![]() |
efektywny: skuteczny, sprawny; istotny, rzeczywisty.
efektowny: zwracający na siebie uwagę, uderzający; bijący w oczy (zwł. tanią, niewybredną) elegancją, urodą. I skończcie się kłucić o te słowa ;) |
@up
To już wiemy ;p. Chodzi mi tylko o to, że tajemniczy szuka zaczepek(i jak widać błaźni się, przez swoją nieuwagę i głupotę). Przeczyta post, zinterpretuje go po swojemu i pisze bezsensowną odpowiedź. Później kiedy okazuję się, że coś pominął lub czegoś nie doczytał, tłumaczy się idiotycznie, mimo że parę postów wyżej widać wszystko czarno na białym. |
Cytuj:
Prawda prawda prawda wszystko co napisales pokazuje jaki naprawde jest kiks dostrzega bledy innych a sam robi jeszcze wieksze ja juz mu kiedys napisalem ze najpierw niech popatrzy na siebie a puzniej niech ocenia innych. |
@Zwieshu
Owner któremu sprzedałes postac sprzedał komus i on jeszcze komus itp. itd. az trafiło do hakera:( W sumie to fajnie sie go klepało bo loocik za 1 razem spadł ;) URL=http://imageshack.us]http://img64.imageshack.us/img64/8829/grimnideadzf7.jpg[/url] POzdro Gremb |
co do ownerow Grimniego xD
mial 3 ownerow mnie (osiag cos pod 60 troche mniej) kogos (osiag 2 lvl w rok xD) mnie (69 w 10 dni) kogos (-22lvl w jakis tam czas) xD wiecej nie zdraze pzdr xD a tak btw. komu on dal sie zabic ojojoj kiepsciutko xD i co spadlo :p?? |
Maciusiu idz zrob siusiu.
A tak poważnie lepiej sie przyznaj ze swoim eq chiales sie pochwalic:baby: :D :D :D |
Cytuj:
23:57 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mais Dragirius. She was killed by Lord Pinius. Co Sie Stao? POzdro Gremb |
zmieniajac nieco temat, DoF nie ma honoru. powinni dalej huntowac gosci z bloodsoldiers, coz z tego ze maja wspolnego wroga. a teraz jeszcze satan i shanoz wraz z gamblerem pa robia, n1!
|
Cytuj:
|
ot, laza zlodzieje niedudacznicy i kradna na slabszych. typowy syndrom niechcianych dzieci.
|
Muahahahahah Maciusiu kolejny raz popisales sie bujna wyobraźnią, to ja grałem wtedy na grimnim.Dostałem passy od qmpla co go kupił od jasmin, wiec zaczelem sobie nim pekowac W P SECIE, także nie wiem skad leo mial te bohy i c legi. Ten co kupil dal jeszcze wpady innemu typkowi co ja zrookowal tak dla beki cya.
Jak noobek dalem sie tam trapnac xD. |
Gammbler
Nov 19 2006, 13:25:32 CET Killed at Level 106 by Grimm and by Grit-monster |
Cytuj:
DoFowi życze jak najlepiej, ale z tego jestem bardzo zadowolony, bo przyjmują do siebie śmieci takich jak Gammbler, co chodzą i biją niewinnych ludzi co chcą sobie tylko pograc dla relaksu z przyjaciółmi. Trafią na drodze na takiego Gammblera i juz mają wpis w dead liście... |
to wszystko przez te dmuchana lalke :(
|
Cytuj:
|
Moze ktos dac link do filmu jak zabijali Gammblera :)?B)
|
Cytuj:
Tak się cieszyłem z tego deda,że kilka razy oglądałem filmik :) http://rapidshare.com/files/3984216/Gammbler.rec.html |
Nom, PIkne :-).
|
To powinna być kilkunasto-sekundowa egzekucja, a męczyli się z nim, że heya...
|
Nie wazne jak, ale wazne ,ze skuteczne. Fraga maja :-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |