Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

Bacik_ 14-07-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
No tylko ze te 15-16 latki cie wywalily z serwa az milo bylo patrzec :)

Wywalili? hah. Untora jakos grala po banie ;] a oni?:cup:

Pozatym po delate Phranelli, ponownie zawitalem na topie a oni?;]

Teraz wyjdz i zamknij drzwi.

Arte 14-07-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_

Licze że na nowym pvp servie bedzie top bez żadnych problemów, życze tego Tobie, wszystkim, a przede wszystkim Mnie :D:D

Marczio 14-07-2006 23:26

Cytuj:

No ciezko powiedziec cos wiecej bo nie wiadomo co sie dzieje jak pomagasz tengu a potem od nich padasz ale w gildi dalej jestes :) Ciezko zabic 90~ mastera misslickiem. Moze powiedz jak to bylo z banem bo upierasz sie ze nie sharujesz ale nie wiedziales kto zaplacil za pacca, nie zarzucam ci sharingu tylko sugeruje ze to jest tak nie jasne zebys sie nie dziwil ze ci zarzucaja sharing.

Nie mow mi ze mam wyjsc skoro nie mam powodu.

Shaman 15-07-2006 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
No ciezko powiedziec cos wiecej bo nie wiadomo co sie dzieje jak pomagasz tengu a potem od nich padasz ale w gildi dalej jestes :) Ciezko zabic 90~ mastera misslickiem. Moze powiedz jak to bylo z banem bo upierasz sie ze nie sharujesz ale nie wiedziales kto zaplacil za pacca, nie zarzucam ci sharingu tylko sugeruje ze to jest tak nie jasne zebys sie nie dziwil ze ci zarzucaja sharing.

Nie mow mi ze mam wyjsc skoro nie mam powodu.

W czasie kiedy Untora zostala zbanowana Bacik nie mial dostepu do komputera~Gral na niej niejaki Olaf(apropo lat 15,16?) i jakis jego kolezka ;> Mogl chlopak nie pamietac ;P Fajnie bylo jak udawal afk w dp jak GM do niego zagadal :>
A co do nowego serwa to raczej sobie nie pogra mr Bacik and spolka gdyz nie damy mu pograc z chlopcami z domne~ ;]

Bacik_ 15-07-2006 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
W czasie kiedy Untora zostala zbanowana Bacik nie mial dostepu do komputera~Gral na niej niejaki Olaf(apropo lat 15,16?) i jakis jego kolezka ;> Mogl chlopak nie pamietac ;P Fajnie bylo jak udawal afk w dp jak GM do niego zagadal :>
A co do nowego serwa to raczej sobie nie pogra mr Bacik and spolka gdyz nie damy mu pograc z chlopcami z domne~ ;]

W ramach sprostowania powiem tylko tyle ze to ja gralem kiedy dostałem bana,
a sprawa z paymentem za PAcc jest taka ze to konto ma juz troche czasu i kiedys nie zwracalem uwagi o nazwiska osob ktore mi pacca kupowaly. I tak bylem afk w depo bo szykowalem sobie obiad.

A co do nowego servera, to aerthisie czas pokaze, bo Domn~ nie sa jedynymi ktorzy tam pojda. O nich nie mozesz powiedziec ze robia nawet small PG, a my ich bardzo szybko odstawimy ;]

A i aerthis pamietaj nie sharuj z holendrem Hahahahha

@Arte.
Wzajemnie ;) Jakis kontakt na PM chcialbym uzyskac do ciebie ;]

Shaman 15-07-2006 09:47

Cytuj:

W ramach sprostowania powiem tylko tyle ze to ja gralem kiedy dostałem bana,
a sprawa z paymentem za PAcc jest taka ze to konto ma juz troche czasu i kiedys nie zwracalem uwagi o nazwiska osob ktore mi pacca kupowaly. I tak bylem afk w depo bo szykowalem sobie obiad.

A co do nowego servera, to aerthisie czas pokaze, bo Domn~ nie sa jedynymi ktorzy tam pojda. O nich nie mozesz powiedziec ze robia nawet small PG, a my ich bardzo szybko odstawimy ;]

A i aerthis pamietaj nie sharuj z holendrem Hahahahha

@Arte.
Wzajemnie ;) Jakis kontakt na PM chcialbym uzyskac do ciebie ;]

A czy ja mowie tylko o domnesticus? xP Anyways, to nie jest topic na nasze gdybania i konwersacje prywatne ;) A co do sharowania, nie przejmuj sie, teraz pogram solo ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.