|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Eh...
Po co ten temat, moze po to, zeby ktos nie wpadl, tak, jak Ja ![]() Jak przed update'm konczylem spokojnie 2 huntery na solo, tak teraz 1 na solo mnie wykonczyl ![]() Niby wszystko OK, szedlem sobie upolowac Demon Skieletona pod wzgorzem huntera, niedaleko Carlin, niby nie mialem polowac na Huntera, ale jak juz sie zrespawnowal, to czemu nie zabic, zawsze to +exp'a i moze jakis eXtra loot sie trafi... Blad byl taki, ze trzebabylo wziasc 20-30 spearow, i z tarcza isc na niego, bo bez tarczy, to nawet z kusza nie dalem rady :-( Sieczka byla taka, ze nie zdazylem nawet exury vity wypowiedziec ![]() ![]() Jak ktos chce, to moge screena podrzucic ![]() wyniki: mlvl, lvl, skills -1 exp ~25-30k exp w dol :`-( Pozdro dla all wymiataczy Hunterkow... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Hunter to najgorszy i najmniej opłacalny potworek w Tibii.Za takiego skur***syna(zwłaszcza po update) powinno być przynajmniej 2x tyle expa,a sam loot jest żałosny.Paranoja żeby coś takiego było warte tyle ile np.cycek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja mam na huntera sposób (zwłaszcza na tego na górce). Wbijam, leci SD i huntera nie ma
![]() @Alchemiko Daj screena, plz. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja to wiem, czy to dobry pomysl, jest tylko hunter'ek, sporo krwi, i moja postac (RIP)
![]() nawet teraz zauwazylem kolejny moj blad :/ bo gdybym nie przestal w niego nawalac z boltow, to bym go zabil, a tak, to nawet ani jednego (!!!) strzalu nie oddalem ![]() eh... taki maly blad, a tak mnie wiele kosztowal :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Tak - Hunter wredny typ
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja się ostatnio śmiałem z huntera, bo byłem w tym samym miejscu, co kotomaniak (tak podejrzewam z opisu), ale byłem rycerzem i zrobiłem taki motyw, że rzuciłem w niego f-bomb. A ten jak głupi latał to w lewo to w prawo i to były dosłownie sekundy jak zaliczył dead'a
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, wyjdzie, ja jak poszedlem po cialo, i wziolem tarcze (BH Shield), to strzelal, strzelal, i nic mi nie robil, dopiero, gdy zchodzilem juz z cialem trzaslo ~-30
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Hunter to ciężka bestia wszedłem raz na jego góre zobaczyć czy jest a tu 54 hp w plecy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() hunter jest wredny także dla sorca/druida jak raz zanim go zobaczyłem to zza ekranu dostałem combo za 234...
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Nareszcie jest jakis potworek ktory na solo latwiej bierze knight niz cala reszta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() sa tez perwy gdy ktos na tej górce dobije huntera do red hp, wtedy hunter ucieka i wali co chwile ze strzal ... wtedy to boli, na knighta jak sa 2 huntery to jest kiepsko, zwlaszcza jak jeden biegnie w lewo a drugi w prawo albo podobnie... zazwyczaj po update knightem na 17 lvl`u po 1 hunteraze (!!!!!!!!!!!!!!) wracalem na redzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2004
|
![]() Hunter(myśliwy) jest przeciwnikiem raczej przecietnym (przynajmniej dla mnie). Z daleka potrafi przyłożyć, ale jak się go zajdzie z bliska to nie ma szans. Moje skile to 50/45 (club) i HUNTER pada po 3-4 atakach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Hunter to jednen z dziwniejszych stworków i najmniej opłacalny,exp kijowy i loot kijowy a potrafi zabrać sporo hp.Czemu dziwny? dlatego że jak grałem knightem to pierw potrafił mi zabrać 50hp a po następnym respie 200hp dziwny ten potforek ale wiem jedno po update gdy jest na red to wali jak z kałacha.Przed nim to 2-3 huntery szły ze stratą 1 uh a teraz? może cały bp zejśc z 1 hunterem mam kłopoty(mówie o knighcie),a co do maga to jak teraz on robi to nie wiem bo nie bawiłem się w f-bomb na twarz i odejdz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Hunter ... Mocna bestyjka ... Kiedys jak wracalem z venore do AB moim palkiem, chcialem zobczyc czy zbije jednego. Zauwazylem hama, wchodze na górke, i atakuje. Nawet do zóltego dziadowi nie zbiłem, a juz na czerwonym mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Hunter rocks! Prawie połowa z nich zostawia łuki, a przy farcie jakies burst arrows albo brass armor, przy dużym farcie rubin, a przy ich malusieńkim hp można zrobić 7,5k expa na plecaczku HMM i jeszcze mieć kilkukrotny zwrot kosztów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Jezeli hunter cie tak zdenerwowal to kup sebp of f bomb i 1 zabij i puzniej zucaj ciagle w niego f bombami
moze to cie uspokoi ![]() a tak po za tym to sku***syny sa pojebane i za malo expa sie dostaje wiec .... ZONK ja tez mialem pare razy deda przez to guwno wiec juz na huntery niechodze ..... pozdrawiam (Jezeli s[otkacie jakigos hutera to zabijcie go odemnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja wchodze na górkę 1 lub 2 hity i hunter is dead.
Ale czasmi się zdarza, że huntery są bardzo nieprzyjemne. W Outlaw camp spotkałem 2 huntery + 3 WW. Zacząłem bić huntera i nagle LAGGGG. Miałem laga około sekunde, więc nie mogłem go gonić jak uciekał z czerwonym życiem. Huntery okładały mnie za 70-75 (każdy szlag). Poszło 6 uh, na szczęscie przeżyłem.
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Gram druidkiem i troche polowalem na huntery. (3strzaly z hmm zazwyczaj starczaly) I moje spostrzeenia sa takie, ze huntery maja najwieksza roznice w swoich ciosach. Bywalo tak ze nawet nie trafial raz. A bywaly chwile gdzie sie dostawalo kombosy ze na 1 szlo 2 uhy. Po updejcie probowalem walki z dwoma... trwala chwile i zobaczylem you are death. Wrocilem po swoj sprzet i gfb plus po 1hmm wystarczylo. Hunter to loteria
![]() |
![]() |
![]() |