![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam zachecam was wszystkich do obejrzenia tego filmu... pkujemy roznych gosci a puzniej walka z hight lvl'ami z titani... zobaczcie pomino duzych lvl jaki slaby skil do PVP
oto link: http://rapidshare.de/files/5472032/klaspk.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakie pk
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Wosaah to ja
![]() ![]() ![]() Potem gdy odłaczyłem sie, gonili mnie Ci sami co Ciebie. Dawno nie widziałem takich h lvl idiotów z takim słabym pvp. Przecież to masakra mineło dobre 30 min zanim mnie ubili we 3 ! Gdy skończyły sie uhy padłem. n/c A teraz coś extra ![]() http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html Dowód jak można było nas ubić w kilka sekund ![]() Prosze obejżeć końcówkę ![]()
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 01-10-2005 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() ahahha na titani ma kazdy slabe pvp chyba pamietacie slynnego acko ?:>
Ps. Jak acko uciekal to byl najlepszy filmik jaki widzialem ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() taa acko forever acko rulezzzzzz
on mial wy***ane pvp a ci co nas ganaili n/c |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh właśnie dlatego lubie grac najtem... Jaka inna profesja przezyłaby taki napor tak dlugo na takim lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna
![]() dla nas to byla czysta zabawa ![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie ja Cie bilem ,a jak znam kolegów to pewnie byli na***ani
![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Raxel, i Patry~Knight szkoda komentować. Tu na filmie tego nie widać, ale płakac mi się chciało. Żeby 115 pal był taka kaleką? A z tymi m wallami to co on ćwiczył chyba chciał pokazać, że ma.
Powiadam Wam, z tydzien powtórka. Tym razem, będzie masa run. Mamy fundusz 120~k ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chetnie was odwiedzimy za tydzien, jeżeli wam na tym tak zależy to sie przygotujemy nie bedziecie żyć 5 minut masz to jak w banq
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Braincreature
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 30
|
![]() boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Szydłowiec
Imię: Braincreature
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 30
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Dekoz
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje !
Świat: Calmera
Poziom: 61
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() mam 40 Knighta na titani jak robicie jakas rozpierduche to pisze sie z wami tylko na runki musicie zapodac bo jestem goly tam
![]()
"Teraz tez w gorzkosci jest mowa moja i reka karania mego ociezala nad wzdychanie moje. Kto by mi dal abych poznal i znalazl go i przyszedl az do stolicy jego! Przeloze przed nim sad, a usta moje napelnie lajaniem. Abych sie dowiedzial slow, ktore by mi odpowiedzial i wyrozumial co mi bedzie mowil" |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bosz 1st time widze takich noobow jakie cioty matko boska. I think these h lvl's 11-12 yrs old
Bialy tak trzymaj xD
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() film poprostu do dupy gorszego dawno nie widzialem, ubijanie 18lvl to nie sztuka, pewnie wylootowaliscie scal armor, noobostwo na maksa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili
![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. Ostatnio edytowany przez -=Misiekmen=- - 30-09-2005 o 17:29. |
![]() |
![]() |