![]() |
Prace mi sie podobaja. Nie mowie, ze sa Bog wie jak wspaniale, ale trzymaja poziom i widac, ze sie starasz. Przed Toba jeszcze wiele pracy, ale jak zapewne wiesz praktyka czyni mistrza :)
__________________________________ Cytuj:
|
Doniczka ma zły cień. To napewno - ten cien u góry jest bardziej rozmyty i jasny, a na dole mniej i ciemniejszy. Według mnie powinno być na odwrót ;). Przy rysowaniu cieni wyobraź sobie na rysunku żarówkę i wszystko dostosowywuj do niej, tak jak jest w rzeczywistości. Ja przynajmniej tak robię i z cieniami nie mam raczej problemów :)
|
:)
Zostałam beszczelnie oddzielona od skanera. A cyfrówkę trzyma w łapach moja siostra.
Oto nowe prace: http://i10.photobucket.com/albums/a1.../paladynka.jpg <-- HB http://i10.photobucket.com/albums/a1...orr/listek.jpg <-- sepia, sangwina oraz biała kredka Mam nadzieję, że są do wytrzymania. < przepraszam, że nie są odwrócone, ale naprawde nie mam teraz czasu > Miłego Dnia. |
Uch, po prostu muszę przyznać, że Twoje prace są świetne :-) Ja tez COŚ rysuję, może w przyszłości sie pochwalę (kiedy zdołam dojść do porozumienia z tym moim wrednym skanerem). A Tobie życzę powodzenia i jak najlepszych efektów, jeśli chodzi o użeranie się z twarzami :-)
|
Pięknie rysujesz :P Tez myslalem o wystawieniu swoich prac , ale nieprzepadam za bluzgami :D Bardzo ladnie ci to wychodzi.
|
No więc tak:
-Troche za prosta ręka. -Trzymanie łuku... -Twarzyczka(lub bardziej nos) -Stopy tak jakoś...nie wiem może są dobre ale nie chce mi sie odwracać... -I to coś, takie włochate po prawej (mojej stronie) 'Ale ogółe pracki fajne. A i ten liść- fajnie ci wyszedł. |
Widać, że lubisz panie o krągłych kształtach :) Mi się podoba
|
Mi się średnio podoba ta paladynka. Ogólnie z anatomią to tak trochę nie ten teges... Ale listek już ładniejszy, przyjemny dla oka taki. Może spróbuj rysować martwą naturę?
|
Cytuj:
Taa, jestem z anatomia jak kot z psem. Zanim się z nią oswoję minie jeszcze pare dobrych lat. A co do martwej natury, już chyba wszystkie kwiatki z sali przyrodniczej 115 narysowałam, zle wszyskie musiały zostać w szkole :/ Moze w czerwcu je dostane. Ale spróbuje :P Miłego Dnia. |
Nie jest źle, prace są ładne. Zapewne jeszcze dużo pracy Cię czeka, ale masz talent, potrzebny jeszcze bedzie tylko zapał i będzie good. :)
|
Prace są ładne, nawet bardzo ;) Gratulacje i oby tak dalej :) Ja lubię rysować, ale mnie kiedyś zraziła nauczycielka od plastyki, bo mi chciała wmówić, że jednego ze swoich rysunków nie narysowałam ja :/ Więc teraz rysuję sobie tak dla zabawy :) Nie mam skanera więc nie będę was tym maltretować :)
|
Sorry za odświeżanie, ale te prace są piękne 8o 8o ! 11/10 BO TO NIE SĄ BAZGROŁY!
