|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Yhm, więc... Czy prace są do wytrzymania? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 83.33% |
Nie. |
7 | 12.96% |
Są do d.. tyłka. |
2 | 3.70% |
Głosujących: 54. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() PRACE SZÓSTOKLASISTKI To tak na marginesie.
No cóż... Jak w temacie napisałam, nie przeżyłam zbyt wielu wiosen, dlatego też nie będą to bardzo ładne szkice. Proszę was o krytykę, ponieważ chcę się rozwijać w tym kierunku. Proszę jeszcze o nieocenianie moich prac tą samą miarą, którą są oceniane prace artystów z MTA ( ukłon ). ( Tak na marginesie, to mam cykora ) Narazie tylko 2 prace. ( Przepraszam za czarne ramki, ale nie mam dostępu narazie do żadnego programu graficznego, bo wysyłam to z komputera ze skanerem ) http://i10.photobucket.com/albums/a138/Jaden-Korr/4.jpg Ołówek H2, 8B http://i10.photobucket.com/albums/a1...cAAROWNICA.jpg H2, 8B @Shanhaevel Trafiłeś w mów słaby punkt. Nie za bardzo umiem rysować inne pozy. Ale spróbowac trzeba. Nie znam się na umięśnieniu ludzkiego ciała, ale chyba coś pamiętam z tego co pani na dodatkowej plastyce mówila. http://i10.photobucket.com/albums/a1...n-Korr/akt.jpg - Próba narysowania mięśni brzucha i paru innych ( H2, 4B ) Miłego Dnia. ;D Jestem po zapaleniu opon mózgowych. Mam parę prac ze szpitala, ale muszę dla własnego dobra zrezygnować na trochę z używania komputera. ( Kurcze, 3 tygodnie wakacji w szpitalu, ja to mam pecha. ) Życzę Wam, aby ta resztka wakacji była przyjemna.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 22-08-2006 o 18:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hm... Nawet, nawet. Ale popracuj nad proporcjami. Z tego co widzę, to tej czarownicy ręce zwisają gdzieś... do kolan? O_o U banshee też są ciut za długie.
Spróbuj użyć perspektywy dwubieżnej, nie tylko takich póz na baczność. ![]() Ogólnie nieźle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Z tych 'takich tam bazgroł - szkicy' podoba mi się ta czarownica (wielki wybór). Ta pierwsza mi się nie podoba , może dlatego że Banshee miała być brzydka. Za to druga jest całkiem ładna. 'Gryzdaj' dalej , zobaczymy co z tego będzie.
edit : Zapomniałem dodać , że nie jestem ekspertem i może się nie znam. Wyrażam tylko swoje zdanie , którego nie musisz brać pod uwagę. Ostatnio edytowany przez DRoN - 27-01-2006 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Jak juz tu mowili proporcje
![]() Popracuj tez troche nad szczegolowoscia swoich prac i to by bylo na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
Miłego Dnia.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() w sumie co tu duzo pisac proporcje sypnięte
![]() ![]() po za tym, masz problem z dłońmi co widac przy czarownicy, ale ta czarownica najbardizej mi wpadla w oko, banshee jakos tak hmm....mogla by byc bardziej dopracowana, a akt to jednak jest najsłabszy, ale tak jak wspomnialem witch jest ciekawa ![]() rysuj, rysuj, postaraj sie tworzyc roznego rodzaju prace i postaci w roznych pozach ![]() -pozdrawiam bryndii |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() U Banshee ręcę trochę za długie. Powinna mieć też całkiem inną twarz i włosy (takie, żeby wyglądała na taką straszną, brzydką itp.). Ja bym jej także "poszarpał" suknię, ale to już szczegół
![]() Teraz Witch. U niej ogólnie jest już lepiej. Ale ręce są jeszcze dłuższe, i tak jakoś na moje oko krzywawe (ale nie wiem czy to mój wzrok nie jest krzywy ![]() A ta ostatnia poza... Gdybyś rysowała balet mogła by być, ale tak ogólnie nikt się tak nie ustawia. A jeśli chodziło o mięśnie brzucha to, jakieś takieś przy chudawe ![]() To było trochę krytyki odemnie. Sam nie jestem w tym dobry, ale trochę się już szkiców widziało ![]() ![]() Z uszanowaniem Radek666
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 29-01-2006 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Czy ty musisz rysowac gole baby i banszi? ;p
A tak serio to super Ci wychodza jak na 5 klase. Postaraj sie narysowac cos innego niz to plx? |
![]() |
![]() |
#11 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Proponuje stanąć nago przed lustrem i sie sobie poprzyglądać, porownac wielkosc niektorych czesci ciala i wszystko zanotowac.
Taki przedziałek między piersiami można mieć co najwyżej po operacji serca ![]() Troszke też ta pani kanciasta jest. Linie u kobiety, obojetnie jak zbudowanej są delikatnie i okrągłe. Zwracaj też uwagę czy obie ręce i obie nogi mają taką samą długość. Działaj dalej. Nie jest źle.
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Andrychów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Waleczne'Serce
Profesja: Paladin
Gildia: Nie Mam
Świat: Grimera
Poziom: 8:)
Skille: 39/38
Poziom mag.: 2
|
![]() W sumie to bazgroły nie sa
Sam chodze do piatej klasy ale takich zeczy jeszcze nie widzialem (szkoda ze ja tak nie umiem rysowac ![]() wielkie gz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Jak dla mnie prace bardzo ładne. Cieniowanie mogłoby być ciut lepsze, ale i tak mi się podoba.
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() TO SĄ BAZGROŁY ?! To żebyś Ty moje prace z piątej klasy zobaczyła, to wtedy byś zrozumiała co znaczy bazgroły.A tak co do prac, ręce są za długie przede wszystkim , i jest kilka jeszcze błędów ale Radek666 i Artyści już je wymienili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Jeżeli już jesteś na takim stopniu rysowania w 5 klasie, to jest jakaś przed Tobą przyszłość ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ciekawe prace, ale moim zdaniem najlepiejby ci pomogła książka a nie komentarze z uwagami. Co do brzucha, powinnaś zarysować krawędź klatki piersiowej. A to jest 5 klasa podstawówki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Szczecin!
Stan: Na emeryturze
Imię: Zdzichu Niszczyciel
Gildia: umbala umbala (brak)
Świat: Eternia przez E
Poziom: 15
Skille: cocieto
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() jak na 5 klasistke mi sie podoboa,masz talent nawet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Ja Ci nie dam jakis specialnych porad bo nie jestem w tym najlepszy ale moim zdaniem jesli juz w takim wieku jestes juz na takim poziome to moze byc juz tylko lepiej i lepiej ... wielkie gz !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Wątpię, żebyś jako piątoklasistka nauczyła się przed lustrem jak rysować dorosłe kobiety.
Powinnaś raczej poszperać po stronach xxx ![]() Ale ogólnie szkice nie są złe. Popracuj nad proporcjami. Czekam na nowe prace ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Ładne, najbardziej mi się podoba witch, reszta też dobra. Ogólnie dobre, rysój dalej, zobaczymy jakie bedą postepy w przyszłości
![]() |
![]() |
![]() |