![]() |
Cytuj:
|
Ja *******e, ale s*******ine z was mam =]
Ok, zacznijmy od Acko :D (nie wytrzymuje). Acko, hm czy mi sie zdaje czy chodzi o akcje z Morita De'Vrie? Otoz to, jezeli to o to chodzi to Morita byl wtedy w Unit, obecnie jest w freedom ;). Zauwazyliscie ze na movie Acko dostawal on z hmmow ? Otoz to, jakby unit ***al z sd acko by padl jak mucha wiec moim zdaniem acko to byl ktos z unit, mozna powiedziec naslany przez unitow poniewaz Morita byl jedynym polakiem w Unit, byl jedynie lubiany przez lvl. @Qpall Ladne waste sd, brak m walli, gdzie byla utani hur? Dlaczego nie blokowales tego Knighta? Dlaczego nie waliles sd z bp tylko rzucales na ziemie i pozniej sd? LOL, Nice pvp =] @Eris-Tor heh, co tam moj lizodupku? =] Dalej sellujesz runy garimo i lizesz dupe polowie Unitowi? Ladny z ciebie zbirek, sd na green? No przy sorcach tak jest rozumiem jakby bylo wiecej sorcow i sd bys ***al ale sam z knightem z ktorym nie zrobiles combo exori i sd Lol. @Misiekmen Knightci zazwyczaj sa noobami czyz nie prawda? Pvp Knightow jest gowniane poniewaz nie moga uzywac takich Run jak SD lub czegos mocniejszego, zreszta knightci zadko uzywaja run oprocz uhania wiec do pvp nie mam nic do zarzucenia, ale brak chestow, brak blokady, czysty atack i follow, w skrocie "Nie ma Mocnych" Panowie =]. @Raxxel Co tu duzo mowic, hm, wiekszej cioty na takim lvlu nie znalem nigdy. Teraz jest nowy owner, ale ***ac to i tak jestes ciota dla mnie ;). @Gildia Raven Lol, jezeli jestescie takie cfaniaki to wystartujcie do Unitu a nie na forum tibia.pl piszecie cytuje "Potrzebujemy runki na wojne" lub inne w tym stylu posty. Napisz cos takiego na tibia com, zobaczymy czy Unit bedzie sie patyczkowal czy ci wy*******i sd w czolo i cie strapuja =] Wasza gildia, co tu duzo mowic... Moim zdaniem jest najgorsza jaka znalem, wspomne tutaj o 3 noobciach, Saturas, templerr, raxxel to sa ziomki ... NIE BIERZCIE Z NICH PRZYKLADU !! Fajnie bylo jak bylo sie w Fearless nie, i jako pierwsi zaplaciliscie Unitowi zeby byc free nie? Oh, czyzbym za duzo gadal? Wy***ane w was mam, Toshibo nowy owner tez nie leprzy =]. @Pk Squad Wasze pk chary mi sie kojarza, i to bardzo dobrze ;) Chyba was za*******e za to ze mnie nie wzieliscie na akcje! :[ Nie pekajcie nie wydam was =] Zawsze Lojalny Maurhex =] |
Cytuj:
Nic dodać nic ująć... :) |
fajne ale czemu nie wyrzuciles tego eq do wody??;> albo chociaz fsa...:P
|
Ten film dedykuje panom Raxxel oraz Patrykol Knight, oglądnać końcówkę jak powinno się mnie ubić http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html
:) |
omg co za nooby wiekszy to w siwiecie nei widzialem zeby 3 h lvle nie mogly zabic 30 lvl lol???? to trza byc kaleko tlye razy mial red hp i nic ehh n.c
|
Lol, czyzby eris i reszta lizodupow z raven naslali na ciebie unit? =]
Smieszne hah =] |
Oj Boże
w 2 slowach sie zmieszcze " Maurhex NOOB " PozDro
|
@up: Nie ma to jak bardzo szczególowa i dokladna argumentacja, co?
|
hah, masz jakis argument zeby nazwac mnie noobem? Podaj mi choc jeden z nich ktory bedzie zgadzal sie z prawda ;)
|
Cytuj:
w kazdej chwili mowisz? daj mi taki lv jak ty i spoko cfaniak Belchatów rlz pozdro:) |
fajny pking tylko malo ofiar ;p a co do misiekmena i opalla to coz...jeszcze misiekmena rozumiem-knight , nie musi miec odbrego pvp(i nie ma :P)..najtem jest naprawde trudno kogos ubic..a co do tego opalla...ze taki noob nabil 58 lvl..po co zuzywac runki , wojna jest..z bp sd zuzyl na 30 najta (lol)...nawalal jak glupi najczesciej na full hp..
jak macie kogos na danubii do pking u to sie z eman na gg skontaktuj skombinujemy jakas wieksza ekipe :P 7645593 |
Pozdro dla nagrywajacego filmik... Ci 3 to nooby sam Najt moglby cie ubic melle+exori ewentualnie jeszce explo mozna :P ale nobyy a ten pl full hp i sd co za noob ale jak miales red to nic i jeszce sorc ale nooby o boze o.O
|
Cytuj:
Tak jesteś gościem stary :] Jestem ciekaw twojego pvp -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
misiekmen - moge sie zalozyc ze moje pvp jet lepsze od twojego..i to znacznie ;P...bez urazy ale twoje pvp to porazka jest..
Madreth - a to sorx ;] nie jestem w temacie , nie gram na titanii ;P ale z jego komentow wyniak ze biora - szkoda run bo wojna itp :P Pozdro ;] |
misiek ty i wojna??
szkoda run? to po co opall na*******al we mnie jak glupi z tych sdkow do tego na full hp? wez sie nie tlumacz moze ja nie mam swietnego pvp ale to co wy pokazaliscie to byla porazka |
~
<10 znaków> |
Cytuj:
|
niezle
kolo niezle grasz dales czdu mi sie bardo podobal filmik szkoda ze zginoles i straciles fire sword ale fajny i zorganizowany :cup:
|
ja powiem tak... istna glupota i tyle :D boze nie wiem po co ubijacie jakies 12 lvl w 5-ciu czy ilus tam ? pozniej napewno dzielicie sie zdobyczami... wypadnie p arm i kazdy dostaje po 100 gp :D boze parodia parodia i jeszcze raz parodia :) brawo za ubicie autora filmu... cwaniak niesamowity... :cup:
|
Chwala dla tego kto nakrecil ten Filmik :P
Filmik Zajefajny spox bardzo fajnie mi sie go ogladalo :P :d cya
|
Cytuj:
|
co koniec tematu?
juz zbieramy team na next pk to moze nie byc pk tylko starcie z super silna gildia ravens xD a wiec przez ten tydzien uzbieramy nico runek eq itd itd i pomyslimy co dalej mozemy was zapewnic ze to bedzie w polnocnej czesci tibia czyli carlin ab northport ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Błąd ! Każdy z nas ma w depo ponad 300k :> Więc to jest dla nas tylko zabawa. Ja nie gram już w Tibiocza więc cały swój majątek przeznaczam na runy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |