Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   gdzie jest ich najmniej???(br) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6568)

Zielonyrat 30-07-2004 21:11

O moim zdaniu ja sie nie bede rozpisywal i dawal przykladów bo jest ich duzo. Powiem tyle:

1Chwalala Invaderowi from Hell za ten temat bo wyszla nawet z tego smieszna gatka.
2.dlatego wydaje nam sie ze brazylijczycy to takie nooby bo jest ich najwiecej. ale np. zuaszmy ze 50% jest noobami
a w brazyli 30% ale jesli brazilyjczyków jest wiecej to jest tez wiecej noobów. Wezme tez przyklad USA dlatego jest tam tyle odkrywców naukowców i innych madrych ludzi bo sa licznym narodem i wystarczy ze 1/100 urodzi sie madry ale musimy ta setke pomnozyc tyle razy az bedziemy z setek miali liczbe mieszkanców USA i sami mozecie sobie obliczyc ile bedzie madrych(wszelkie przyklady sa wziete w glowy wiec prosze nie brac tego tak do siebie)

maro38 30-07-2004 23:27

To nieprawda, że nie ma pożądnych Br. Ja poznałem osobę z którą się dobrze zaprzyjaźniłem i graliśmy sobie wspólnie. Oprócz tego przelotne znajomości i hunty. Żaden Br mnie nie zabił ani nie zaatakował po tym, jak na "br?" odpowiedziałem "no" lub nawet "pl".
Niektórzy obcokrajowcy mi pomagali (np. w sytyacji o nazwie "O-cholera-gdzie-moja-linka???!!!") a ja pomagałem im też.
Jak z kimś się fajnie gra to nie zależy czy to "br", "swe", czy "pl".

Palmir 30-07-2004 23:55

Na Harmonii jest strasznie duzo nooboskich BR! Wszyscy kradna i zabijaja tfoje potwory! Np. przesuwam se skrzynke a tu nagle brazylijczyk zabral mi i do wody. A za moim bratem br pol godziny chodzil i zabieral mu loot i zabijal potforki (taki 10 lvl sam sie bal chodzic to znalazl sobie obronce) :(

---

BRAZIL SUXX!!!

Sarto 31-07-2004 08:12

Hmm a skad wy tak ogolnie wiecie, ze to bry? Zabija Was i mowia "Im brazilian!"? Po prostu mowicie sobie, ze to br a zalorze sie, ze to polak byl. Ja w zyciu bylem pkniety 2 razy za kazdym razem pekerem byl polak. Podczas treningu kto mi walnal spiry do wody? Polak. Z brazylijczykiem jeszcze nie mialem, zadnego problemu.

Zielonyrat 31-07-2004 14:45

No tak ja tez czasem dla zabawy sie pytam polaków "br?" ale po za tym magicznym pytaniem pozostaje jeszcze to. Voce e Porra. Wiec po tym mozna sie domyslic co to znaczy. ( przepraszam modków za tamto slowo)

Hegemmon 31-07-2004 15:35

?( oni nadchodzą ?(
Jest ich coraz więcej. Czają się za każdym rogiem i wyskakują krzycząc "BR?!"
przed tym nie ma ucieczki :( z każdą chwilą jest ichcoraz więcej. Oni sięklonują ?( poszerzają wpływy Tibii w kraju aby stworzyć wielką nację. Tibię czeka brazylijska zagłada!
A tak na serio... Hi! BR? ;)

kudlaty 31-07-2004 15:55

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez ahaw
nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
X( Człowieku jak ci sie tak niepodoba w Polsce to wypierd@l@j do tych swoich Brazuchów. Jestes fałszywą osobą i zamiast obalać stereotyp polaka złodzieja, chama i pijaka to ty go jeszcze poszerzasz. X(

Pozosaje mi tylko splunąć na ciebie.

Ty i Ciecie twojego pokroju powinni być exportowani do Brazylii. Idz załatw sobie vise i rób wypad z Polski. X(

Sarto 31-07-2004 17:13

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez kudlaty
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez ahaw
nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
X( Człowieku jak ci sie tak niepodoba w Polsce to wypierd@l@j do tych swoich Brazuchów. Jestes fałszywą osobą i zamiast obalać stereotyp polaka złodzieja, chama i pijaka to ty go jeszcze poszerzasz. X(

Pozosaje mi tylko splunąć na ciebie.

Ty i Ciecie twojego pokroju powinni być exportowani do Brazylii. Idz załatw sobie vise i rób wypad z Polski. X(
kudlaty glupoty gadasz, ahaw ma racje polacy sa chamscy i to jest prawda. Moze nie przyznasz? To nie jest kurde juz komuna i mozna gadac prawde o polakach.

Behemut 14-08-2004 01:44

I polacy i brazylijczycy i inne kraje sa tacy sami, tyle tylko ze polakow i brazylijczykow jest najwiecej w tibii. Znam paru brazylijczykow np:Kamus ktory pomagal mojemu kumplowi z RL jak wlazl na 13 lv do Hell's Gate, a co do polakow to niestety tak jak kazdy mysli tylko o sobie, ale jak widze jak jakis koles ma miss klika i biedak ucieka krzuczac "no pk" i "miss klik" to mu pomagam.

Votev 14-08-2004 07:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
To po prostu RASIZM! Człowieku, nie wiesz, co mówisz! Wielu Brazylijczyków jest ludźmi wartymi zaufania... Polacy to też nie jest "deszcz złota". Wręcz przeciwnie - DUŻA część Polaków to polacy, którzy nie potrafią grać, kradną, zabijają... jak to Wandalowie mieli w zwyczaju.
Wielkie buuu dla Twojego rasizmu!

popieram....szczegolnie ze gram z 3 i jest lepiej niz z Polakami (niektorymi :] )

Shardzik 14-08-2004 09:17

Nie tylko BR'y

Cóż na Titanii, da się z br'ami wytrzymać, w Ab'dendriel jest dużo polaków, ale ostatniego czasu, pojawiła się masa szwedów,ostatnio była wielka wojna SWE-POL cóż, nikt nei wygrał, a szwedów coraz więcej, i PKują polaków za nic, ja się w ta wojnę nie wkrencałem, ale wqrzają nie, dlatego że blokują wszystkie expowiska, na zamku, lurują zerki,n atrollach czatują na 8-9 lvle,
na waspach blokują przejscie, jak cos strzelają z SD'ków, to dlatego, High Levele polscy, dużo ich odeszło, ze względu na szwedów, ab'dendriel, i wogóle titania,schodzi na psy, niestety.....

Chmielok 15-08-2004 22:39

Br

Na rooku w dolerze jest ich pelno ale sa spotkalem tam tez hiszpanow

UlcialOver 15-08-2004 22:53

Na isarze, sie az od nich roi. Na rooku jest ich pelno, a na mainie to nie poexpisz sobie spokojnie na rotach. Lazi taki w tym, kolorowym ubranku i mysli, ze jest gosc i tylko to swoje "br?". Losie, a nie gracze.... Nie mowie, ze wszyscy, ale po prostu nie spotkalem, jeszcze milego brazylijczyka, ale szweda znam jednego, bardzo milego.

maszlesz 20-10-2004 04:35

Dajcie spokój biednym br

Mnie jeszcze żaden br nie skrzywdził - grałam na PvP światach i nie zdarzyło mi się żeby ktoś zapytał br? i po mojej odpowiedzi "no, pl" zaczął mnie PK - nie wiem skąd wy bierzecie te opowieści. Z tym, że często słyszę: br?, to się zgodzę - fakt. Teraz gram na non PvP świecie i choćby przed chwilą miałam miłą sytuację. Miałam dead'a i straciłam blue roba, kasy nie miałam ale dużo runów więc krzyczę, że kupię blue robe i że płacę runami. No i odzywa się gość i mówi, że sprzeda - świetnie mówił po angielsku. No ale wiadomo - nie da się handlować więcej niż 50-cioma przedmiotami, a 4 bp SD, to więcej niż 50 przedmiotów. Świat jest non PvP więc zaufać komuś ciężko, ale myślę sobie - spróbuję SD zawsze mogę zrobić, a dreszczyk emocji się przyda. Więc dogadaliśmy się, że ja wyrzucam na dp 2 bp SD, a potem zrobimy trade pozostałymi 2-oma. No i tak zrobiliśmy - gość był ok i nie uciekł - blue robe znów mam. Zostaliśmy przyjaciółmi i dowiedziałam się, że jest BR. Poznałam też jego kumpla - też BR i byliśmy we 3 na huncie - na prawdę było miło. I to nie jest jedyny raz, kiedy br był w porządku - wystarczy być miłym dla nich, a wtedy i oni są mili dla nas. Proste

goodabi 21-10-2004 01:53

Chcesz duzo polakow? to wejdz w poludnie do miasta Ab :)
A co do BR to nie sa az tak źli jak im nie wchodzisz w droge.
Hej a piszcze czy macie wieksze zaufanie do polaków to znaczy jak widzicie REDSKULLa a wiecie ze to Polak czy boicie sie podejsc? czy wrecz przeciwnie ?

POZDRAWIAM

Taumer 23-10-2004 22:07

Ja do nacji nic nie mam, ale faktem zeoni wiedza ze maja przewage liczebna i sie waza niestety :/

Ale znam i fajnych - 1 poznalem na rooku - zagadalme jak rybki lowilismy i luz. A na julerce GM to br i tez jest spoko - nie interesuje sie zyciem lowlv (czyt nieskazitelna opinia) i pomaga - kumpel zakozakowal na draga i krzyknol help to ten ze przechodzil podszedl, zakillowal jeszce sobie z tego jaja robi (ze smoka brechatal :d) BTW 170 M Sorc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31.