![]() |
:/ Sry
musiałem walnąć posta, bo nie chciała się otworzyć strona na której była ostatnia część. Sorry.
Dzięki Danuneko. Jakoś ci się udało :D |
Ponieważ dalej nie widać ja też wale posta
EDIT: 9/10 |
To jest to
Są Fake'i dobre i są fake'i złe .
Ten fake'i do dobrych zalicza się. Jesteś n00bem? Morze... :D |
No niezłe Crowal. 10/10 :p
|
Fajna ta czesc, tylko tam gdzie oni stali na ostatnich screenach nie wyszlo...
Nie bylo wiadomo o co chodzi... czyzby to Doom 3? :D |
Fajne fajne :) Przyciemnienie nie zabardzo ale moze byc :P
Ocena 9.5/10 PS: A co z Master of Darknes?? nie robisz juz go ??:> Pozdr0 |
NIe no, ta gadka przy dziurze RoX ;P Nieźle sie uśmiałem...jakbym widział siebie z qmplami:D A hasełko o za długich xywkach <hehe> Szkoda,że będziesz kończył ten fake. Choć może prawda, że co za dużo, to niezdrowo. Lepiej skończyć u szczytu, niż żałośnie spadać ;) Ale jednak szkoda.
|
jest fajnie rob dalej
przyciemnienie... no nie wiem nawet... |
Najlepszy fake jaki widziałem GZ!!
Ocena: 9.9/10 Było tam kilka błędów |
No niezłe Crowal,oby tak dalej.
|
Jak dla mnie Bajer :blazen:
PS : Oerta ... ty masz napisane w lokacji Corusant a to jest Coruscant :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz
jak dla mnie to zarąbiste. robisz najlepsze fake jakie widziełem. masz parę błędów ale to nic w stosunku do całości. pozdro. proszę WIĘCEJ :D B)
|
faajne ale tak dziwnie sie konczy...
|
co dalej?!tak mnie "wciągneło"że kolege ignorowałem
|
jestes THE BEST
twoje fake'i sa najlepsze plx ciag dalszy bo mnie wciagnelo
|
Mhhmmmm... Mam nie za dobrą wiadomość... Mianowicie :
Prawdopodobnie kończe z Fake'ami... Dokończe Orców... TMoD'a dam jeszcze pare odcinków... I nie wiem... Będę chyba ćwiczył grafiki... Pewien czas... Potem MOŻE wrócę i dokończe niektóre Fake'i... Ale jeszcze w 100% nie postanowiłem... :/ P.S. Powód: Nie chce mi sie. Po co mam robić coś... Skoro i tak najnajprawdopodobniej to do niczego nie prowadzi... Acha. Nie musicie spamować, bo itak jeżeli byście pisali coś w rodzaju "zostań... rób fake'i", to i tak decyzje sam postanowię. Powód 2: Itak się wypalam... Robie coraz gorzej... pomysły mam kiepskie... wole zakończyć z osiągnięciami... Niż stopniowo popadać w nędzę... |
Dokładnie. Tak samo sądze. Chociarz w wolnym czasie mozesz robic fake'i co ?? Bo tobie dobrze to wychodzi i wogule masz dobre pomysly. Niechce cie do niczego przekonywac rób jak chcesz.Stwierdzic musze ze Master of Darknes mi sie spodobal :).
PS: Za co sie wezmiesz dokladnie w grafikach ?? Ołówek. Paint. Photo Shop ??:> Pozdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |