Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-06-2004, 16:27   #1
Invader from Hell
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 06 2004

Domyślny gdzie jest ich najmniej???(br)

Prosze odpowiedzcie mi bo mam ich dosyc chce sie ich pozbyc chce byc tam gdzie sa miejszoscia prosze powiedzcice bo oszaleje przez nich jeszcze cieszyl bym sie jak by bylo duzo polaków i zeby swiat byl PvP
Invader from Hell jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-06-2004, 16:43   #2
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

To po prostu RASIZM! Człowieku, nie wiesz, co mówisz! Wielu Brazylijczyków jest ludźmi wartymi zaufania... Polacy to też nie jest "deszcz złota". Wręcz przeciwnie - DUŻA część Polaków to polacy, którzy nie potrafią grać, kradną, zabijają... jak to Wandalowie mieli w zwyczaju.
Wielkie buuu dla Twojego rasizmu!
stary 20-06-2004, 20:07   #3
Averus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2004

Domyślny

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:06.
Averus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2004, 21:28   #4
Invader from Hell
Użytkownik forum

Domyślny

Szkoda :9 mialem nadzieje ze jest jakis wiec moze CipSoft stworzy jakis server który bedzie zatrudny dla nich
stary 20-06-2004, 23:12   #5
Klusek07
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

na hibernie sa w miare normalni ludzie polecam 8)
Klusek07 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2004, 09:26   #6
Ertai
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2004

Domyślny

Na Chimerze jest dosc malo-nie gralem na innych serwerach,ale zdajem i sie ze malo ,tyllkko na rooku jest kilka ,na mainie prawie nie spotykalni,przynajmniej w Thais
Ertai jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2004, 10:08   #7
ahaw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Invader from Hell
A ty wiesz co mówisz???
przesadziles debilu z tym tekstem na ruberze jest taki noobstwo br i kradna a na rooku jest tragedia nie nawidze ich bo w wiekszosci oni przyczynili sie do moich strat i i deadów czy ja siebie ciebie pytalem jacy sa br??? ja tylko napisalem zeby wymiebiac swiaty wie cnie pisz tak dennych postów
z Polski tez jest bardzo duzo noobow i zlodzieji wiec nie mow ze tylko Br kradna i sa noobami zreszta po czym poznales ze sa z Brazyli?

@awerus
tak masz racje to nie jest rasizm to jest ksenofobia
stary 21-06-2004, 10:33   #8
Sorcerer Maciek
Zbanowany

Data dołączenia: 26 04 2004

Domyślny

@re Invader from Hell - Człowieku, uważasz że Polacy będą dla ciebie wspaniałomyślni? Nooby będą cie denerwować, high levele nie będą sie do ciebie odzywać.

@re Averus - Już mówiłem, że to żałosne nienawidzić kogoś za narodowość. Tak, macie racje, powinni zrobić specjalny serwer dla takich jak wy.

@re TheNatoorat - Masz rację. Jedyny rozsądny post jak dotychczas.
Sorcerer Maciek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2004, 11:48   #9
Invader from Hell
Użytkownik forum

Domyślny

Jesli nie znacie powodów dla których nie nawidze ich do sie przymknijcie Polacy przynajmniej sa lepiej nastawieni dla inych a podrugie poznaje brazilijczyków po tym ze sie pytaja "br?" tylko cos jest nie tak to zaraz to gadaja dla mnie brazilijszyca sa zlodziejami i hamami (tylko W tibii) ogulnie ich reprezentacja jest spox
a ludzie nawet alkiem spox tez ale w tibii ich nie lubie ale z tewgo co slysze jest ich najmniej na Hibernie wiec chyba zrobie tam postac
stary 21-06-2004, 12:03   #10
ahaw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
stary 21-06-2004, 13:09   #11
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz??Co jest przyczyną faktu że 80% brazylijczyków nie rozumie ANI słowa po angielsku??Nie mają tego przedmiotu w szkołach czy co?!?!To jest głowny powód,dlaczego brazuce mnie w*****ają.90% z nich to totalne n00by-to nie rasizm-to fakty.Jeśli trenuje w Ab ze zlurowanymi potworami i na horyzoncie pojawia się brazuc to znak że trening skończony.Jeśli do jaskini gdzie poluje wchodzi brazuc to znak że polowanie skończone.W ciągu 1,5 roku mojej gry w Tibię nie spotkałem ANI jednego porządnego brazylijczyka.Ani jednego!!!!To chyba o czymś świadczy??Nawet jeśli takowi istnieją to stanowią niewielki ułamek i w pewnym sensie uogualnianie ich jako narodu n00bów ma solidne podstawy.
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2004, 15:55   #12
Averus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2004

Domyślny

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:06.
Averus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2004, 16:09   #13
Miporat
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Warszawa

Miporat ma numer GG 5424377
Domyślny

Nooby są wszędzie. W polsce tesz ( ). Trzeba się do tego przyznać. Ale żeczywiście wielu brazylijczykówa to nooby. Podam przykład: Lowie se ryby spokojnie i nagle podchadzi do knie mag i pyta : BR???. Ja na to Poland. I nagle 3 innych wybiega i mnie nawalaja. No ale tesz pare lumusów to polacy. Mnie jush 3 razy ubuli
Miporat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2004, 15:53   #14
Dark Aniołek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

Noo... ALe nie wszycy Br som N00bami ale około 99 % z nich to jednak N00by podam kilka przykładów:

Podchodzi do mnie gsociu podczas treningu z kolegom pyta sie nas "BR?" my odpowiadamy "no" ( on był chyba 14 lvl paladin) wychodzom jego oledzy chyba 4 po 20 lvl i zaczynaja nas atakowac naszczensie mialem zrobiony juz praiwe pelny backpack SD a kolega knajt 4 mlvl i fajne skille.
( czyli wszytcxy do rzeki wlecieli).

A teraz cos bardziej miłego;p:

Goni mnie zlurowany giant spider ucikam nagle jakis gosiciu idzie ja krzycze "help" on zaczyna go nawalać z SD ( zmarnował na mnie SD miły jest) jak go zabil dał za darmo uha i zapytał się czy Br spoko gościu

Ale oczywiście nie wszyczy.

Macie teraz przykłady ze nie kazdy br jest zły
Dark Aniołek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 18:16   #15
Joshi- Bialy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 06 2004
Lokacja: Świecie

Domyślny

Spokojnie sobie trenuje z 2 wolfami i spiderem a tu nagle przychodzi 2 ziomali i jeden pyta czy jestem br odpowiadam ze nie. Malvado Radical - tak sie zwal najpierw zabil mi wolfy i spidera a potem zabral sie zamnie. Udalo mi sie uciec. 8) Mial szczescie ze niemialem zadnych runow i niemoglem sie bronic Ten gościu sobie przechlapal

8) ZEMSTA BĘDZIE SŁODKA 8)
Joshi- Bialy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 18:28   #16
Taerom
Guest

Domyślny

Brazilijczycy i szwedzi to wielkie nooby
np: brr?? (NIE NIE JEST MI ZIMNO)
swe? (NIE NIE SLODZE)

Kradna,jak jest zajety przez ciebie resp to oni sie w*******aja i go zajmuja. I ciagle chodzą brr? brazuca?? swe?? sweden?? nie lubie ich nie ktorzy szwedzi sa w porzo ale brazil SUXX.

Aha i macie cos do rasistów??? ja jestem rasistą i faszystą POLSKA BIALOCZERWONI polska roox gdynia roxxx ARKA GDYNIA roxx Arka roxx
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 18:44   #17
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Invader from Hell
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez ahaw
nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
Ale z ciebie skonczony noob pzeciez napisalem (tylko w tibii) a ciebie kto uczyl czytac??? chyba nikt wie cnie nabijaj se glupio postów taka gadka pewnie teraz napiszesz posta oj sory nie zauwazylem(wiec go nie pisz!!!) temat uwazam za zamkniety Hiberna to taki swait po 2 mój kolega da mi 1k na poczatek i napewno tam bdde gral dziekuje jak nadal chciecie sobie gadac to zrobcie nowy temat
Po 1-sze: Naucz się, co to jest n00b.
Po 2-gie: Ahaw pisał o narodzie TIBIJSKIM, miał zamiar obrazić/przedstawić naród brazylijski.
Po 3-cie: Kogo obchodzi, że masz kolesiów, że masz 1k, że grasz na Hibernie, że tam będziesz grać i że uważasz ten temat za zamknięty?! Moderatorzy zamkną temat, jeśli uznają go za skończony, więc nie rób im roboty.
Po 4-te: Sam nie nabijaj sobie postów.
Po 5-te: Nie rządź się swoim tematem, jeśli nie chcesz o tym dalej rozmawiać, to nie otwieraj tematu.
Po 6-te: Naucz się interpunkcji, nieuku! W ogóle nie mogę rozczytać się w Twoim poście.
Zaczynam całkowicie tracić do siebie szacunek.

Cytuj:
swe? (NIE NIE SLODZE)

Kradna,jak jest zajety przez ciebie resp to oni sie w*******aja i go zajmuja. I ciagle chodzą brr? brazuca?? swe?? sweden?? nie lubie ich nie ktorzy szwedzi sa w porzo ale brazil SUXX.

Aha i macie cos do rasistów??? ja jestem rasistą i faszystą POLSKA BIALOCZERWONI polska roox gdynia roxxx ARKA GDYNIA roxx Arka roxx
Obrażasz ogół Brazylijczyków i Szwedów (chyba nie wiesz, że "swe" to Szwecja ), a niektórzy rzeczywiście są ludźmi, którym można zaufać!
Do reszty rasistów:
RASISTS SUX!
stary 27-06-2004, 09:52   #18
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Taerom
swe? (NIE NIE SLODZE)

Blah... niektorzy sa calkiem spoko... No a od kogo w koncu mam luki i kusze?? (dostalam 3 kusze w prezencie i 6 lukuow od bra przyda sie w zyciu palladynki )
Blah... a co ty tej gdyni sie usrales...blah...w Tibi to ty tylko tym spamujesz...
I ejdno [pytanie
Co ams zod mojego wieku??
she_devil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-06-2004, 17:40   #19
don'diego
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan

don'diego ma numer GG 7082535
Domyślny

Taa... poalcy w wiekszosci to sempy bo jak masz poison masz 15 hp i ci zabiera po 5 to taki typek co ma uhow do wyrzygania to cie nawet nie uhnie sa tez polacy ktorzy pomagaja tak samo jest z brazylijczykami jedni to sempy a drogim jest zal
stary 05-07-2004, 18:04   #20
Walfir
Użytkownik Forum

Walfir's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa

Walfir ma numer GG 3558413 Walfir ma login Tlenu lorenc88
Domyślny

br? czyżby?

NO COMENT

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania