Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kici kici... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48847)

Knight Simon Dark lord 01-09-2005 14:39

ja jedynie słyszałem o koceniu w szkole średniej ale o gimnazjum nigdy nie słyszałem a wiem bo ja,moja siostra,i 2 nasze koleżanki byliśmy w zupełnie innych gimnazajch i nigdy nic nie mówili o koceniu sam w 1 klasie gimnazjum nie miałem kocenia i nie słyszałem by w gimnazjum było ani w moim ani siostry ani koleżanek nikt kto był w innym gimnazjum nigdy nie mówił że go kocili tak jak mówie słyszałem tylko że w średnije szkole jest ale w gimnazjum...widze że jeszcze sporo nie wiem

Gtyk 01-09-2005 14:42

heh ja nigdy nie mialem przyjemnosci byc koconym ;P a teraz jestem w 2LO... kici kici male noobki xD

Rabanbar 01-09-2005 14:47

Jak myślicie, czy jak bedziemy chodzi w 4 chłopa z czego 2 wiekszych od niejednego licealisty bedą się dowalac?

Eileen 01-09-2005 14:48

No cóż... u nas w gimnazjum nie występuje kocenie, w takiej formie jaką przedstawiacie. Nauczyciele byli zapobiegliwi i klasy drugie musiały przygotować przed szkolną imprezą takie nieduze zadania dla Ia i Ib. No i tak się zaczęło: tunel (trzeba było przechodzić przez niego na kolanach) wypełniony makaronem i szyszkami (kuje jak cholera), no i konkurencje jeden na jednego (jedna osoba z B, jedna z A). Z tych konkurencji była największa polewka. Mnie posadzili z taką jedną magdą za stołem naprzeciwko siebie. Miałyśmy na gwizdek walnąć w pieniążek leżący na środku stołu (kto pierwszy). Zasłonili nam oczy, a zamiast pieniążka położyli jajko. Zgadnijcie co było dalej xD.

No i karmienie czosnkiem, mam nadzieję że w tym roku tez się coś takiego przyjmie :evul:

A liceum? Poczekamy - zobaczymy. Ja mam jeszcze rok.

Uncle Warrior 01-09-2005 14:55

U mnie w budzie jest zero kocenia niby sie smieja troche, ale np. jka bylem rok temu pierwszy raz to na schodach obok klasy siedzieli sami goscie z trzecich klas. Musialem przejsc, ale wiedzialem, ze bedzie przerabane no to przechodze zatrzymuje sie na chwile i slysze tekst "Przepusccie koty" :P Wiec przez rok nigdy sie nei balem o to ;p Ciekawe jak bedzie za dwa lata w liceum ;d

PUPISEM 01-09-2005 15:07

Sracie przed koceniem? Napisza wam Kot na czole i placzecie ? wody w domyu nie macie? Ja sie sam daje kotowac i nie placze, wiem ze to zabawa
i dlatego potrzymuje zasady ;]

Kiva Elon Insane(Guardia) 01-09-2005 15:08

heh kocenie pff :D... zabawa w gimnazjum najlepiej sie nieprzejmuj a jak kaza ci mierzyc olej i powedz niech smi se meirza... myslisz ze co :P 3 cfaniaczkow chce cie kocic... wez z 5 swocih i najzwyczajniej w swiecie zlej kozaka :D... przemoc to zło ale czasem trzeba bic jak kozaczy :D

w LO TECHNIKUM itp juz kocenia neima, a jak ktos ci cos zrobi nawet neimusisz byc jakism sprzedawczykiem :D... wsyatrczy powiedz jakiemus sprzedawczykowi albo wychowawcy z klasy, i koles zostanie zawieszony lub poleci ze szkoly nawet jak jest przymusem :D

PiXik 01-09-2005 15:17

dziś 1 dzień w nowej szkole i nic;p mam nadzieje że tak będzie.chcieliśmy pozwiedzać szkołe na własną rękę ale natkneliśmy się na chamów:P

Wikt 01-09-2005 15:20

U mnie właściwie słyszałem tylko o mazaniu, i doświadczyłem tego. Pomazali mnie kilka razy, bo tamci 3klasiści mnie nienawidzili za wygląd(?).

Teraz zdałem do drugiej klasy gimnazjum, ale nie będę kocić, najwyżej się z młodzych trochę ponabijam, nic więcej. Kocenie to zabawa dla debili.

