zdaza sie to na wzgorzu huntera niedaleko Carlin. |
Macie racje hunter jest najardziej nieobliczalnym potworkiem (jakiego znam).
Ale zauwarzyłem że zazwyczaj jak dopiero zaczynam sie do niego zbliżać(a raczej wogule poruszać) to wtedy zaczyna walić takie combo że szok.Ja poprostu robie tak:daje full def.stoje w miejscu i wale z HMM,i powiem że narazie niezauważyłem żeby na redzie zaczoł walić jakoś szczególnie mocniej.Ale raz przekonałem sie jakie potrafi walić szybkie comba,widzialem jedną strzałe a oberwałem 3 razy( tesz chciałbym tak szybko strzelać,bo paladynem jestem) |
Hmm
Najlepszym dla knajta hunterem, jest ten na zamku koło ab. Wpadasz, z list battle dajesz na huntera, <łup,łup,łup> i myśliwy nie żyje. Ale to dziala tylko wtedy gdy mamy przyzwoity eq i skillz.
PS. Mi się udało zabić 4 panów pod rząd bez straty hp :)) |
kolega ma racje
jak dla knightta 15+lvl to tylko zamek :D
|
dzisiej zobaczylem huntera i postanowilem goodwiedzic
wchodze i bije z luku....stracilem ini 24 hp czekam na resp wchodze i jak go tylko zobaczylem zamiast go zaatakowalem walnol mnie za 94 no i zwialem :/ |
Palladyn lvl 26 skill 66 trace uh na jednego Hunter'a
jednym slowem jest to nieoplacalne Ale jeśli już musimy sie przebic przez grupke Hunterów proponuje Lurowac sobie po jednym z dwoma nie kazdy da sobie rade |
hunter
To male bardzo wstretne stworzenie magace zabic karzdego nieumiejetnego playera:D
|
Hunter
za hunter też się zgadzam 300eXpa a za fire devila omG fire devil ludzie kochani on jest gorszy albo taki sam jak hunter! X(
|
ja to miełem tak ze poszedłem patrze na gurce jakiś typ stoi outufit palladyna myśle pojde (szedłem z 2 typami) i kolesiówa do mnie u first ja myśle a co mi tam podchodze do niego mowie hi -_- ' on we mnie bije ;( a ja zaczolem pk!pk! dalej wiecie co siem stało
lol? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o OMLET PROBABLY THE BEST SORCERER ON AMERA |
To co...
sytuacja I:Ja też dokładnie jak kotomaniak tylko ja nie miałem takiego fartu i jak sie pewno każdy domyśla...
X( YOU ARE DEAD X( Sytuacja II:to samo co wufoi lecz ja nie zdążyłem zwiać i tylko zagadałem do kolegi Ja:Ku*** jakiś PK mnie zaje*** On:jaki lvl i nick?? Ja: lvl nie wiem a nick "hunter";/ ...(tu już sie chyba każdy domyśla) |
a ja jestem pallem i do huntera nawet nie podchodze :] mam juz sporo dedow na koncie i nie chce nastepnych. Jak zobacze tego "czlowieka" to ucieeeeeeeeekam gdzie pieprz rosnie :P i uchodze z zyciem :D
|
Mam bardzo wazne pytanko czy sa jakies fajne qesty w carlin i kolo niego??
i jak sie wkleja screny zeby np wkleis tutaj? |
i jescze jedno!
jak sobie radzic z hunterem jak on mi odbiera wiencej niz 50hp za 1 razem?? :(:(:( |
@ rafik
Tu się nie mówi o questach ale ja złamię tą zasadę :P idź tam zrób to zabij tamtego przejdź przez to wejdź w to zabierz tamto uzyj na tym i masz zaliczonego questa proste ne :] a co do screenow wejdź na forum o zdjęciach i tam w jednym z tematów z dopiskiem ważne jest wszystko na ten temat :) |
NA huntery jak sie wybierasz sorcem lub druidem to po prostu invisa dajesz i lejesz (ale to juz jak musisz)a knightem lub palem stealth ring (tez jak musisz) hunty na hunterach są nie oplacalne glównie chyba że ktoś go chce tylko zaliczyć :P
Ale ten stworek potrafi X( X( X( X( X( X( w_kurzyc |
dzienki za pomoc !!
|
ja gram :miecz:&:lucznik:
|
Kurna nie nawidze hunetrów ide sobie kiedyś na cyce koło Carlin ide ide już mam schodzić zarabć Cyklopa a tu <chlast>You lose 70......ble ble you are dead =(
ale niech czeka ja się zemszcze !!! |
Huntery to pie....... dz.... które wszystki ch zabijajo,
ale moge siępochawali, że dziś jednegoiza zablem. Szlem właśnie na tego ds-a koło carlin i patrze hunter no i go wale ubiłem i bułka wypadła zasmuciłem się, poszedłem zabiłem ds-a i tylko torch wypadł wnerwiłem sięjak nie wiem dosazłem do miasta wyłonczyłem tibie z powodu załamania ale po chwili postanowiłem sie wyżyć próbuje tibie włonczyć a ty "Too many ..." więc sobie włonczyłem unreal tournament 204 i tam rzeźzrobiłem caly czas wygrywałem i było fajnie i nie by ło tak jak w tibi, że z wroga musi wypaść. Wnerwiające było to jak ci ktośz pod nosa zabierze pjazd.. |
Ja normalnie ide se sam kiedys na huntera ze skillami 45/38 (jestem knight) i 5 strzalow i po nim bylo on mi wziął z 50hp a gdy dzisiaj szłem z kolegą ze skillami 44/37 to mi poszły kombosy od niego 47hp, 78hp 42hp i ledwo przeżyłem(kolega ma skille w granicach 50!!!)
--- Jakie założenia mam?? proste: expić i trenować8o |
ja zawsze ide sobie do elf bane, zerki i guardy buiore z 1 sd a hunterka w 1 wiezy to z pare hmm prawie mi nic nie robi wiec ja nie wiem jak ty to zrobiles... 8)
|
Ja zaraz po tym jak wyszełem na maina postanowiłem zrobić sobie wycieczkę na północ. Idę sobie a tu nagle widzę jakiś gostek. Podbiegam do niego zapytać się o potwory w okolicy. 5 strzałów i po mnie, gostek nazywał się hunter :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |