Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

zeus1985 15-11-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1080377)
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry. A nie jak ty, tylko exp przed oczami i chwalenie sie na forum, ze wypiles piwo a sandra cole :baby: :baby:

Dla Corsa to był "Test męskości" czy jak on to zwie bo już nie pamiętam :)
Tak samo jak skakanie przez ogień, czy kto ile wypije.
Ogólnie jest on żałosny ;(

@Mrok
Jak Ci się nie podoba, nie musisz czytać. Dodaj mnie do listy ignorowanych czy coś w tym stylu i nie będziesz widział moich postów

@Drox
Taa... Z SD musiałeś walić ;p

@Cors
Ty masz chyba jakieś kompleksy, nie wiem. Sorry ale nie moge Ci pomóc, musisz udać się z tym do specjalisty. Nie ma się co wstydzić, psycholodzy i psychiatrzy po to właśnie są.

Horrigan 15-11-2006 13:35

@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :)

Zolwik 15-11-2006 14:07

Grebol mysli,ze jest królem,
a ja sadze,ze jest zwyklym hujem,
więc dissujmy się wszyscy chórem
i przed Grebolem stanmy murem!
Zapierdolmy go,
damy mu kopów sto.
Wykopmy go z Wanted Aca,
bo mamy dość Grebola!
A teraz mykam już,
bo w długopisie kończy mi się tusz.

PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D

Qba =] 15-11-2006 14:12

Wspomnienia, wspomnienia...
Czasy "Bractwa piwnego" to praktycznie początki azury ;D

@Bloker: Jest wiele osób, których znajomość ortografii pozostawia wiele do życzenia, a są niezawodnymi technikami, inżynierami, itd. itp.
Dla jednych niewiarygodne jest, że ktoś może nie umieć rachunków prawdopodobieństwa i elementów statystyki, dla innych że nie umie poprawnie napisać "gżegżółka".

Grebol 15-11-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolwik (Post 1080528)
Grebol mysli,ze jest królem,
a ja sadze,ze jest zwyklym hujem,
więc dissujmy się wszyscy chórem
i przed Grebolem stanmy murem!
Zapierdolmy go,
damy mu kopów sto.
Wykopmy go z Wanted Aca,
bo mamy dość Grebola!
A teraz mykam już,
bo w długopisie kończy mi się tusz.

PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D

HAHAHAHAHAHAHA :D

POzdro
Gremb

tajemniczy111 15-11-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 1080491)
@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :)

Moj pierwszy char na azurze powstal jak sprawdzilem, powstal 12 dni po charze Corsa, ale to taki maly szczegol :) Ale jak juz pisalem bylem poczatkujacy w tej grze i na tym servie uczylem sie grac :)

Qual 15-11-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1080965)
Moj pierwszy char na azurze powstal jak sprawdzilem, powstal 12 dni po charze Corsa, ale to taki maly szczegol :) Ale jak juz pisalem bylem poczatkujacy w tej grze i na tym servie uczylem sie grac :)

Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?

Qba =] 15-11-2006 18:57

good point...

zeus1985 15-11-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual (Post 1081033)
Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?

I kto się o to pyta !!! Wielki wojownik Mexu !!!
Nie da sie sprawdzić kiedy powstał char, za to da się sprawdzić kiedy powstało konto.

Qual 15-11-2006 19:56

Yavi moze my nie wiemy jak to sie robi, ale mozliwe, ze tajemniczy111 wie (w co szczerze watpie), wiec sie go pytam i sie nie wtryniaj bo moje pytanie do mojej bojowosci ma sie jak piernik do wiatraka wiec nie wiem zabardzo o co Ci chodzi.
Jak tajemniczemu chodzi o to, ze zrobil konto 12 dni wczesniej od Corsa to napewno nie na Azurze bo Azura powstala w marcu 2004 jak sie nie myle, a Cors utworzyl konto przed powstaniem Azury.

Dandrag 15-11-2006 20:28

Dajcie na luz :p Zostawcie Yaviego, Corsika i całą reszte :p niektórzy maja próbne matury a inni kolokwia na studiach (które wcale nie są takie trudne B) ) więc po co sie dodatkowo stresować. I tak czasy Doom Brigade ownują :) A teraz czas iść obejrzeć meczyk B)

Pozdrawiam
Dandi :]

Alleran 15-11-2006 21:15

Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.

Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie

Tosik Tepek 15-11-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1081617)
Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.

Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie

A jak z polskiego poszła? :)

Żeby nie było, że spamuję, Wanted znowu robi porządki? Wymar padł od Ulfmy :D

Frank Horrigan 16-11-2006 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1080377)
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry.

Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D
Wrócił, "tylko z jej powodu".

Qba =] 16-11-2006 12:33

Polski roz. w miare lajtowy, za to angielska część ridingowo-lysningowa troszke harda :D

@Topic: Ja pytanie Mexo odebrałem jako czystą ironię... i chyba tak należało to zrobic :> ?

Cors Ent 16-11-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frank Horrigan (Post 1081928)
Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D
Wrócił, "tylko z jej powodu".

Kurcze zawsze jak zajrze na tibia.pl to sie czegos ciekawego o samym sobie moge dowiedziec.

Jakim "Synapisem" ?? ktos taki wogle byl na azurze - walczylem z Divi~ od poczatku do konca ale chyba z "Synapisisem" to juz jakas twoja radosna tworczosc bo nikogo takiego nie pamietam.

Treve mnie chcial glownie za Enta - bo Przemo w Divi jak byl to troche mu napsocil.

Na wojnie z Divi bylem bardzo active - pamietam te biegi z szkoly do domu jak o 14.45 konczylem a Minavand na 15 ustawil mass loga :P przynajmniej w formie bylem :D

gralem gralem wtedy - nawet wiecej niz powinienem :P - ale wtedy to była gra - bitwa o edron 1 godzina 30 minut, bitwa o ab 2 godziny 20 minut - to były czasy- to były bitwy :) :)

i niby co za "ona" ?

Qual 16-11-2006 16:44

Corsik za wolna Azure walczyles haha
Synapisa i Synapisisa pewnie nie pamietasz bo nikogo takiego nie ma, ale Synapsisa powinienes :P

Frank Horrigan 16-11-2006 16:53

Cors haha :D
Nie rżnij głupa bo doskonale wiesz o czym mówie, albo masz dziury we łbie z przepicia i nic nie pamiętasz, albo udajesz - i tak dobrze, bo to przeszłość. :D

Synapsis bo o nim mowa to nie moja twórczość tylko stary kamrat wojenny Treve'a

http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Synapsis

Może jego char info nic nie mówi, ale to właśnie Trev z nim czaili się na Ciebie non-stop, aż w końcu padłeś na dwarf bridge akurat jak szedłem na PoH ;>
Stare czasy. Jeno mówie, że na brak atrakcji nie narzekałeś.
Potem była akcja jak Cię na PoHu dorwali, Kim, pyskaty naziol Anakin Darkn00b, Nitros i jeszcze paru innych wieśniaków :D

Nie będę się publicznie rozwodził, ale sam przyznasz, że był taki moment kiedy miałeś już nie wracać. A mimo to "pewna" osoba nakręciła Ci banie i oto wróciłeś. Kto to jest, sam powineneś wiedzieć, reszta nieważna.

Cors Ent 16-11-2006 16:57

Przeciez to był mniej niz leszcz
Divinitus tworzyli Mataca, Rulabim, Hawek, Tano, Ambellyn, Thor, Nitros, Manur - to byla bojowa sila Divi - Treve zawsze duzo gadal, a malo walczyl

a Synapsis to nie wiem - pewnie byl tam jakis taki - ale w stylu jak teraz taki np Loraj w Wanted jest - maly, slaby, na walkach sie nie pokazuje - co najwyzej w depo czasem sie pokarze, kupi parcel i da loga

Frank Horrigan 16-11-2006 17:04

Być może i tak...
Czasem zamiast Treve'a i Synapsis'a przychodził Tano z Cavorian'em który grzmocił Cię GS'em w zada przeniesamowicie :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50.