Shein Silvershadow 01-09-2005 15:23

Tak ogólnie, to u mnie w ogóle nie powinno być czegoś takiego jak kocenie - uczę się w zespole szkół... Ale oczywiście, przecież jakby można było się obejść bez durnych zwyczajów, przecież nikogo to nie obchodzi, że komuś to się nie podoba:P

TehRegent 01-09-2005 15:30

Kocenie w LO? ;) U nas jest tak w LO...ktos cie skoci, idziesz do dyra, typ wylauje ze szkoly :P

A w gimnazjum to nic strasznego jak kaza ci cos zaspiewac, ale jak kaza ci skakc przez linie to masz przerabane.:)

@Kamos & Shan

Szykujcie sie!!8o MuAhAHAhaAhHAHAHAhAhA

Pinky 01-09-2005 15:33

Kocenie to zabawa debili którzy myślą ze jak sa starsi to se mogą...według mnie mierzenie zapałką parapetów, moczenie nóg itp. w kiblu wołanie za kimś „kici kici” to poniżanie jej. Przeważnie robią to te osoby które same były kocone , myślą ze to świetna zabawa. Dla kogo?? Dla nich?? Pewnie już sami zapomnieli jak to było być KOTEM...-.-
Takich ludzi trzeba zignorować i iść dalej... ;)

ciemne dropsy 01-09-2005 15:34

U nas w gim znajomi koca znajomych w formie zabwy :D i "kot" i osoba kocaca ma zabawe z tego ;-)))

Gorzej jak koci sie z przypadku

DRoN 01-09-2005 15:46

... wystarczy strugadź zioma i nie trzęść portami , jak przechodzą , mnie nikt nie kocił (no raz miałem mierzyć parapet , ale i tak nie zmierzyłem do końca , bo mi sie znudziło i odszedłem od nich , oni"zostań kocie" , a ja w dupie mam i odchodze jakby nic sie nie stało) i nie zamierzam sam kocić , chyba , że sie trafi jakiś łepek , którego znam , niektórzy przeginają z koceniem i myślą , że dużo mogą , ale nie lubie też takich zasrańców , którzy biegną do dyra jak ktoś im powie "kici kici" , bo i tak najwyżej dostanie w******* po szkole , a dyro nic nie zrobi , bo też by mu w*******ili xD ... w sumie mam fajną szkołe i musiałem sobie przypomnieć jaka jest c***owa , bo bym już zapomniał przez te 2 miesiące ...

kaczi 01-09-2005 15:51

Ja kocony nie byłem, bo miałem kumpli :)
A teraza to tylko ledwo "kici kici" dla zabawy :)
A w liceum też raczej kocony nie będe, bo ide tam gdzie wszyscy kumple więc jest luz.

M@rcin 01-09-2005 15:56

1 dzień w szkole minął nadzwyczaj dobrze , a kocenie w mojej szkole odpada na bank <chyba ,że się mylę> !!!!

Thimburd 01-09-2005 16:07

Hahaha. Kocenie :) Teraz jestem w III klasie gimnazjum, trzeba coś wymyśleć :) Widzę, że w całej polsce te same sposoby są, bardzo interesujące. Mnie w 1 klasie nie skocili, chyba dlatego, że byłem ostrożny, ale u mnie działy się różne rzeczy: mierzenie zapałką KORYTARZA (nie jakiegoś tam kibla), spuszczanie głowy/ręki/nogi/książek w kiblu, "radio maryja"-ośmieszanie przez to że kocony uchyla się nad kaloryfer rusza ręką i wrzeszy na caly korytarz: "tu radio maryja..."... dużo tego było. ;d

Chessterr 01-09-2005 16:13

Ja znam za dużo w mojej budzie za dużo osób znam. Obawiam sie liceum...

Yoh Asakura 01-09-2005 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiva Elon Insane(Guardia)
w LO TECHNIKUM itp juz kocenia neima, a jak ktos ci cos zrobi nawet neimusisz byc jakism sprzedawczykiem :D... wsyatrczy powiedz jakiemus sprzedawczykowi albo wychowawcy z klasy, i koles zostanie zawieszony lub poleci ze szkoly nawet jak jest przymusem :D

To ja polecam obejrzeć film "Efekt Motyla".W pewnym momencie zobaczysz co się robi z "kotami" w niektórych szkołach.

Kubek 01-09-2005 16:35

U mnie w szkole jest dzien kota 2x wrzesnia, i koci sie takrze w pierwsze dni szkoly, tylko ze wszystko jest pod kontrola i mozna tylko mazac markerami (zadnej agresji) po twarzy - ja zmylem sobie w domciu i bylo wszystko wpozadku...

Venderer 01-09-2005 16:38

Gdy ja szedłem do 1 klasy (gimnazjum) to rpawie wcale nie kocili... Były tylko 2 przypadki:
1 głównie kocili Starsi swoich kolegów/znajomych i nie było to zbyt poważne (czyt. nie wpier**lili by im za to)

2 Zdażyło się też paru po*rbów z wysokim EGO, którzy wysuzkiwali co mniejszych i bardziej wystraszonych "kotków", ja byłem świadkem jak kazali ejdnemu stanąc przodem do ściany a nad jego głową przycisnęli parcel monete, po której spuszczeniu ofiara musiała złapać ją głową (Docisnąć syzbko do ściany w locie) auaaa >,,<

Naszczęście ja uniknałem kocenia, nie ze względu na znajomości, trzeba poprostu być wyluzowanym i się nie martwić wtedy Cię zostawią...

A tak BTW ja właśnie do 3 ide :evul: ALe nie będe nikogo kocił bo uwarzam że to *****ne chamstwo X(

Badzo 01-09-2005 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
@Kamos & Shan

Szykujcie sie!!8o MuAhAHAhaAhHAHAHAhAhA

&BADZO MUAHAHA -.- :)

EDIT

Zapomnialem dodać, że mam zrąbaną klase ---..---

Thimburd 01-09-2005 16:59

@Badzo

Nie jesteś sam... :|

TehRegent 01-09-2005 17:03

Ej ludzie, ludzie...to nie chodzi o to ze komus to sprawia frajde. To jest forma jakby akiej tradycji (z dziada, pradziada :P), a to ze niektorzy maja w glowach jak maja (:>) to juz ich problem.

Jutro bedzie duzo musztry wojskowej.

.../\... <-nogi
[KOSZ]

Baaacznosc :)

@Badzo

Tak btw Kamos i Shan sa z mojego miasta wiec...:P

Gimlos 01-09-2005 17:03

Rada od wujka Jezyka : Uczcie sie to dostaniecie sie do szkoly, w ktorej nikt nie wspomni nawet o "koceniu"

Cangure 01-09-2005 17:21

A u mnie w nowej szkole (gimnazjum) skocili mnie tylkio narysowali na łbie kot nawet szyji nie zostawili, ale naszczęście szybko się zmyło.

Leon-ziom 01-09-2005 17:43

Jak dla mnie....

Mnie jeszcze nie pomalowali,po prostu trzeba sie trzymać grupy i masz wiekszą szansę na ''przeżycie'' :D

joey 01-09-2005 17:47

w szkole mi nic nie zrobili tylko koledzy z nowej szkoły napisali mi na rękach "kot" jeden napisał "kut" bo powiedział, ze marker mu się wyczerpał. Nie mam nic przeciwko takiemu koceniu, gorzej jest jeśli jest to taka fala, ze np. kaza ci jesć kocie jedzenie, pić mleko... jutro się dopiero zacznie ^^
@Shan:
tylko u nas jak przyjdziesz z namalowanym kot to nauczyciel każe ci powiedzieć kto ci to zrobil ;/

Xyrius 01-09-2005 17:53

@up: no, nam wychowawczyni powiedziała ze jak ktoś się Cie skoci to ma do niej przywędrować na osobności i powiedział kto to zrobił... swoją drogą - dobre... jestem tu pierwszy dzień i ja mam wiedzieć jak sie nazywa ten co mnie skocił:P
No... ja tam dziś przezyłem.. zobacze co będzie jutro ;)

Krzesław 01-09-2005 18:02

U nas w gimie to przez jakiś tydzień szeptali kici kici, a potem spokój.
Btw. Sucha karma Whiskas wcale nie jest taka zła. (wiem bo próbowałem :P)

Dan the Automator 01-09-2005 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Rada od wujka Jezyka : Uczcie sie to dostaniecie sie do szkoly, w ktorej nikt nie wspomni nawet o "koceniu"

Byłem w takiej, i było tak nudno, że o-żesz-kurde-ja-nie-moge. Dlatego min nie chciałem jej kontynuować :-)

joey 01-09-2005 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzesław
U nas w gimie to przez jakiś tydzień szeptali kici kici, a potem spokój.
Btw. Sucha karma Whiskas wcale nie jest taka zła. (wiem bo próbowałem :P)

dropsy dla psa też smaczne ;p
za to nie lubie żarcia dla psów tego z biedronki... śmierdzi

Shanhaevel 01-09-2005 18:13

Cytuj:

Ej ludzie, ludzie...to nie chodzi o to ze komus to sprawia frajde. To jest forma jakby akiej tradycji (z dziada, pradziada :P), a to ze niektorzy maja w glowach jak maja (:>) to juz ich problem.

Jutro bedzie duzo musztry wojskowej.

.../\... <-nogi
[KOSZ]

Baaacznosc :)

@Badzo

Tak btw Kamos i Shan sa z mojego miasta wiec...:P

A Shan jak to po swojemu wyszeptał słowa "holy shit". +P

@down
Jak nie pójdziesz, to DOPIERO masz przerąbane. A zresztą to tylko zabawa. +P

Shein Silvershadow 01-09-2005 18:24

Cytuj:

Cytuj:
@Kamos & Shan

Szykujcie sie!! MuAhAHAhaAhHAHAHAhAhA

&BADZO MUAHAHA -.-

EDIT

Zapomnialem dodać, że mam zrąbaną klase ---..---
&Shein MUHAHAHA:P

Kto z was ma zamiar iść na oficjalne otrzęsiny? Ja nie:P

fifka 01-09-2005 18:35

macie problemy

siemka zauważylem ze wiekszośc z was ma problemy z koceniem w szkole :/
Sytuacja wyglada tak ze podchodzi do was grupka "cwaniakow" i kaza wam robic cos glupiego. Jest tylko jeden sposob na tych (za przeproszeniem) debili.
Sam chodze do 3 klasy LO i gdy poszedlem piewszy raz do nowej szkoly mialem problemy, a to wyzywali od np. ufoludków itp. wkoncu zdazylo sie ze podszedl do mnie jeden z cwaniaków oczywicie za nim cala banda idiotów i kazali mi mierzyc korytarz zapalka. Odpowiedzialem zeby sie ode mnie odpie****** i na tym koniec dali mi spokuj. Rozumiem ze nie kazdy z was jest w stanie postawic sie starszemu i wiekszemu od siebie ale jak sie nie postawicie to nie beda mieli do was wogóle szacunku.
Ja osobiscie nie bawie sie w takie glupoty jak kocenie bo uwazam ze to jest zalosne, wole popodrywac jakies nowe ladne dziewczyny w szkole.
pozdro :)

Bia!y 01-09-2005 18:37

Kocenie to radocha dla debili i przymołów. Rozumiem słowa "kici kici" ,ale zabawy
które upokażaja ucznia są dla mnie chore. Olewaj takich ludzi, ignoruj ich, w koncu dadzą sobie spokój, jesli to nic nie da, radze isc do dyrektora i powiadmoic kto co i jak. A pan w garaniaku napewno dobrze ich ustawi :) Niech moc będzie z Wami :)

dap-galothij 01-09-2005 18:43

Gimli wykazał się intelektem:)

Ale popełnił błąd. Teraz wiemy, że jest wujkiem i ma na imię Jerzyk(BUAHAHA)

Thero 01-09-2005 18:47

Kumpel (mój "protector" przed koceniem) opowiadał mi, że zaprowadzili go we trzech do kibla (obrzeża pisuaru też były już obstawione) i chcieli zrobić mu spłuczkę (polega to na tym, że wkładasz głowę w klozet i spuszczają wodę), ale na szczęście wśród tej wesołej gromadki był ktoś kto go akurat znał i puścił go wolno; miał szczęście, ale czy mi się poszczęści? Szczerze mówiąc szczerze wątpie żeby ktoś mi spróbował zrobić chrzest; najwyżej trochę pobiegam ;p.

Yoh Asakura 01-09-2005 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fifka
siemka zauważylem ze wiekszośc z was ma problemy z koceniem w szkole :/
Sytuacja wyglada tak ze podchodzi do was grupka "cwaniakow" i kaza wam robic cos glupiego. Jest tylko jeden sposob na tych (za przeproszeniem) debili.
Sam chodze do 3 klasy LO i gdy poszedlem piewszy raz do nowej szkoly mialem problemy, a to wyzywali od np. ufoludków itp. wkoncu zdazylo sie ze podszedl do mnie jeden z cwaniaków oczywicie za nim cala banda idiotów i kazali mi mierzyc korytarz zapalka. Odpowiedzialem zeby sie ode mnie odpie****** i na tym koniec dali mi spokuj. Rozumiem ze nie kazdy z was jest w stanie postawic sie starszemu i wiekszemu od siebie ale jak sie nie postawicie to nie beda mieli do was wogóle szacunku.
Ja osobiscie nie bawie sie w takie glupoty jak kocenie bo uwazam ze to jest zalosne, wole popodrywac jakies nowe ladne dziewczyny w szkole.
pozdro :)

Zauważ,że w większości przypadków,gdy taki 1-roczniak powie do 2-3-roczniaka opdierdól się ode mnie,kończy się to automatycznym laniem.Więc raczej sposobu,żeby nie dać się okocić chyba nie ma...
@edit:
@Bia!y:
Profanacja !Moc pisze się z wielkiej z litery !

Lord Fakolpet 01-09-2005 18:59

A po miał bym kocić? Co to za zabawa? Wytłumaczcie mi jej cel. Co wam to da? Będziecie przez to silniejsi? Ja teraz zdałem do 3 gimnazjum i nie zamierzam kocić...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23.