Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pk !!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51317)

germos2 24-09-2005 15:28

Pk !!!!

Witam zachecam was wszystkich do obejrzenia tego filmu... pkujemy roznych gosci a puzniej walka z hight lvl'ami z titani... zobaczcie pomino duzych lvl jaki slaby skil do PVP
oto link: http://rapidshare.de/files/5472032/klaspk.rec.html

Martinesz 24-09-2005 15:38

lol

jakie pk :P ładnie się broniłeś, ale juz wiadomo bylo jak Eris doszedł, że nie masz szans ucieczki :P

Bia!y 24-09-2005 20:30

Wosaah to ja :) Kaszanka zdeka, kijowy loot był ale raocha była. :) B)

Potem gdy odłaczyłem sie, gonili mnie Ci sami co Ciebie. Dawno nie widziałem takich h lvl idiotów z takim słabym pvp. Przecież to masakra mineło dobre 30 min zanim mnie ubili we 3 ! Gdy skończyły sie uhy padłem. n/c

A teraz coś extra :)

http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html

Dowód jak można było nas ubić w kilka sekund :)

Prosze obejżeć końcówkę :)

Harru 24-09-2005 20:51

ahahha na titani ma kazdy slabe pvp chyba pamietacie slynnego acko ?:>
Ps. Jak acko uciekal to byl najlepszy filmik jaki widzialem ;D

germos2 24-09-2005 23:22

taa acko forever acko rulezzzzzz
on mial wy***ane pvp a ci co nas ganaili n/c

Jaskot 25-09-2005 00:09

Heh właśnie dlatego lubie grac najtem... Jaka inna profesja przezyłaby taki napor tak dlugo na takim lvl ;)

-=Misiekmen=- 25-09-2005 13:10

Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna :)
dla nas to byla czysta zabawa :) i sie niezle z was usmialismy

Bia!y 25-09-2005 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=-
Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna :)
dla nas to byla czysta zabawa :) i sie niezle z was usmialismy

Nc, jaka tam zabawa, Wasz poziom bliski był dnu. Biegne red hp 120~hp, możliwośc sdeka, Uhłem się i 2s SD tak jest ! Macie zapłon panowie, tylko pogratulowac reflesku i pvp ;)

-=Misiekmen=- 25-09-2005 13:50

To nie ja Cie bilem ,a jak znam kolegów to pewnie byli na***ani :) I tak oprócz Neu~ wszyscy padli więc tylko pogratulować panowie

Bia!y 25-09-2005 13:56

Raxel, i Patry~Knight szkoda komentować. Tu na filmie tego nie widać, ale płakac mi się chciało. Żeby 115 pal był taka kaleką? A z tymi m wallami to co on ćwiczył chyba chciał pokazać, że ma.

Powiadam Wam, z tydzien powtórka. Tym razem, będzie masa run. Mamy fundusz 120~k :)

-=Misiekmen=- 25-09-2005 14:11

Chetnie was odwiedzimy za tydzien, jeżeli wam na tym tak zależy to sie przygotujemy nie bedziecie żyć 5 minut masz to jak w banq :) msg me jeżeli chcecie potyczke ,to jesteśmy bardzo chętni :)

Braincreator 25-09-2005 14:37

boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie ;) ogolnie to filmik na niskim poziomie i moze nastepny bedzie lepszy

-=Misiekmen=- 25-09-2005 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Braincreator
boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie ;) ogolnie to filmik na niskim poziomie i moze nastepny bedzie lepszy

looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc

Braincreator 25-09-2005 15:38

Cytuj:

looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc

pekowali - playerkilling - Wy biliscie goscia ze skullem, ale ten gosc to tez gracz, wiec go pekowales, a to ze wymierzyliscie sprawiedliwosc to sie zgodze ;)

Deko(z) 25-09-2005 15:59

mam 40 Knighta na titani jak robicie jakas rozpierduche to pisze sie z wami tylko na runki musicie zapodac bo jestem goly tam :D ale do zabawy sie chetnie dolacze =]

Damq 27-09-2005 10:40

Bosz 1st time widze takich noobow jakie cioty matko boska. I think these h lvl's 11-12 yrs old
Bialy tak trzymaj xD

Green 27-09-2005 19:25

film poprostu do dupy gorszego dawno nie widzialem, ubijanie 18lvl to nie sztuka, pewnie wylootowaliscie scal armor, noobostwo na maksa

-=Misiekmen=- 29-09-2005 09:42

lol

Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek :))

Damq 29-09-2005 10:02

Cytuj:

Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek :))

A ty za to pvp jak ze średniowiecza :P

-=Misiekmen=- 29-09-2005 10:23

CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili :) po co miałem tracić na niego explo albo ***ac z exori ^^?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03.