![]() |
Cytuj:
Zaklikaj do mnie na gadu :* to pogadamy ^^ . Wogole jak zycie plynie :) ? |
Cytuj:
mogliscie nagrac film jak pada ta ruda malpa... cya @isecross Ty sie nie udzielaj naabie xd |
Cytuj:
Troche skromnosci ;) |
Cytuj:
Niebyło czego nagrywac ^^ To była egzekucjia :D W sumie gdyby nie update miałbym jakies sznase. @Ise~ A tak nie jest ;] ? @ZrembAzura Trzeba miec mniemanie bo jezeli sie go nie ma zostaje sie szmatą. :o @Nazgool Odrazu po fragu massa zrobiliscie -.-' Igra Mi pisał ze wy tylko wtedy "kozaki chłopaki" POzdro Gremb |
Grembol nie rozśmieszaj mnie!
|
Grebol będąc w trapie nawet tibi 7.6 by Ci nie pomogła ;P
|
Jemu chodzilo oto ze gdyby nie update nie mieli byscie wbudowanego bota i byscie w niego nie trafili z sd bo jestescie jeszcze wiekszymi noobami niz on ;)
yours, Pro Mastah |
Co się stało ?? 8o
|
Cytuj:
|
Na dodatek strapowali maciusia jak stal afk i nie mial uh, leczyl sie tylko exura a dof mial problemy z zabiciem jego.
|
Nie ma zartów to jest MACIEK Z KLANU który postanowil wyjsc z PZ ;]
|
wtf?
Do czego ten temat zmierza? Ostanie kilkanascie stron jest o
•Jak to jakis grebol pada bo uh nie nosi??? :baby: •Czy gammbler zaliczyl jasmin?? 8o •Czy tegax jest zlodziejem czy uczicwie zarabia?? :evul: •Czego to Cors nie robil pol roku temu?? :D |
Cytuj:
Chodziło Mi o to leszczu ze po update skasowano 2 wyjscie. Expie normalnie od dawna wiec nie pierdol ze w dp 24h Jak Wy siedzę.:baby: @down Muahaha xD Narazie do przejecie serwera Wam daleko. . . POzdro Gremb |
To od dzisiaj sie to zmieni :* :baby:
|
nie wiem po co tyle gadania o deda jakiegos nooba , zaden to frag a gadania na 3 strony nie jednemu by bylo zal uj.
|
W sumie za goldena można czasem zmarnować ujota :p
@Tegax A co zaopiekujesz się maciusiem ?? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do milosc i zlotow mozecie dodac temat maciusia... A co do wspanialego dofu to jak tam exp w pz?
Down Brawo ,mozecie wszystko a nie robicie nic , wiec dajcie sobie spokuj ... po co sie meczyc? |
Czas powiedziec STOP! Denerwuje mnie ta NIEMOC!, bojazliwe podejscie HEGa i Vorn'a,
szpiegostwo itd. itp. Nie mam juz zamiaru siedziec na Ventrilo/Tibii i luchac teksty np. " Moze to trap?!, moze jest ich wiecej?!, dajmy loga! {i DoF pozotawia tylko kurz po udanym, masowym wylogowaniu sie} / Edron/ dragi/ Marjola (txt. Vorna :P) <-- to jest jeden z bardzo wielu "akcji". Nvm czy ja dolaczylem a potem Belchatow Team a od Wanted odeszlo pare osob, typu: Last, Xuhe, Adi, Wymar/ nie pamietam czy ktos jeszcze /. Wesolych, spokojnych i radosnych swiat oraz szczesliwego Nowego Roku 2007 PS. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie. Jak ktos bedzie pisal, ze ja lammer czy chuj wie co, to i tak bede mial to w dupie! ~~ Adam/Hoffi |
Cytuj:
Nie dziwie Ci sie siedzac kilka h na ventrilo bez zadnego skutku denerwuje czlowieka , dobrze ze Cors chociaz wojne na forum wygrywa:) |
Z tego samego powodu Dea~~ sprzedal DOF. Ja odchodze na boczny tor.
|
Character Information
Name: Drazharm Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 169 World: Azura Residence: Edron House: Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until Dec 24 2006 Guild membership: Slayer of the Wanted Last login: Dec 21 2006, 18:27:55 CET Comment: Brother to Minavand and Falzer. Dragoholikus and Urbexx are my cousins. Bloodbrother to Fatihin Fedaisi. let sds do the talking ~ignoring private messages when hunting Account Status: Free Account Character Deaths Dec 14 2006, 14:42:30 CET Died at Level 170 by a dragon lord Account Information Real name: Aleksy Location: London, UK Banished: permanently because of invalid payment Created: Jan 16 2004, 18:39:03 CET a to peszek :baby: |
Cytuj:
Ale ćpun, poprostu wyjdź plax!!! |
Hoffi zawsze możesz się odezwać, napisać etc :p
Z takimi ludźmi warto grać. Respekt |
Draz juz bana nie ma, ale przynajmniej stracil pozycje tutora :)
A co do Abu to zostawie to bez komentarza. |
Cytuj:
|
@Rhu
A co ma cpanie do tego co napisalem glupku? Nawet nie wiesz z jakiego powodu Abu odszedl hahaha. |
Cytuj:
a kiedy on mial tutora??:( :confused: |
Cytuj:
Prawdopodobnie wymienil chara znajac go a co? |
@Rhu
Sprzedalem tylko itemy jak skonczylem grac, a jak chodzi o cpanie to moj brat od dawna nie gra slyszales go kiedykolwiek na ventrilo?? A pozatym mam kase i nie musze sprzedawac itemow z tibi w przeciwienstwie do ciebie. On ma Xbox 360 a nie pixele lol. GZ Macius :P |
Cytuj:
|
MAciuś owned again ? 8o
|
maciuś miał wypadek przy pracy :(
zabicie takiego mastaha jest wielkim dokonaniem 8o |
Uh... Oh... Igragorn Dzielny bał się duela ze mną zrobić, miał mniej expa i ma gorsze skille ; ( więc wpadł z całą swoją paczką skurwysynków i mnie ujebali ;( No cóż, przedtem Lord Sensej i Wican z Bayterem czy jak sie ten gnojek zwie, chcieli mi kumpla zajebac
http://img243.imageshack.us/img243/3...ntedsuxtb7.jpg Brawo panowie ;) Padłem bo nie chcialo mi sie juz Uhać, nadal jesteście żałośni ;) W nadchodzące święta życze Wam aby Wam ośc z karpia w gardle stanęła, w sylwestra niech Wam ktoś petardą w łeb przyjebie, a w nowym roku żebyście mieli takiego kaca abyście nie wiedzieli jak się nazywacie. Tylko na to zasługujecie złamasy. Nara śmiecie. |
Kac na sylwestra? Chyba by musieli manasy przedawkować ;].
Hoffi, nie jesteś jedyny którego denerwuje takie asekuracyjne podejście chłopaków- po prostu trzeba o tym zacząć mówić. Ja ze względu na moje minimalne znaczenie nie będę się wypowiadał. Pzdro =* Wesołych Świąt wszystkim. |
Och Yavi jak mi przykro.
kolejne 200k bedzie trzeba drazowi do garnka wrzucic zeby sobie pograc w swieta. Tylko ze tym razem nie bedzie to siano z kasy dof enjoy your freedom |
"Słowo draza warte więcej niż połowa azury" 8o
|
Cytuj:
|
Ojjjc Mastah sie wylozyl ;D <hahaha> no i dobrze ci Lamo jebana !!:cup: Jak chorakiewka lata w prawo i lewo to sie wkrotce urywa :baby: Teraz biedactwo bedziesz musial odrabiac lvl i skile :baby: ? CZemu Bog cie tak pokaral ?? A moze to rozga na swieta od mikolaja?? :D a czemu sie tak denerwujesz? niespodziewales sie tego ?? wkoncu nie byles sprzyjajacy "W" wiec to raczej normalna rzecz ,ze cie uje*bali :evul: 3m sie ;) powodzenia przy wyplacaniu sie:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |