|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Prosze odpowiedzcie mi bo mam ich dosyc chce sie ich pozbyc chce byc tam gdzie sa miejszoscia prosze powiedzcice bo oszaleje przez nich jeszcze cieszyl bym sie jak by bylo duzo polaków i zeby swiat byl PvP
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() To po prostu RASIZM! Człowieku, nie wiesz, co mówisz! Wielu Brazylijczyków jest ludźmi wartymi zaufania... Polacy to też nie jest "deszcz złota". Wręcz przeciwnie - DUŻA część Polaków to polacy, którzy nie potrafią grać, kradną, zabijają... jak to Wandalowie mieli w zwyczaju.
Wielkie buuu dla Twojego rasizmu!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Szkoda :9 mialem nadzieje ze jest jakis wiec moze CipSoft stworzy jakis server który bedzie zatrudny dla nich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() na hibernie sa w miare normalni ludzie polecam 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Na Chimerze jest dosc malo-nie gralem na innych serwerach,ale zdajem i sie ze malo ,tyllkko na rooku jest kilka ,na mainie prawie nie spotykalni,przynajmniej w Thais
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Cytuj:
@awerus tak masz racje to nie jest rasizm to jest ksenofobia
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() @re Invader from Hell - Człowieku, uważasz że Polacy będą dla ciebie wspaniałomyślni? Nooby będą cie denerwować, high levele nie będą sie do ciebie odzywać.
@re Averus - Już mówiłem, że to żałosne nienawidzić kogoś za narodowość. Tak, macie racje, powinni zrobić specjalny serwer dla takich jak wy. @re TheNatoorat - Masz rację. Jedyny rozsądny post jak dotychczas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli nie znacie powodów dla których nie nawidze ich do sie przymknijcie Polacy przynajmniej sa lepiej nastawieni dla inych a podrugie poznaje brazilijczyków po tym ze sie pytaja "br?" tylko cos jest nie tak to zaraz to gadaja dla mnie brazilijszyca sa zlodziejami i hamami (tylko W tibii) ogulnie ich reprezentacja jest spox
![]() a ludzie nawet alkiem spox tez ale w tibii ich nie lubie ale z tewgo co slysze jest ich najmniej na Hibernie wiec chyba zrobie tam postac |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz??Co jest przyczyną faktu że 80% brazylijczyków nie rozumie ANI słowa po angielsku??Nie mają tego przedmiotu w szkołach czy co?!?!To jest głowny powód,dlaczego brazuce mnie w*****ają.90% z nich to totalne n00by-to nie rasizm-to fakty.Jeśli trenuje w Ab ze zlurowanymi potworami i na horyzoncie pojawia się brazuc to znak że trening skończony.Jeśli do jaskini gdzie poluje wchodzi brazuc to znak że polowanie skończone.W ciągu 1,5 roku mojej gry w Tibię nie spotkałem ANI jednego porządnego brazylijczyka.Ani jednego!!!!To chyba o czymś świadczy??Nawet jeśli takowi istnieją to stanowią niewielki ułamek i w pewnym sensie uogualnianie ich jako narodu n00bów ma solidne podstawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nooby są wszędzie. W polsce tesz (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Noo... ALe nie wszycy Br som N00bami ale około 99 % z nich to jednak N00by podam kilka przykładów:
Podchodzi do mnie gsociu podczas treningu z kolegom pyta sie nas "BR?" my odpowiadamy "no" ( on był chyba 14 lvl paladin) wychodzom jego oledzy chyba 4 po 20 lvl i zaczynaja nas atakowac naszczensie mialem zrobiony juz praiwe pelny backpack SD a kolega knajt 4 mlvl i fajne skille. ( czyli wszytcxy do rzeki wlecieli). A teraz cos bardziej miłego;p: Goni mnie zlurowany giant spider ucikam nagle jakis gosiciu idzie ja krzycze "help" on zaczyna go nawalać z SD ( zmarnował na mnie SD miły jest ![]() ![]() Ale oczywiście nie wszyczy. Macie teraz przykłady ze nie kazdy br jest zły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Lokacja: Świecie
|
![]() Spokojnie sobie trenuje z 2 wolfami i spiderem a tu nagle przychodzi 2 ziomali i jeden pyta czy jestem br odpowiadam ze nie. Malvado Radical - tak sie zwal najpierw zabil mi wolfy i spidera a potem zabral sie zamnie. Udalo mi sie uciec. 8) Mial szczescie ze niemialem zadnych runow i niemoglem sie bronic
![]() 8) ZEMSTA BĘDZIE SŁODKA 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Brazilijczycy i szwedzi to wielkie nooby
np: brr?? (NIE NIE JEST MI ZIMNO) swe? (NIE NIE SLODZE) Kradna,jak jest zajety przez ciebie resp to oni sie w*******aja i go zajmuja. I ciagle chodzą brr? brazuca?? swe?? sweden?? nie lubie ich nie ktorzy szwedzi sa w porzo ale brazil SUXX. Aha i macie cos do rasistów??? ja jestem rasistą i faszystą POLSKA BIALOCZERWONI polska roox gdynia roxxx ARKA GDYNIA roxx Arka roxx |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2-gie: Ahaw pisał o narodzie TIBIJSKIM, miał zamiar obrazić/przedstawić naród brazylijski. Po 3-cie: Kogo obchodzi, że masz kolesiów, że masz 1k, że grasz na Hibernie, że tam będziesz grać i że uważasz ten temat za zamknięty?! Moderatorzy zamkną temat, jeśli uznają go za skończony, więc nie rób im roboty. Po 4-te: Sam nie nabijaj sobie postów. Po 5-te: Nie rządź się swoim tematem, jeśli nie chcesz o tym dalej rozmawiać, to nie otwieraj tematu. Po 6-te: Naucz się interpunkcji, nieuku! W ogóle nie mogę rozczytać się w Twoim poście. Zaczynam całkowicie tracić do siebie szacunek. Cytuj:
![]() Do reszty rasistów: RASISTS SUX! ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Blah... a co ty tej gdyni sie usrales...blah...w Tibi to ty tylko tym spamujesz... I ejdno [pytanie Co ams zod mojego wieku?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Taa... poalcy w wiekszosci to sempy bo jak masz poison masz 15 hp i ci zabiera po 5 to taki typek co ma uhow do wyrzygania to cie nawet nie uhnie sa tez polacy ktorzy pomagaja tak samo jest z brazylijczykami jedni to sempy a drogim jest zal
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() ![]() br? czyżby? NO COMENT ![]()