![]() |
DoF dostaje po dupsku, a Wanted nawzajem sie wybija...Niedlugo dojdzie do rozlamu.
|
Skoro juz o starych czasach mowa, to mozna zauwazyc ciekawy kontrast miedzy 'dzisiejszymi' a owczesnymi bitwami. W czasie bitwy na Edron, o ktorej wspomnial Cors, zginela 1 ( slownie : jedna ) osoba, Exmind, i to tez po szalenczej uciecze przed SF, popelniajac 'samobojstwo' na demonach. Teraz, przy poteznych kombach jakie maja obie walczace gildie, walka rozstrzygnela by sie duzo szybciej, z wieksza iloscia ofiar. Mi osobiscie bardziej podobal sie ten stary model walki ; ).
A co do Treve~ to najbardziej zaslynal chyba z "duela" z Minavandem, smiali sie z niego wtedy nawet czlonkowie Divi~ : d |
Stary model walki był może mniej efektywny, ale o wiele bardziej efektowny.
Teraz dobra organizacja, szast-prast i po 100`lvlowych mocarzach nie ma śladu... |
Cytuj:
@down przeczytaj uwaznie to co wygrubilem, a moze zrozumiesz ta aluzje z premierem. btw gz fraga. co massa zrobiliscie ? |
Przeczytałem, ale ciężko jakoś wyciągnąć mi racjonalne wnioski ;)
21:28 You see a dead human (Vol:10). You recognize Igragorn. He was killed by Jameha. Tutaj widać wszystko czarno na białym :) |
hrhrhr [; bywa :P
|
Cytuj:
|
Raul wierzymy w ciebie dasz rade :D
|
old times
@Zeus
Piotrus jasne, ze pamietam stare czasy, jak expilismy na gorze cyklopow a Ty zawsze miales lepsze skille i "fajniejsze" eq, ale nizszy lvl:P i mam wszystkie te fotki oczywiscie:) ale pozniej zaczelo robic sie niemilo na Azurze, brat uskladal kase na RH (wtedy to bylo warte ponad 100k), wyslal oferte na trade a tu za klika minut Hawek: "dark greetings" i oskarzyl Krystiana o zabranie jakiegos loota kumpla (dobre sobie), pozniej Amenhotep padl i wstapil do SF - no i ta wojna generalnie trwa do dzis, tylko ludzie sie zmieniaja^^ Pozdro Jet |
Cytuj:
|
lol zbanowany zeus pisze -.-
btw. grebol to ciota sirmaciek ma juz nowego ownera |
Tak sobie przegladalem dzisiaj jak idzie granie moja pierwsza postacia ktora oddalem za niewielka cene ^^ i troche mnie zdziwilo to co zobaczylem:
Name: Grimni Sex: male Profession: Elite Knight Level: 47 World: Azura Nov 17 2006, 19:38:58 CET Killed at Level 48 by Sevril Nov 15 2006, 17:26:18 CET Killed at Level 50 by Bashiba Nov 12 2006, 22:02:47 CET Killed at Level 51 by Readon Arce and by Ptysieczka Nov 12 2006, 21:59:59 CET Died at Level 52 by fire Nov 12 2006, 21:58:46 CET Died at Level 53 by fire Nov 12 2006, 21:57:45 CET Killed at Level 54 by Lady Pina Coladia Nov 12 2006, 21:57:04 CET Died at Level 56 by fire and by Lady Pina Coladia Nov 12 2006, 21:56:12 CET Died at Level 57 by fire Nov 12 2006, 21:55:42 CET Died at Level 58 by fire Nov 12 2006, 21:55:10 CET Died at Level 60 by fire Nov 12 2006, 21:54:35 CET Killed at Level 61 by Grimni and by fire Nov 12 2006, 21:54:01 CET Died at Level 63 by fire and by Grimni Nov 12 2006, 21:53:08 CET Died at Level 64 by fire and by Uzeu Oct 28 2006, 11:44:46 CEST Killed at Level 66 by Loraj and by Leo ganxta Oct 26 2006, 12:45:07 CEST Killed at Level 67 by Xhue Wprawdzie widzialem ze szanowny pan nie potrafil grac bo bodajze 2 dni po tym jak sie z nia rozstalem zaliczyl pierwszego zgona a potem 2 i chyba sie zalamal bo nie lgral przez dloooogi czas no ale zeby tak zniszczyc chara to pzresada. Zastanawia mnie czy to mogl byc hack bo te dedy od ognia nato moga wskazywac ale mi sie jakos nie wydaje. Sadze ze to sam owner tak potraktowal Grimniego i wg mnie mogl owiele lepiej wykorzystac ten 60+lvl niz samemu sie zabijac chodzby brac udzial w jakichs sporadycznych probach dowalenia czlonkom Wanted (choc wiem ze itak wiele by nie zdzialal ale zawsze cos) Jesli sie myle, i to jednak byl hack to moze ktos cos powie na ten temat bo na azurce to ja juz nie logowalem sie hohho a moze jeszcze wiecej xD |
Cytuj:
Przeanalizuj dokładnie te deady i zwróć uwagę, że postać pada co kilkadziesiąt sekund, zapewne zaraz po wyjściu z temple... |
Cytuj:
Niby tak no ale to sam owner mogl tak samemu sie zabijac i wydaje mi sie ze bylby do tego zdolny jak sie dowiedzialem ze pass miala polowa azury xD 869159 xD |
Cytuj:
Efektywny i efektowny to dwa różne pojęcia. Qba miał na myśli to, że kiedyś walki były bardziej widowiskowe, ale zdobywało się mniej frag'ów niż teraz. Żeby nie było niejasności, przytoczę post Qby. Cytuj:
Hawek, o którym jakiś czas temu krążyły plotki że umarł w rl, najwyraźniej żyje i powrócił do gry. Zaskakujące jak dla mnie jest to, że dołączył do Wanted. Być może za jego przykładem pójdą jego "mejci", w co wole wątpić. |
@Up
Nie moge się patrzeć na Twój komentarz ;( Stare dobre czasy DB ;( |
wydaje mi sie ze Hawek chce se pograc tylko na wojnach ale i tak gowno zrobi 100+ palek do tego bez pacc ;]
tak samo jest z Tano , nie widzialem jeszcze zeby sie logowal chwile pogral jak wszedl do wanted i juz gowno ;] |
Błąd Zembolku: 111 palek, w dodatku pacc- jeśli zrobi gówno, to może nieźle śmierdzieć...
@Fiszbin: W rzeczy samej, dzieki ;) |
Cytuj:
@Zembol Ha ! Za to ty rozwalasz pol azury ! co to dla Ciebie 111 rp |
Ale ty głupiś :D spójrz na swój post:
Cytuj:
Wyraźnie wynika z tego, że nie zrozumiałeś tego co napisał Qba(dobra może po prostu źle przeczytałeś). Chyba że to był jakiś mega skryty sarkazm, ale wątpię. Po prostu czytałeś "na szybko" i myślałeś że Qba napisał "kiedyś było efektowniej, teraz jest efektowniej", poczułeś że masz powód żeby go pojechać, a teraz głupio się tłumaczysz. Wracaj do swojej pieczary. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |