Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Exp tracisz wykonujac nastepujace czynnosci:
1. targania lootbaga
2. otwieranie lootbaga (jesli rzucisz go dalej niz na pole z toba sasiadujace to sie zamyka), a bag ma tylko 8 miejsc, wiec musisz otwierac 2 albo wiecej bagow.
3. przekladanie itemu z ciala potworka do lootbaga
W sumie strata expa jest naprawde pokazna (...)
|
Faktycznie, albo masz zrytą mysz, albo rękę.
Cytuj:
a kasa w tibii najwazniejsza nie jest, bo zawsze ja zdobedziesz szybciej majac wyzszy lvl, jak bedziesz potrzebowal.
|
Hah. Chcesz iść na demony, a tu zonk bo bez kasy jesteś. Spoko, nadrobimy. Idziesz na hunta za 2 tygodnie.
Ja tam wolę mieć od razu kasę ;o
Cytuj:
zawsze mozesz kupic pacca jesli nie masz (tutaj tylko potrzeba rl zlotych)
|
Albo rzucić kilkadziesiąt k miłemu kumplowi z nadmiarem kasy. Ja tam nie należę do bogatych w rl, jakoś trzeba sobie radzić... A, i nawet nie pisz że to niezgodne z zasadami, bo nie chce mi się szukać linka do wywiadu z którymś z Godów w którym wspomniany kategorycznie zaprzecza.
Cytuj:
Grasz 1,5 godziny i masz bp uh, naprawde tak 1,5 godziny to tak dlugo?
|
Dłużej niż krócej. Mimo wszystko wolę na to zarobić w pół godziny.
Cytuj:
Might ring 1 oz. Ochrona przed dowolnym rodzajem obrażeń, 20 ładunków.
Chroni przed dowolnym rodzajem obrazen, co oznacza, ze wszystkie mozliwe rodzaje atakow calkowicie neutralizuje. Dlatego tez mozliwe jest zabicie kazdego potwora bez straty hp na kazdym lvlu jak jestes na mainie, nawet na 6 lvlu.
|
To żeś się popisał. Nie udawaj obeznanego bo ci nie wychodzi. Might ring, owszem, chroni przed dowolnym atakiem, ale nie ściąga całych obrażeń. Chyba 20% albo 1/3, nie pamiętam.
Wniosek: jak chcesz zaszpanować to nie bazuj się na wiedzy z tibia.pl ;)
Cytuj:
Nie sadze zeby sork/drut byl w stanie zarobic 2kgold/h w tombach, bo walac z najlepszej rozdzki i tak nie zabije powiedzmy ghoula 1 hitem.
|
Ja zabijam dwarf guardy na 2 hity. Koszt: 40 many. Jakieś pytania?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Sorc/drut na srednim (~40 ) levelu jest w stanie zarabiac ~5k kasy na godzine uzywajac warhammera/wanda i sladowych ilosci hmm, trzeba tylko wiedziec gdzie.
|
Małe sprostowanie. Bez używania wanda i bez HMM. :)
|