|
Wow
Yo! Ładnie i oby tak dalej! Życze powodzenia w życiu 10/10;)
|
Jak dla mnie ładne prace. Takie charakterystyczne, szczególnie ten listek. Ładne:) :D :cup:
|
Bardzo :)
Mi się twoje prace podobają, nie są one żadnym cudem ale jak na piątą klasę nie jest źle... ja sam rysuje albo obrabiam grafikę ale nie lubię się tym afiszować.. Prace dostają plusika ++++
|
Ogladam twoje prace i jak na piata klase to zarabiscie rysujesz, podoba mi sei twoj styl :) oby tak dalej
|
Zajefajne te prace tak dalej a daleko zajdziesz powiadam ci :wasacz:
|
MORREEE PLX :oks:
Prace jak juz mowielm ladne... |
Jak na V klasę to 6 :P
|
Hyh, ładnie. Ale to już chyba nie są prace piątoklasistki? Chyba że repytowałaś? :P Jak dla mnie gites, ja ołówkiem potrafie wydrapać dziure w ścianie a tu takie coś... :)
|
Cytuj:
Hah, tak przeszłam do 6. Ale nadal będę przez pół roku sie czuła jak piątoklasistka. btw. Prac długo nie było. Tylko śpię, jem i siedzę. I przy okazji zwaliłam skaner z biurka. Chyba się naprawi. Myślę, że w drugiej połowie lipca wezmę się za siebie. No, ale co ja tu zanudzam. Zarwało się noc, trza o 7 rano iść spać. Miłego Dnia. |
Yyyy zatkalo :confused:
WIELKIE GZ DLA NIE WIDZIALEM ZEBY KTOS TAK LADNIE RYSOWAL ;) |
jak na piątoklasistkę (teraz szósto:P;>) to bbbbbardzo dobrze ;P jestem pod wrażeniem serio ;)
nawet te nieproporcjonalne częsci ciała (o których wspominali koledzy) dopatrzyłem się dopiero jak to przeczytałem ;P pomyślałem że tak musi być ;P w końcu wiedźmy takie prawdziwe chyba nie istniały więc... mogły wyglądać tylko podobnie do człowieka nie koniecznie nim byc ;> 10/10 bez gadania ;) malujesz ładniej ode mnie ;P wkleił bym tu coś swojego ale nie mam skanera ;> :D YO |
9/10
Byloby max gdyby nie te rece za dlugie A i tak super jak na 5 klase, ja zebym mial 100 lat to bym jeszcze tak nie umial narysowac. |
Prace bardzo dobre sam bym chciał tak rysować (jeden rysunek tylko mi dobrze wyszedł do tej pory) na taki wiek dam 10/10
@offtopic do gościa co napisał up masz tak głupi nick ,że aż śmieszny |
Podoba mi się.
|
Witch
Ładnie rysujesz :] wiem co mówię bo tez niedawno bylem w 5 klasie B)
|
Trenuj dalej !
Praca Banshe : Ręce za długie a do tego nie widać dłoni albo śladu dłoni pod materiałem i właśnie on zabardzo zwisa a do reszty nie ma wątpliwości po wszystko jest pod sukniom.
Praca Czarownicy : Tak samo jak wyżej sądze że może to być przyzwyczajenie do takiego rysowania :] P.S. zaniedługo porobiefotki moich prac i powklejam Praca Ciała Kobiety : Piersi są źle narysowane min. są płaskie jakby zwisały, łączą się linią jak tyłek ( rowek ) za daleko się ciągną a co do brzucha za bardzo nie da się ocenić z powodu braku zcieniowania Praca Miecza i Węża : Miecz wygląda jakby rysowany z perspektywy po rękojeść ma jakby krzywą ( przejście z miecza do rękojeści ) Praca Kwiatka : Doniczka zle przycieniowana tnz. za bardzo oświecona galonzka niescieniowana a cien za bardzo kreskowany mala spojnosc cienia wyglada jakby ktos se poprostu nabazgral kreski Praca Węża : niemam zastrzeżeń oprócz cienia węza bo wyglada jakby na niego swiatlo niepadalo Praca Paladynki : zly chwyt luku pozatym chyba tylko że tak dziwnie jakby nigdzie cienia ani swiatłą niemiała tnz. wszedzie taka sama jasnosc cienia Praca Liscia : nie znam sie na tej technice rysowania bardziej malowanie farbami/rysunki olowkiem dopiero zaczolem czasem malowac pastelami Rady takie zacznij rysowac wieksze formaty mozna zrobic wiecej szczegolow a pozatym proboj rysowac perspektywe na czlowieku jest to trudne poniewaz gdy rysujesz ubior musisz proporcje zrobic dobre ciała itd. rob tez bardziej realne rzeczy np. jakis widok sproboj narysowac a glownie to ucz sie rysowac proporcje ja dopiero od jakiegos roku albo pol roku zaczolem cieniowac a ide do 2 gim wczesniej poprostu ladnie rysowalem ale nie cieniowalem a do treningu rysuj swoje czesci ciala dobrym treningiem na cien jest rysowanie swojej dloni bo caly czas dokladnie widzisz cienie itd. Przepraszam za bledy pisze na laptopie i jakos dziwnie sie pisze |
Powiem ci tak:
super prace! nigdy nie widzialem zeby ktos tak ladnie w 5 klasie rysowal! wiem bo jestem w twoim wieku, moze troszke starszy 8o nigdy w kalsie dziwczyny co tak slicznie maluje nie widzialem. ogladalem tez kilka twoich prac z photoshopa i sa bdb, sam dopiero zaczynam w fotoszopie i do piet ci nie dorastam:confused: ołówkiem zaduzo nie probowalem ale moze bym cos wykrzesal z niego:o gratz all prac gratz for you i jak to robia dziewczyny w klasie: :* ;) |
niezle
podobalo mi sie :P
dostajesz odemnie 9/10 i dawaj wiecej:D i mam pytanko czy by mi ktos dal linka do tego nowego painta prosze tez chce sie w to pobawic:D ;) i poszalec:DB) :] :] 8o :) |
Fajne!
Stary robisz całkiem całkiem rysunki!!! Normalnie twórz więcej faajnych obrazków ;)
|
Jakieś krzywe te rysunki radze porobić kilka prostych fałd na Sukniach pań
i Proporcje ;) nie rób wilkiego torsu i malutkiej głowy ;d |
Ładne, co ja gadam!Bardzo ładne, tym bardziej jak na 5 klase.Nic dodać, nic ująć.Rysuj dalej bo widać że masz talent.
Cytuj:
|
@Nina. Nie razi mnie to, że odmładzasz mnie o rok. Kiedys sie przyda ^^
@Topic. No i skaner naprawiony! Ale dziś zapomniałam prac zabrać ze sobą. Jest jedna praca - robiona na zamówienie. Oczywiście, dostałam screeny tej postaci. Po dłuższym gapieniu się w monitor udało mi się to odwzorować. Dalsza praca w Photoshopie. Proszę nie zwracać uwagi na minę ^^. http://i10.photobucket.com/albums/a1...rr/ototo71.jpg Proszę o wytykanie wszelkich błędów. EDIT. Przepraszam za "czystość" tła, ale robiłam to na komputerze o strasznie ciemnym monitorze i było ono białe ^^ 2EDIT. Tło w mairę poprawione. |
No fakt, ta mina ;D
Wg mnie bardzo ładne, większych błędów nie widze... Tylko tak dziwnie rozmazane, najprawdopodobnie to celowe ale efekt końcowy piękny ;p |
Cytuj:
Rozmazywałaś całą postać blurem, więc powinnaś wyłączyć tło (to na którym mogą być ślady rozmazywania) i dodać nowe, całkiem białe. Coś w tym stylu. |
Że tak powiem: RLZ!
|
świetne , ale ta mina to taka .... możesz zrobić dla mnie husajna ?
|
Cytuj:
Ano, tyle że na innym komputerze tlo bylo snieznobiale. A na moim wyglądalo jak bloto ^^ Tak, zrobilam to blurem, dokladnie smudge tool. Prace olowkowe beda moze w środe. Przepraszam za brak literki Ł, ale piszę to na glupim komputerze szkolnym ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |